Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» ΚΑΙ…ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ…!!Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 12-6-2016
Αν το κίνημα «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» απευθύνεται σε όλους τους πολιτικούς  κάθε κόμματος και τους προτρέπει να σηκωθούν να φύγουν από τα πολιτικά πράγματα γιατί τους έχουμε βαρεθεί τους ίδιους και τους ίδιους τόσα χρόνια και με αυτό τον τρόπο δηλώνουμε ότι δεν τους θέλουμε και τους καλούμε να φύγουν, τότε επι της ουσίας καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει σε μια κίνηση που οδηγεί στην αναρχία και έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι αυτή η κίνηση οδηγεί σε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ.
 Δυστυχώς όμως ο αγώνας της διαπλοκής  παίρνει νέα μορφή με σταθερό και βασικό στόχο  της, την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αποπροσανατολίζοντας τον λαό, δημιουργώντας  συνθήκες αποσταθεροποίηση της χώρας μη διστάζοντας ακόμα να προκαλέσει και εκτροπή του πολιτεύματος.
Βλέποντας ότι δεν θα πετύχουν την επανάληψη του 1965 και ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν θα αποτελέσει την αριστερή παρένθεση, η διαπλοκή προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακόψει την απ’ ότι φαίνεται μακρόχρονη κυβερνητική του πορεία .
Αφού μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης,  εξατμίστηκε το παραλήρημα του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  για εκλογές και δεν έπιασε τόπο η συνεχής διαπόμπευση του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ως ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ, τώρα παίρνει την σημαία του αγώνα το ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ τμήμα της Ν.Δ. για την όξυνση και την χειραγώγηση του κατευθυνόμενου λαού με το σύνθημα «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ».!!!
Να δούμε αν έχει νόημα  και τι κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση των «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» και γιατί προβάλλεται αυτή την στιγμή.
Σε ότι αφορά το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ελλάδας ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχεδόν τελειώσει και ευρίσκεται εν αναμονή του οφέλους, άρξαντος με την πρώτη δόση των 7,5 δις ευρώ και στην συνέχεια του υπολοίπου 2,5 δις ευρώ τον Σεπτέμβριο και από τις απολαβές και οφέλη  από τις ιδιωτικοποιήσεις.
Δηλαδή με απλά λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ πράττει αυτά που θα έκανε η κάθε Ελληνική  κυβέρνηση αφού η Ελλάδα βρίσκεται σε πρόγραμμα, αλλά με καλύτερους για το δημόσιο συμφέρον όρους, πράγμα που σημαίνει ότι η μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση δεν έχει επι της ουσίας αντίλογο για αντιπαράθεση στα βασικά ζητήματα.
Αυτό που έχει ήδη αρχίσει να βάζει στο τραπέζι ο  ΣΥΡΙΖΑ και θα θίξει κατεστημένα  από σύσταση του κράτους ,είναι μερικές συνταγματικές αλλαγές όπως ο περιορισμός των θητειών  βουλευτών σε δύο κοινοβουλευτικές θητείες  η σε οκτώ συνολικα χρόνια, απλή αναλογική,  και μερικές νομοθετικές ρυθμίσεις  για τον περιορισμό στις θητείες των εκλεγμένων οργάνων, δηλαδή των συνδικαλιστών και των οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Δηλαδή με απλά λόγια θα αλλάξει ολόκληρο το πολιτικό τοπίο της χώρας σε όλα τα επίπεδα που έχουμε αιρετούς και θα δούμε σχεδόν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα να μπει στην διαδικασία του να κάνει και καμιά άλλη δουλειά πέρα από το να είναι μια ζωή πολιτικός η συνδικαλιστής η Δήμαρχος…
Για όλα τα παραπάνω θα δείτε τους συνδικαλιστές και  αυτούς πού βρίσκονται για πολλά χρόνια στην ενεργό πολιτική και επι της ουσίας ανεπάγγελτοι, να συντάσσονται όλοι μαζί σε αυτή την κίνηση…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !