Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ κόλαφος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη - ΣΟΚ στην ηγετική ομάδα της ΝΔ

Ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΟ Κυριάκος Μητσοτάκης
Η δημοσκόπηση που τελείωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη 
Να λοιπόν που δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Έτσι ακριβώς την πάτησε και ο κολλητός του Μητσοτάκη, Μαραντζίδης κατά την πρόσφατη διθυραμβική δημοσκόπηση στην οποία η ΝΔ φαίνεται να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες. Κατάλαβαν βέβαια την γκάφα τους και φρόντισαν να θάψουν τις δημοτικότητες των πολιτικων αρχηγων που αναφέροντο στην ίδια δημοσκόπηση. Γιατί;

Μα διότι ο Μητσοτάκης στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση σπάει το ρεκόρ αποτυχίας αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης παγκοσμίως! Ενώ το κόμμα του φαίνεται να προηγείται με 10 ποσοστιαίες μονάδες, ο ίδιος συγκεντρώνει μόνον το 25% των θετικών ψήφων των πολιτών… και πανηγυρίζει επειδή πιστεύει ότι τα ΜΜΕ» θα κατάφερναν να θάψουν τα ποσοστά που δεν κατάφερε να μαγειρέψει ο Μαραντζιδης. Εάν λοιπόν δεχθούμε τα ποσοστά των κομμάτων που δίνει η δημοσκοπηση, τότε αποδεικνύεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της νέας Δημοκρατίας ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης.
Και πως άλλωστε να μην είναι έτσι, αφού αυτός ο άνθρωπος επιχείρησε να διχάσει την παράταξη, πιστεύοντας τους άθλιους που τον έπεισαν ότι έγινε αρχηγός επειδή αμφισβήτησε τον Καραμανλή και τον Παυλόπουλο! Η αλήθεια όμως είναι ότι έγινε αρχηγός από την μεθόδευση Σαμαρά με τις μαϊμούδες εκλογές και την μαϊμού εταιρεία. Και αυτό θα το διαπιστώσει στις επόμενες εθνικές εκλογές.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: