Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ο Βόθρος του ΣΚΑΙ τώρα παραποιεί και τις δηλώσεις του Ρεκλινγκ! Ποια 100δις;

imageΓια να καταστρέψουν την Ελλαδα έφεραν τον Παπανδρέου  στην εξουσία και με την βοήθεια του   Καρατζαφερη-Γεωργιάδη-Βορίδη έβαλαν στην Ελλαδα το Δ.Ν.Τ.
Με όλα αυτά χρειάστηκαν 5ολοκληρα χρονια για να κλέψουν απο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό 100δις απο το ΑΕΠ και φυσικά με ανυπολόγιστες ζημιές σε όσους απο τα 2εκ έμειναν άνεργοι ή νεόπτωχοι με εισοδήματα κάτω απο το όριο της φτώχειας.
Ο βόθρος τους ΣΚΑΙ προσπάθησε να εκμαιεύσει απο τον Ρεγκλινγκ δήλωση ώστε να παρουσιάσει στους αναγνώστες του ότι ειναι κακό και ζημειωγονο να αντιδράς στον νεοφιλελευθερισμό.

Έτσι παρά του ότι ο Ρεγκλινγκ τονίζει οτι δεν υπάρχει επιστημονικός τρόπος να υπολογίσεις κατι που δεν υπάρχει, εκτός απο την φαντασία του Μητσοτακη, το χοιροστάσιο του ΣΚΑΙ το εκανε πρωτοσέλιδο τίτλο, με τον συνωμοςιολογο Γεωργιάδη να το κάνει επιχείρημα!
Τι είπε ο Ρεγκλινγκ;
“Δεν υπάρχει επιστημονικός τρόπος να το υπολογίσει κανείς. (1)Γνωρίζω ότι η ΤτΕ έχει υπολογίσει ένα ποσό ύψους 80 δις ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Θα μπορούσε κανείς να σταθεί και στις προβλέψεις για την ανάπτυξη, που πριν αλλάξει η κυβέρνηση, (2)η εκτίμηση του ΔΝΤ το Δεκέμβριο του 2014, είναι δημοσιοποιημένη, μιλούσε για ανάπτυξη στην Ελλάδα 2,5% το 2015 και 3,5% το 2016. Άρα αυτό αθροιστικά μας κάνει ανάπτυξη 6%. Αντιθέτως, αυτά τα δύο χρόνια είχαμε μικρή ύφεση, αυτό θα μπορούσε επίσης να μετρηθεί για να υπολογίσεις το κόστος. (3)Έξι μονάδες του ΑΕΠ, άρα αυτό κάνει περισσότερο από 100 δις ευρώ. Όπως είπα δεν υπάρχει επιστημονικός τρόπος, αλλά το κόστος ήταν πολύ μεγάλο”.
Εχουμε και λεμε
(1) Πράγματι ηταν 80δις ο λογαριασμός του Ιανουαρίου, αλλά όπως έχουμε αναλύσει, τόσο ακριβώς ειναι η μαύρη τρύπα που ειχε αφήσει ο Παπανδρέου απο το 2010! Το λέει κι ο ίδιος ο υπουργός οικονομικών του Παπανδρέου , ο Παπακωνσταντινου την εποχή που ηταν στο απόγειο της μνημονιακής δόξας του. (ΒΙΝΤΕΟ)
(2) Μιλάει για «εκτίμηση του Δ.Ν.Τ» δηλαδή όχι για πραγματικά χρήματα, αλλά για ανάπτυξη «θα» που ερχόταν, και το λέει το Δ.Ν.Τ που εχει αποτύχει ΣΕ ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις προβλέψεις του! (Πίνακας Α)
(3) 6% του ΑΕΠ είπε ο Ρεγκλινγκ κόστισε ο ΣΥΡΙΖΑ άρα πάνω από 100δις! Μα το 6% του Ελληνικού ΑΕΠ δεν ειναι 100δις , όταν όλο το ΑΕΠ ειναι ~200δις! Εκτος αν εννοει το ΑΕΠ των ΗΠΑ ή της Γερμανιας! Εκτος αν ο ΣΚΑΙ πλαστογράφησε την συνεντευξη!!!

Δηλαδή το χοιροστάσιο του φαληρου προσθέτει το χρέος του Παπανδρέου, με τις ονειρώξεις του Δ.Ν.Τ για να βρουν 100δις να φορτώσουν στην διαπραγμάτευση, για να κρύψουν κάτω απο το χαλί τις ευθύνες ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ που έκαναν την Ευρωπαϊκή Ελλαδα , σε υποσαχάρια αφρικανική χώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: