Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 1.000% ΑΠΟ ΤΟ 2009 !!!

ΑΠΟ ΒΑΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΠΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ Ή ΑΠΛΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ & ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ
Ίδρυσε και εσύ ένα κόμμα !!!

62 γεννήθηκαν μέσα στην κρίση !!!





κόμματαα

Πάντα στην Ελλάδα υπήρχαν πολλά κόμματα. Άλλωστε υπάρχει και το σχετικό ανέκδοτο με τους προέδρους. Όμως σε περιόδους κρίσης σαν και αυτή που ζούμε όταν το πολιτικό σκηνικό αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς και αναδιατάσσεται τότε οι διεργασίες για την πολιτικών κομμάτων γίνονται ακόμη εντονότερες.

Από τον Ιανουάριο του 2009 έως και σήμερα έχουν ιδρυθεί επισήμως –καταθέτοντας τα σχετικά παραστατικά στον Άρειο Πάγο- 61 κόμματα.

Από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Σταύρο Θεοδωράκη, από τον Μίκη Θεοδωράκη, τη Ντόρα Μπακογιάννη, τον Πάνο Καμμένο, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και πάρα πολλούς ακόμη ιδρύθηκαν κόμματα, ελάχιστα από τα οποία βρίσκονται σήμερα στη Βουλή.

Προφανώς, όπως αποδεικνύεται από την πορεία τους, δεν ιδρύθηκαν όλα για να λειτουργήσουν. Πολλά από αυτά δημιουργήθηκαν ως οχήματα συνεργασιών ή ακόμη και μετεγγραφών.

Αξίζει πάντως και για ιστορικούς λόγους και λόγους διδακτικούς να διαβαστεί η λίστα που ακολουθεί:
Από παράληψη στον πίνακα δεν αναφέρεται το κόμμα Ε-Δ-Ε-Μ (Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης) το οποίο ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2014.

ΠΗΓΗ
http://www.kontranews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: