Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Οι νταβατζήδες ας μην πιάνουν στο στόμα τους τον Σαββίδη

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣΤο ΙΕΚ Καλογρίτσα, η σφηκοφωλιά από όπου ξεπήδησαν όλα τα δημοσιογραφικά περιτρίμματα που έφτιαξαν το «νταβατζηδικο», από τον Παύλο Τσίμα εώς τον Σταύρο Θεοδωράκη, τελείωσε. Αφού λοιπόν οι νταβατζήδες έφτυσαν τα μούτρα τουε στον καθρέφτη, έχουν το θράσος να επιτίθενται στον Ιβάν Σαββίδη…

Έχει απόλυτο δίκιο λοιπόν ο Ιβάν Σαββίδης όταν μιλά για το «κράτος των Αθηνών». Ειδικά από…την στιγμή που δεν έχει πάρει, δεν έχει ζητήσει, δεν έχει απομυζήσει δεκάρα από αυτό. Αντίθετα, είναι ο μόνος που έφερε τα ωραία του λεφτά από το εξωτερικό στην μητέρα πατρίδα, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη του γι’ αυτή. Αγάπη που επέδειξαν χαρακτηριστικά πολλοί Έλληνες της διασποράς, μια αναδρομή στην καταγωγή των μεγάλων ευεργετών αρκεί.

Ο Ιβάν λοιπόν έφερε λεφτά σε αυτό το κράτος σε αντίθεση με τους κρατικοδίαιτους νταβατζηδες που ασέλγησαν και τσέπωσαν δισεκατομμύρια από τον τόπο, για να τα βγάλουν νύχτα στην Ελβετία. Ο Ιβάν έφερε τα ωραία του λεφτά από λόξα, επένδυσε στον ΠΑΟΚ, έσωσε χιλιαδες θέσεις εργασιας μαζί με την ΣΕΚΑΠ το Μακεδονία κλπ. Ο Ιβάν λοιπόν, δεν χρωστά τίποτα σε κανέναν από το κράτος των Αθηνών. Ούτε δημόσια έργα χτύπησε, ούτε έκανε ταμείο στην Proton, ούτε ρήμαξε το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Γι’ αυτό οι νταβατζήδες καλό θα ήταν να μην τον πιάνουν στο στόμα τους. Καλό δικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: