Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

( vid ) Όλος ο διάλογος “ντροπή”, για την Ελλάδα του “χθες”, στην Εξεταστική! Πως ο Π Ψυχάρης “εγγυήθηκε” με … αέρα, για να πάρει δάνειο, ο πατέρας του !

Όλη η τραγική πραγματικότητα, της Ελλάδας της μεταπολίτευσης, των εκδοτικών συγκροτημάτων, των καλαιών και των … “βιοπαλαιστών δημοσιογράφων”, που βρέθηκαν να διανύουν μια ιλιγγιώδη διαδρομή, σε ολιγόφωτα σαλόνια και γραφεία, και έτσι έφθασαν να γίνουν πανίσχυροι μεγαλοεκδότες και καναλάρχες, με … μόνο εισόδημα το μισθό τους, αποκάλυψε ο διαλογος ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκρ Φάμελλο ( και πρόεδρο της Επιτροπής ) και τον Παναγιώτη – υιό Σταύρου – Ψυχάρη … Ενημερωθείτε, πως μπορεί κάποιος να … εγγυηθεί σε ελληνική τράπεζα, δάνειο 15 εκατ στον πατέρα του, μόνον με … αέρα ! ( Φυσικά, αρκεί να είναι εκδότης και να λέγεται … Ψυχάρης. Α! Και να μιλά στο τηλέφωνο με Πρωθυπουργούς και τραπεζίτες )

Φαμελλος: … από τις συνεδριάσεις αποδεικνύεται το ελληνικό φαινόμενο της εκδοτικής μπαμπούσκα. Ο κ. Ψυχάρης έστησε μια εταιρεία θυγατρική η οποία πήρε δάνεια πολλών εκατομμυρίων. Στην συνέχεια η εταιρεία αυτή συγχωνεύτηκε με τον ΔΟΛ και έτσι τα χρέη – δάνεια – πέρασαν στην μητρική εταιρεία. Προσωπικά δάνεια του κ. Ψυχάρη πέρασαν στον ΔΟΛ….Από το private banking της Alpha διαπιστώνεται ότι ο πατέρας σας έχει 12 εκατ. ευρώ περιουσία. Επίσης εσείς μας είπατε ότι δώσατε 15 εκατ. ευρώ εγγυήσεις. Που τα βρήκατε τα 12 + 15 εκατ. ευρώ όταν μας λέτε ότι ο πατέρας ξεκίνησε ως βιοπαλαιστής. Που τα βρήκατε τα λεφτά για να πάρετε τον ΔΟΛ.
Ψυχάρης: Είπα ότι υπέγραψα εγγυήσεις 15 εκατ. ευρώ. Είπα υπέγραψα δεν είπα ότι τα έβαλα 15 εκατ. ευρώ. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Οι εγγυήσεις δεν σημαίνουν και cash
Φάμελλος: πως εγγυηθήκατε;
Ψυχάρης: Με αέρα.
Φάμελλος: Με αέρα; Είπατε με αέρα;
Ψυχάρης: Είπα αυτό που είπα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: