Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Κυβέρνηση: Το μόνο “εμπόδιο” ανάμεσα στον ΣΚΑΙ και την τηλεοπτική άδεια, είναι η διάθεσή του να την πληρώσει…

Έξω από τα δόντια τα είπαν κυβερνητικές πηγές σχετικά με την νέα καταγγελία της ιδιοκτήσίας του ΣΚΑΙ, αυτή τη φορά για την ανάθεση της διαδικασίας των ηλεκτρονικών προσφορών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες στην εταιρεία Singular Logic, την εταιρεία με την μεγαλύτερη τεχνογνωσία και πέιρα στην Ελλάδα σε επίπεδο data services.

” Ο ΣΚΑΪ, αφού αποδείχθηκε ψευδής ο ισχυρισμός του ότι η κυβέρνηση θα απέρριπτε την υποψηφιότητα του στη φάση της προεπιλογής, τώρα διαμαρτύρεται επειδή το ηλεκτρονικό σύστημα το ανέλαβε τυπικά και με το νόμο γνωστή εταιρία που αναλαμβάνει το έργο δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων στις εθνικές εκλογές εδώ και δεκαετίες. Το μόνο εμπόδιο που υπάρχει ανάμεσα στο ΣΚΑΙ και την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας μετά από χρόνια ιδιότυπης νομιμοφάνειας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι η διάθεση του ιδιοκτήτη να πληρώσει “, σημειώνουν κυβ. πηγές
Και συνεχίζουν: ” Στην αρχή διέδιδε ότι είναι στοχοποιημένος και ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να απορρίψει την υποψηφιότητα του στη φάση της προεπιλογής. Αφού αυτό δεν έγινε άρχισε να χαλάει τον κόσμο λέγοντας ότι δεν υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα και ότι ο διαγωνισμός είναι στον αέρα.
Τώρα διαμαρτύρεται επειδή το ηλεκτρονικό σύστημα το ανέλαβε τυπικά και με το νόμο γνωστή εταιρία που αναλαμβάνει το έργο δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων στις εθνικές εκλογές εδώ και δεκαετίες. Ίσως για τη διεύθυνση του ΣΚΑΙ και τα αποτελέσματα των εκλογών δεν ήταν αξιόπιστα… Το μόνο εμπόδιο που υπάρχει ανάμεσα στο ΣΚΑΙ και την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας μετά από χρόνια ιδιότυπης νομιμοφάνειας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι η διάθεση του ιδιοκτήτη να πληρώσει… ”

Δεν υπάρχουν σχόλια: