Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Βρετανία – Δημοψήφισμα LIVE: ΒΡΕΧΙΤ! Ιστορική απόφαση για το μέλλον της Ευρώπης – Την παραίτηση Κάμερον ζητούν Εργατικοί και Φάρατζ

Βρετανία – Δημοψήφισμα LIVE: ΒΡΕΧΙΤ! Ιστορική απόφαση για το μέλλον της Ευρώπης – Την παραίτηση Κάμερον ζητούν Εργατικοί και Φάρατζ- Από στιγμή σε στιγμή η πρώτη δήλωση Κάμερον! Θα ζητήσει σταθερότητα και ενότητα
- Με καταμετρημένο το 98% των ψήφων, το Brexit προηγείται με σχεδόν ένα εκατομμύριο ψήφους διαφορά!
- Έκτακτη σύσκεψη στις Βρυξέλλες για να αποφασιστεί αν θα γίνει Σύνοδος Κορυφής
- Έρχεται η διάλυση του Ηνωμένου Βασιλείου; Σκωτία και Βόρεια Ιρλανδία ψήφισαν υπέρ της παραμονής και όλα δείχνουν... δημοψήφισμα για απόσχιση!
- Ο λαός της Σκωτίας βλέπει το μέλλον του εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε ο Σκωτσέζος πρωθυπουργός! - Δημοψήφισμα για μια ενωμένη Ιρλανδία ζήτησε ο επικεφαλής του Sin Fein, Τζέρι Άνταμς!
- Παραδέχτηκαν την ήττα οι Εργατικοί και θα ζητήσουν παραίτηση του Κάμερον
- Δε σεβάστηκε τη μνήμη της Κοξ ο Φάρατζ: Νικήσαμε χωρίς να πέσει μια τουφεκιά είπε!
- Ρεκόρ πτώσης σε μια μέρα καταγράφει η στερλίνα - Ιστορικό χαμηλό για το αγγλικό νόμσιμα
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΔΕΙΤΕ LIVE

Έκλεισαν οι κάλπες οριστικά στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ η αγωνία κορυφώνεται. Τα ποσοστά της συμμετοχής των Βρετανών στο δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση ξεπερνούν το 80%, κάτι που είχε να συμβεί από τις μακρινές εκλογές του 1950. Και το Brexit θεωρείται πλέον βέβαιο. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές αφού ο βρετανικός λαός μίλησε και είπε BREXIT.
Διάφορα ευτράπελα προκάλεσαν προς στιγμή ένταση, όμως η διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλά. Η καταμέτρηση αρχίσε αμέσως μετά το κλείσιμο των εκλογικών τμημάτων και τα αποτελέσματα αναμένονται τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η διαδικασία διακόπηκε στη 1:30 ώρα Ελλάδας, με τους καταμετρητές των ψήφων να σηκώνονται όρθιοι και να κρατούν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αδικοχαμένης, Jo Cox, που δολοφονήθηκε από οπαδό του Brexit, μια βδομάδα πριν το δημοψήφισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: