Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Αντιμέτωπη με την κατάρρευση και την ισλαμοποίηση η Γερμανία – Το τέλος του Ράιχ

Αντιμέτωπη με την κατάρρευση και την ισλαμοποίηση η Γερμανία – Το τέλος του ΡάιχΗ επίθεση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στο Βερολίνο στις 19 Δεκεμβρίου ήταν «προβλέψιμη», γράφει σε άρθρο του στο Ινστιτούτο Gatestone ο Γκι Μιλιέρ (Guy Millière), καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού και συγγραφέας 27 βιβλίων.
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δημιούργησε τις συνθήκες που την επέτρεψαν, συνεχίζει ο Γκι Μιλιέρ και την κατηγορεί ότι αυτή «φέρει τη συντριπτική ευθύνη. Ο Ολλανδός βουλευτής Γκέερτ Βίλντερς την κατηγόρησε ότι έχει αίμα στα χέρια της και έχει δίκιο».

Όταν αποφάσισε να ανοίξει τις πύλες της Γερμανίας σε εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους από τη Μέση Ανατολή αλλά κι ακόμα πιο μακρινές χώρες, έπρεπε να γνώριζε ότι οι τζιχαντιστές κρύβονταν ανάμεσα στους ανθρώπους που κατέφθαναν, τονίζει ο Μιλιέρ.
Έπρεπε επίσης να γνωρίζει ότι η γερμανική Αστυνομία δεν είχε τρόπο να ελέγξει τις μάζες που εισέρχονταν και σύντομα θα κατακλύζονταν από τον αριθμό των ανθρώπων που έπρεπε να θέσουν υπό έλεγχο. Εκείνη το έκανε ούτως ή άλλως.
Όταν εκατοντάδες βιασμοί και σεξουαλικές επιθέσεις συνέβησαν στην Κολωνία και σε άλλες γερμανικές πόλεις την Πρωτοχρονιά [του 2016], δήλωσε ότι οι δράστες πρέπει να τιμωρηθούν «ανεξάρτητα από την καταγωγή τους», αλλά δεν άλλαξε την πολιτική της.
Όταν έγιναν οι επιθέσεις στο Ανόβερο, στο Έσσεν, στο Βίρτσμπουργκ και στο Μόναχο, καθυστέρησε να σχολιάσει και στη συνέχεια μίλησε για την ανάγκη καταπολέμησης της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας. Ούτε τότε άλλαξε την πολιτική της.
Άλλαξε τη θέση της μόνο πρόσφατα, επειδή θέλει να είναι υποψήφια ξανά το 2017 και βλέπει τη δημοτικότητά της να πέφτει.
Τα σχόλια που έκανε αμέσως μετά το χτύπημα της 19ης Δεκεμβρίου ήταν εξωφρενικά. Δήλωσε ότι «εάν ο δράστης είναι πρόσφυγας», θα είναι κάτι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο και θα είναι «ιδιαίτερα απεχθές για όλους τους Γερμανούς που βοηθούν πρόσφυγες σε ημερήσια βάση».
Σχόλια σαν κι αυτά θα μπορούσαν να θεωρηθούν αφελή κι από άνθρωπο απληροφόρητο, αλλά η Άνγκελα Μέρκελ δεν έχει αυτή τη δικαιολογία.
Δεν μπορούσε να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις από τις γερμανικές και τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών που ανέφεραν ότι οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους κρύβονταν ανάμεσα στους πρόσφυγες και σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν φορτηγά για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις μέσα στα Χριστούγεννα.
Η κατάσταση που υπομένουν οι Γερμανοί για περισσότερο από έναν χρόνο είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Η εγκληματικότητα εκτινάχθηκε στα ύψη, εισήχθησαν ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί εδώ και δεκαετίες δίχως να υπάρχουν εμβόλια, επειδή είχε διακοπεί εδώ και καιρό η παρασκευή τους, για να τις αντιμετωπίσουν.
Δεύτερες κατοικίες καταλήφθηκαν από τη γερμανική κυβέρνηση δίχως να καταβληθούν αποζημιώσεις για να στεγάσουν μετανάστες.
Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να αποκαλυφθεί ότι ο κύριος ύποπτος για την επίθεση στο Βερολίνο είχε αιτηθεί ασύλου και ζούσε σε προσφυγική στέγη.
Σε άλλη χώρα η Μέρκελ θα είχε υποχρεωθεί σε παραίτηση, στη Γερμανία διεκδικεί την επανεκλογή της.
Ο γερμανικός πληθυσμός είναι γηρασμένος και οι γεννήσεις είναι επικίνδυνα χαμηλές. 1,38 παιδιά ανά γυναίκα.
Οι μετανάστες αντικαθιστούν τον γερμανικό πληθυσμό, ο οποίος σιγά σιγά εξαφανίζεται.
Οι Γερμανοί που πεθαίνουν είναι χριστιανοί ή άθρησκοι κοσμικοί. Όπως παντού στην Ευρώπη ο χριστιανισμός χάνεται. Οι μετανάστες που αντικαθιστούν τους Γερμανούς είναι μουσουλμάνοι.
Η γερμανική οικονομία είναι ακόμα ισχυρή αλλά έχει αρχίσει να ξεμένει από… ατμό.
Σε μια εποχή που το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι η κυρίως πηγή κερδών, το γερμανικό ανθρώπινο κεφάλαιο καταρρέει.
Οι άνθρωποι από μη αναπτυγμένες χώρες δεν μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν τους υψηλά μορφωμένους Γερμανούς.
Οι περισσότεροι δεν έχουν δεξιότητες. Οι νεοαφιχθέντες παραμένουν μακροχρόνια άνεργοι και εξαρτημένοι.
Από τους 1.200.000 μετανάστες που έφτασαν στη Γερμανία τα έτη 2014 και 2015 μόνο 34.000 βρήκαν εργασία.
Η «πολιτικά ορθή» προπαγάνδα στη Γερμανία και στην υπόλοιπη Ευρώπη ποτέ δεν αναφέρεται στα δημογραφικά.
Διαψεύδουν κάθε στοιχείο που αποδεικνύει ότι η γερμανική οικονομία δεν πάει καλά.
Οι ίδιοι [οι «πολιτικά ορθοί»] ισχυρίζονται ότι το Ισλάμ και ο χριστιανισμός είναι ταυτόσημα.
Πεισματικά κλείνουν τα μάτια στο γεγονός ότι το Ισλάμ είναι κάτι περισσότερο από θρησκεία: είναι πολιτικό, οικονομικό και ηθικό σύστημα που περιβάλλει όλες τις πτυχές της ζωής και δεν συνυπήρξε για καιρό ή ειρηνικά με μια κουλτούρα διαφορετική από αυτό.
Αγνοούν σχεδόν ολοκληρωτικά [οι «πολιτικά ορθοί»] την άνοδο του ριζοσπαστικού Ισλάμ και της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, ισχυρίζονται ότι το ριζοσπαστικό Ισλάμ είναι μια περιθωριακή σέχτα και ότι η τζιχαντιστική τρομοκρατία στρατολογεί μόνο μοναχόλυκους και ψυχασθενείς.
Και συνεχώς επαναλαμβάνουν ότι οποιαδήποτε κριτική στη μετανάστευση ή στο Ισλάμ είναι αισχρή και ρατσιστική.
Ο γερμανικός λαός εκφοβίζεται, τόσο από την αντικοινωνική συμπεριφορά πολλών μεταναστών όσο και από τη λογοκρισία που του επιβάλλεται από τους κυβερνώντες του. Πολλοί Γερμανοί δεν τολμούν ούτε να μιλήσουν.
Όσοι χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς υπομένουν συχνά προσβολές. Σκύβουν τα κεφάλια τους και τρέχουν να κρυφτούν στα σπίτια τους.
Οι έξοδοι στα εστιατόρια και στα θέατρα έχουν πέσει κατακόρυφα.
Οι Γερμανίδες ντύνονται συντηρητικά και αποφεύγουν να βγαίνουν μοναχές από τα σπίτια τους.
Ο νόμος που καταδικάζει τον «λόγο μίσους», που είχε αρχικό στόχο να αποτρέψει την επιστροφή των ναζιστικών ιδεών, τώρα χρησιμοποιείται ενάντια σε όσους κριτικάρουν την ισλαμοποίηση της Γερμανίας.
Τίποτα δεν περιγράφει με μεγαλύτερη ακρίβεια την παρούσα κατάσταση στη Γερμανία από τη δολοφονία της Μαρίας Λάντενμπουργκερ (Maria Ladenburger), μιας 19χρονης, που δολοφονήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου.

Μαρία Λάντενμπουργκερ. Βιάστηκε και δολοφονήθηκε από Αφγανό πρόφυγα.

Η Μαρία Λαντενμπούργκερ ήταν μέλος μιας ΜΚΟ και μεταξύ εκείνων που καλοδέχτηκαν τους πρόσφυγες το 2015.
Βιάστηκε και δολοφονήθηκε από έναν από εκείνους που βοηθούσε.
Η οικογένειά της ζήτησε από όσους ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη της κόρης τους να προφέρουν χρήματα σε προσφυγικές οργανώσεις.
Η μεγάλη πλειονότητα των Γερμανών, γράφει ο Γκι Μιλιέρ, δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι η Γερμανία βρίσκεται σε πόλεμο, ότι ένας ανηλεής εχθρός τους έχει κηρύξει πόλεμο. Δεν θέλουν να δουν ότι ένας πόλεμος έχει κηρυχθεί στον δυτικό πολιτισμό.
Μια ερμηνεία είναι ότι ο γερμανικός λαός έχει τύψεις για τα όσα έπραξαν οι πρόγονοί του στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα εξιλεωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !