Τρίτη 31 Μαΐου 2016

«Έφυγε» στα 63 του ο Παναγιωτακόπουλος – (video 2009)


Ήταν για σαράντα χρόνια ολοκληρωτικά αφιερωμένος στο ΠΑΣΟΚ και τις ιδρυτικές του διακηρύξεις, στον Ανδρέα Παπανδρέου και την παρακαταθήκη του

BOMBA στην υπόθεση με τις offshore: Οι μετοχές που ΚΑΙΝΕ τον Κυριάκο Μητσοτάκη (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
“ ΚΑΙΝΕ τον γιο του αποστάτη οι μετοχές σε μεγάλη εταιρεία ”
Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 18:46
Τις μετοχές που κατέχει στη Samsung θα πρέπει να… «αφήσει» ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης εάν αύριο στη Βουλή ψηφιστεί η τροπολογία της κυβέρνησης με την οποία αποσύρεται το επίμαχο άρθρο για τις offshore το οποίο επιτρέπει σε πολιτικά πρόσωπα να κατέχουν εξωχώριες εταιρίες.

Mε γενικό ασυμβίβαστο απαντάει η κυβέρνηση και ζητά ονομαστική. “Έπεσε στην παγίδα που έστησε”, η αντιπολίτευση!

Πολιτική και επικοινωνιακή ρελάνς του Μαξίμου, στο γαϊτανάκι λάσπης και υπονομευτικών δημοσιεύματων που αφορούσαν την ευρωπαϊκή τροπολογία για τον ορισμο των οφ-σορ, που έφερε η κυβέρνηση και που επιχειρήθηκε να δημιουργήσει μοχλό ανατροπής του ηθικού πλεονεκτήματος της ΠΦΑ. Μάλιστα στην παγίδα έπεσαν – σε αντίθεση με το the faq που από την πρώτη στιγμή προσέγγισε με μεγάλη ψυχραιμία και μακριά από ιδεοληπτικά αντανακλαστικά το θέμα – και Μέσα που έχουν σταθει στο πλάι της κυβέρνησης στις αποκαλύψεις για τις οφ – σορ της διαφθοράς, τις λίστες της μίζας και τους καταλόγους της διαπλοκής.

ΣΟΚ...Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε στις δύο το μεσημέρι στο νοσοκομείο Αττικόν, σε ηλικία 63 χρονών, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή της καρδιάς του, μετά από επιπλοκή που προκλήθηκε από χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα.

Πούτιν – ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

panos-kammenos-vladimir-putin-tsipras- (4)
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΟ σχέδιο του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ρώσου Πατριάρχη Κύριλλου είναι να καταστήσουν το Άγιον Όρος επίκεντρο της Ορθοδοξίας. Στην ουσία επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα Βατικανό της ορθοδοξίας πανίσχυρο σε παγκόσμιο επίπεδο και κέντρο αναφοράς για όλους τους χριστιανούς.

Είναι τυχαίο που ο Πούτιν δεν εμπιστεύεται τον Μητσοτάκη;

imageθεωρεί ο Ρώσος ηγέτης, ότι βρίσκεται ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ.

Γι αυτό άλλωστε του ζήτησε να στηρίξει τις συμφωνίες της Ρωσίας με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά τη συνάντησή τους μέσα στη μαύρη νύχτα…

Αφού πρώτα αναπόλησε με νόημα την περίοδο Κώστα Καραμανλή, που η Ελλάδα είχε πρωθυπουργό με κότσια και συγκεκριμένα είπε: «Κάναμε πολλά για την ανάπτυξη αυτών των σχέσεων όταν εδώ στην Ελλάδα, βρισκόταν στην Κυβέρνηση οι εκπρόσωποι του κόμματός σας»

Η Μέρκελ ξεπέταξε τον αξιοθρήνητο Μητσοτάκη που πήγε για να μιλήσει κατά της Ελλάδας - Τι συζήτησαν

Η Μέρκελ με τον θλιβερό Μητσοτάκη και την κουστωδία του Η Μέρκελ με τον θλιβερό Μητσοτάκη και την κουστωδία του
“ Αξιολύπητη φιγούρα ο γιος του αποστάτη ”
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 22:50

Με έναν και μόνο σκοπό ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε πολύ σύντομη συνάντηση με την Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ στο Λουξεμβούργο: Να μιλήσει κατά της Ελλάδας και να αποπειραθεί να υπονομεύσει το έργο της δημοκρατικά εκλεγμένης ελληνικής κυβέρνησης. 

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

14 νόστιμοι λόγοι για να πας στην Κυπαρισσία

Radiki_3676KYPΣε μια όμορφη γωνιά της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, «γειτονεύει» με την κοσμοπολίτικη αύρα της Καλαμάτας, τη γαστρονομική παράδοση της Μάνης, τις παραλίες της Πύλου, τη γραφικότητα του Ναυπλίου και το κάστρο της Μεθώνης, και είναι λίγο από όλα αυτά μαζί!
Πρώτη φορά επισκέφθηκα την περιοχή της Κυπαρισσίας πριν από 2 χρόνια, αλλά κινήθηκα κυρίως γύρω από το χωριό Ράχες, ακολουθώντας τον τροφοσυλλέκτη και φίλο Σωτήρη Λυμπερόπουλο (www.radiki.com). Δίπλα του έμαθα ότι η ντόπια φύση σού προσφέρει απλόχερα από το απλό άγριο θυμάρι και το άγριο σκόρδο μέχρι τις αλμυρήθρες ή σπαράγγια της θάλασσας. Και εκεί στα βράχια που σκάει το κύμα θα βρεις θαλάσσια σαλιγκάρια και, ύστερα στο βουνό, άγριες αγκινάρες! Ευλογημένος ο τόπος όπως και η υπόλοιπη Πελοπόννησος, γι’ αυτό επέστρεψα στην περιοχή, για να αναζητήσω ακόμα περισσότερα νόστιμα μυστικά, ντόπια προϊόντα και μέρη που ξέρουν να τα μαγειρεύουν παραδοσιακά και με πολύ μεράκι!

Στη… σέντρα έβγαλε τον Κώνστα ο Τριανταφυλλίδης (video)

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ήρθε σε σφοδρή σύγκρουση με τον δημοσιογράφο Χρήστο Κώνστα.
«Δεν θέλω να αναφέρεσαι σε μένα. Εγώ, Κώνστα, δουλεύω από 8 χρονών παιδί, στα χωράφια και στα εργοστάσια. Κατάλαβες; Που θα πεις εσύ για μένα. Έχεις μαζέψει ποτέ βαμβάκι με τα γόνατα, Κώνστα; Που θα μου πεις εμένα αν έχω δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα. Σερβιτοράκι έχεις δουλέψει, Κώνστα;», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης προς τον Χρήστο Κώνστα, τον οποίο αποκάλεσε επίσης εκπρόσωπο της «Ομάδας Αλήθειας», αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα κάποιες συνεργασίες του δημοσιογράφου με τράπεζες. 

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που ανέβασε το Κρεμλίνο από την επίσκεψη Πούτιν στο Αγιο Ορος [εικόνες]

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που ανέβασε το Κρεμλίνο από την επίσκεψη Πούτιν στο Αγιο Ορος [εικόνες]Σαράντα φωτογραφίες από την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Αγιο Ορος και εκτενές ρεπορτάζ από το διήμερο που πέρασε στην Ελλάδα ανέβασε το Κρεμλίνο στο επίσημο σάιτ του.
Με τον τίτλο «Επίσκεψη στο Αγιο Ορος» το σάιτ του Κρεμλίνου έχει μεγάλο αφιέρωμα στην επίσκεψη Πούτιν και διευκρινίζει ότι η επίσκεψη του ρώσου προέδρου συμπίπτει με τα 1.000 χρόνια ρωσικής μοναστικής ζωής εκεί.

Εισαγόμενο σχέδιο με άρωμα μυστικών υπηρεσιών για την ανατροπή του Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας Ο Αλέξης Τσίπρας
“ Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε ποιοι συμμετέχουν στο σχέδιο. ”
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 13:06

Εισαγόμενο σχέδιο πόλωσης στην Ελλάδα από αντιπολίτευση, επιχειρηματίες και μέσα ενημέρωσης ώστε να αξιοποιηθεί επικοινωνιακά η κρίση στη Βενεζουέλα, αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών. Παρόμοιες τακτικές και από τον Ραχόι στην Ισπανία εναντίον των Podemos και της Ισπανικής αριστεράς.

Αδιανόητος εξευτελισμός Μητσοτάκη! Πήγε να προκαλέσει τον Πούτιν αλλά…

Μητσοτάκης και Πούτιν Μητσοτάκης και Πούτιν
“ Ένα αδίστακτο ανθρωπάκι… ”
Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 16:21
Ένα αδίστακτο ανθρωπάκι…

Νομίζοντας οτι θα θίξει τον Πούτιν, πηγε στο Φανάρι για να πουλήσει προστασία στον Οικουμενικό Πατριάρχη! Έλα όμως που ο Πούτιν έκανε την ίδια στιγμή δύο ιστορικές αναφορές κατά την συνάντηση του με τον Προκόπη Παυλόπουλο που πραγματικά συγκίνησαν τον Βαρθολομαιο και δικαίωσαν το οικουμενικό Πατριαρχείο…

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ο Νίκος Παππάς έστειλε το τελικό μήνυμα στο MEGA - Η κυβέρνηση τσακίζει τη διαπλοκή

Ο Νίκος Παππάς Ο Νίκος Παππάς
“ Το μήνυμα ΦΩΤΙΑ στο Mega ”
Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 15:15

Σκωτσέζικο ντους στη ραχοκοκκαλιά των μετόχων του Mega, αλλά και όσων ( συμφερόντων, πολιτικών,μεγαλοδημοσιογράφων) έχουν συνασπιστεί πίσω από τη “σταυροφορία” της δήθεν διάσωσής του, ενώ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει να εξυπηρετεί υα άνομα συμφέροντα, τους πολιτικούς, επιχειρηματικούς και προσωπικούς, εκβιασμούς τους.

ΜΕΓΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ


Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 28-5-2016
Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας  Β. ΠΟΥΤΙΝ με το που ανέλαβε την εξουσία το 1998 καθιέρωσε το «Δόγμα της Αυτοκρατορίας της Ορθοδοξίας», τόσο ως πόλο συσχετισμών θρησκευτικών δυνάμεων απέναντι στον ΠΑΠΑ και στην Δύση γενικότερα, όσο  και ως πόλο συσπείρωσης όλων των απανταχού ορθοδόξων.
Στη συνέχεια αφού αναβάθμισε τον πατριάρχη της Ρωσίας, προχώρησε στην ανακαίνιση περίπου 10.000 ορθοδόξων ναών σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων 1.000 περίπου στην Ρωσία, κάνοντας τους κέντρα επίσκεψης όλου του λαού και των τουριστών.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Χρ. Βερναρδάκης: Ο κ. Μητσοτάκης ψεύδεται χωρίς την παραμικρή συστολή


Ξεκάθαρη απάντηση στις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το θέμα των παράτυπων τίτλων. Με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το θέμα των «πλαστών πτυχίων», το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης απαντάει, φράση προς φράση, τα εξής:
1. Λέει ο κ. Μητσοτάκης: «Ελπίζω η Κυβέρνηση να μην φτάσει στο ακραίο σημείο φαυλότητας να επιτρέψει με οποιονδήποτε τρόπο σε υπάλληλους με παράνομους τίτλους σπουδών να παραμένουν στο Δημόσιο».

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
Του Αθανασόπουλου Περικλή
ΠΟΥΤΙΝ
Αθήνα 25.4.2014
(αναδημοσίευση)
 Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΣΑΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ...!!!
 Η ιστορία επαναλαμβάνεται οπως ακριβώς έγινε πριν απο 190 χρόνια, η διαφορά είναι οτι τότε στις διαπραγματεύσεις είχαμε τον κορυφαίο πολιτικό όλων των εποχών της Νεώτερης Ελλάδας και έναν απο τους κορυφαίους του κόσμου  ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ενω σήμερα έχουμε τους χειρότερους όλων των εποχών ( ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ) των οποίων τα αποτελέσματα θα τα δούμε σύντομα... Οτι έχτισε ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ με κόπο το 1823 σε συνεργασία με τον ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΑΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ , βιάζονται να το γκρεμίσουν οι σημερινοι δοσίλογοι Γερμανόφιλοι πολιτικοί  ...!!!

IΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ!

Ο πρόεδρος της Ρωσίας με άρθρο του σε καθημερινή εφημερίδα αναφέρεται στην επίσκεψη του στην Ελλάδα
Εκτιμούμε τις μακραίωνες παραδόσεις φιλίας που έχουν διαμορφωθεί μεταξύ των λαών μας. Οι κοινές πολιτισμικές αξίες, ο ορθόδοξος πολιτισμός και η ειλικρινής αμοιβαία συμπάθεια αποτελούν στέρεα θεμέλια της συνεργασίας μας. Ενα λαμπρό παράδειγμα για το πόσο στενά συνδέονται οι τύχες των λαών μας είναι ο βίος του Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος κατά τον 19ο αιώνα διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και στη συνέχεια κυβερνήτης του ελληνικού κράτους.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Συγκατοίκηση με μουσουλμάνους - «Ρατσιστής» όποιος αρνείται

mso Η Ειδομένη εκκενώνεται και οι «πρόσφυγες» θα μεταφερθούν σε κέντρα φιλοξενίας αλλά στα σχέδια του κράτους είναι η δημιουργία μουσουλμανικών οικισμών-γκέτο ή ακόμα και η στέγαση μουσουλμάνων σε σπίτια Ελλήνων.
Τον Οκτώβριο του 2015 ξεκίνησε και στην Ελλάδα η πρωτοβουλία του Refugees Welcome.
Όπως μεταδίδεται, προκειμένου να πιεστούν ψυχολογικά οι Έλληνες, αρκετοί κάτοικοι της χώρας δέχθηκαν να φιλοξενήσουν πρόσφυγες στα σπίτια τους. Σίγουρα η στέγαση γίνεται με το αζημίωτο.

Tα συμπεράσματα από τη συμφωνία στο Eurogroup

Ένα βήμα πίσω έκανε τελικά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), για να αποφευχθεί - σε αυτή τη φάση - μία εμπλοκή αναφορικά με το ελληνικό πρόγραμμα. Η πολύωρη συνεδρίαση του Eurogroup κατέληξε στο ότι το Ταμείο υποχώρησε ως προς την απαίτησή του για άμεση εφαρμογή μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, αλλά διατήρησε ανοικτό το θέμα της συμμετοχής του και του είδους των μέτρων για το χρέος, ως μέσα άσκησης πίεσης προς την Ευρωζώνη.

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑ



Αθήνα, 24.5.2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑ
“Για την πολιτική που εφαρμόζουν και την καταδίκασα, το  υπερταμείο, τη φορολεηλασία, τον ΕΝΦΙΑ, το ασφαλιστικό, τη συμφωνία παράδοσης του ελληνικού λαού και της Ελλάδας για 99 χρόνια  στους  δανειστές,  ένοχη σιωπή από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αντίθετα υιοθέτησαν λογικές “ αυριανικού τύπου” και φτηνών προσωπικών επιθέσεων.

Εισαγγελική “ανατροπή” για Χριστοφοράκο και Siemens! Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;…

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση Χριστοφοράκου και μίζες σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για χάρη του συστήματος ασφαλείας C4I για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που πληρώθηκε 7 και 8 φορές πάνω από την αξία του και δεν λειτούργησε ποτέ, συνιστώντας ενα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα ξένων πολυεθνικών, πρεσβειών, ελλήνων κυβερνητικών παραγόντων, διεφθαρμένων επιχειρηματιών, χρηματιστηριακών εταιρειών, πολιτικών κομμάτων αλλά και δικαστικών, που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Οι δικαστές με το υπ. αριθμόν 852 βούλευμά τους διατάσσουν τον εφέτη ανακριτή που χειρίστηκε την υπόθεση να προχωρήσει σε περαιτέρω ανάκριση, προκειμένου να απαγγελθούν στον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens Ελλάς, Μιχάλη Χριστοφοράκο που ουσιαστικά φυγοδικεί στο Μόναχο,οι κατηγορίες της ενεργητικής δωροδοκίας, της ηθικής αυτουργίας στην απιστία με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και της ηθικής αυτουργίας στο αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης.

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΠΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ....



Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 22-5-2016

Την περίοδο 2000-2004 είναι βέβαιο ότι  από την εκτέλεση των ολυμπιακών έργων και της Ολυμπιάδας  συσσωρεύτηκε  πλούτος στους εδώ και χρόνια γνωστούς διαχειριστές της Ελλάδας .
Από το 2004 και εντεύθεν όταν περάσαμε στην μεταολυμπιακή περίοδο και ήρθε στην εξουσία η Ν.Δ. με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, η οποία πήρε τις εκλογές με το σύνθημα την καταπολέμηση της διαφθοράς,  βάζοντας στην ουσία  απέναντι τους εδώ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Κατασπατάληση δημοσίου χρήματος από τον ΟΑΕΔ



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ
Ταχ. Διεύθ. : Σολωμού 60 & Πατησίων 104 32, Αθήνα ■ Τηλ.: 210 5281273-74 ■ Κιν.: 6930 425542, 6972692727
■ Fax: 210 5226625, email syllogosoek@gmail.com■ URL: www . syoek . gr
ΑΘΗΝΑΑΘΗΝΑ Αρ
.Πρ.87 19.05.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ο ΟΑΕΔ ως ΝΠΔΔ καταρτίζει τον δικό του προϋπολογισμό και διοικείται από Δ.Σ το οποίο είναι υπεύθυνο και για την διαχείρηση των οικονομικών του. Ο ΟΑΕΔ μετά και την ενσωμάτωση του ΟΕΚ ΚΑΙ ΟΕΕ το 2012 έχει την μεγάλη ευθύνη διαχείρησης της σημαντικής σε αξία ακίνητης περιουσία του, υπολογιζόμενη σε πολλά δις ευρώ. Η διαχείρηση της περιουσίας του είναι αυτονόητο ότι θα έχει σαν προτεραιότητα την εξοικονόμηση των λειτουργικών του εξόδων μέσω της χρήσης των ιδιόκτητων κτηρίων του για την λειτουργία των υπηρεσιών του.

Γι’ αυτό τρέμουν την Ελλάδα και τον Πούτιν…

Γι’ αυτό τρέμουν την Ελλάδα και τον Πούτιν…

Ο νέος Ρώσος «Τσάρος» Β. Πούτιν έχει «μάτια» μόνο για την Ελλάδα και την Σουηδία.

«Η Ελλάδα θεωρείται τεράστιας στρατηγικής σημασίας για ΝΑΤΟ και ΕΕ», με το οποίο η χώρα μας δεν πρόκειται να «διωχθεί» από την ΕΕ από καμία γερμανική κυβέρνηση αλλά και από «οποιονδήποτε» κρυφό «καγκελάριο» σαν τον κύριο Σόιμπλε ότι και να κάνουν.

Γιούνκερ υπέρ της άμεσης μείωσης του ελληνικού χρέους: Από τους Έλληνες έχουμε πάρει πολλά κι έχουμε δώσει λίγα

Από τους Έλληνες «έχουμε πάρει πολλά, τους έχουμε δώσει λίγα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ στην εφημερίδα "Λε Μοντ", τασσόμενος υπέρ της άμεσης μείωσης του ελληνικού χρέους.
Στο ερώτημα εάν συμφωνεί ότι θα πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία για τη μείωση του ελληνικού χρέους για τις προσεχείς δεκαετίες, και όχι μόνο (διευθέτηση) έως το 2018, ο κ. Γιούνκερ απάντησε: «Εάν μειώναμε το ελληνικό χρέος τώρα δεν θα είχε καμία χρησιμότητα για τη χώρα, δεδομένου ότι δεν υποχρεούται να αποπληρώσει τίποτα τα επόμενα χρόνια.

Δήλωση - ΜΠΟΜΠΑ Ντάισελμπλουμ για το ελληνικό χρέος!

Αισιόδοξος ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία για την
ελάφρυνση του ελληνικού χρέους εμφανίστηκε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ενόψει του Eurogroup της Τρίτης.
Μιλώντας στο CNBC, στο περιθώριο της Συνόδου των G7 στο Σεντάι της Ιαπωνίας, ο επικεφαλής του Eurogroup τόνισε πως τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει υπάρξει πρόοδος στις συζητήσεις για το χρέος.

Διπλασιάστηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού στο τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,9 δισ. ευρώ εμφανίζει ο προϋπολογισμός στο τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου σε ταμειακή βάση, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 1 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε πλεόνασμα 205 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 1.490 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2015. Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 14.125 δισ. ευρώ, από 13.467 δισ. ευρώ πέρυσι. Σε αυτά δεν περιλαμβάνονται 43 εκατ. ευρώ από τη μεταφορά των αποδόσεων ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου από την Τράπεζα της Ελλάδος.

ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..Η ατζέντα Πούτιν στην Αθήνα..ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ deal….

Βαρύνουσα πολιτική σημασία έχει η επίσκεψη του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Αθήνα στις 28 Μαΐου, τόσο για τη ρωσική πλευρά που θέλει τη στήριξη της Ελλάδας για την προώθηση της νέας γεωπολιτικής στρατηγικής της στην ευρύτερη περιοχή όσο και για την ελληνική κυβέρνηση, που θα επιχειρήσει εκ νέου να αξιοποιήσει το «ρωσικό χαρτί» ως μοχλό πίεσης στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς.

Αντεπίθεση Βαρουφάκη-Θεοχαράκη σε Στουρνάρα: Τον κατηγορούν για τις εκροές καταθέσεων

Οι κ. Στουρνάρας και Βαρουφάκης τον Φεβρουάριο του 2015. Φωτογραφία Αρχείου, ΑΠΕ-ΜΠΕ.Σκληρή απάντηση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, τον οποίο κατηγορούν ότι η «εκροή καταθέσεων ξεκίνησε την 3η Δεκεμβρίου 2014, όταν ο κ. Στουρνάρας διέπραξε μοναδικό ατόπημα στην παγκόσμια ιστορία των κεντρικών τραπεζών δηλώνοντας, δημοσίως, ότι φοβάται πως θα προκύψει «πρόβλημα ρευστότητας» στην αγορά» δίνουν με κοινή δήλωσή τους στο ΑΠΕ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και ο Νίκος Θεοχαράκης, πρώην στέλεχος της διαπραγματευτικής ομάδας. 

ΚΑΙ ..ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...!!!

Πισώπλατο “χτύπημα” κατά της κυβέρνησης, επιχείρησε αργά το βράδυ της Πέμπτης από το Λονδίνο, όχι κάποιος από τους “συνήθεις υπόπτους”, αλλά … ο ίδιος ο πρόεδρος της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας. Ο πρώην ΥπΟικ των κυβερνήσεων Σαμαρά-Βενιζέλου, αλλά και Παπαδήμου, πνευματικό παιδί του Κώστα Σημίτη και “κολλητός” του Μιχάλη Σάλλα, με κοινή διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ των προηγούμενων δεκαετιών, και “αγαπημένος” ΥπΟικ του Σταύρου Ψυχάρη και του ΔΟΛ, !

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Διέπραξαν εγκλήματα αισθητικής

Η αδιαφορία από την μια, αλλά και η απόφαση του Εθνάρχη Καραμανλή για αντιπαροχές- καπάκι και η χούντα, κατέστρεψαν ότι ωραίο αρχιτεκτόνημα υπήρχε στην πρωτεύουσα. Γκρέμισαν αριστουργηματικά κτίρια για να χτίσουν απρόσωπα πολυώροφα οικοδομήματα και πολυκατοικίες «χουντικού ρυθμού». 
Ο 19ος ήταν ο αιώνας που η Αθήνα ήταν υπέροχη. Υπήρχε άπλα, υπήρχε ουρανός, υπήρχε πράσινο και πάνω απ’ όλα υπήρχε αισθητική. Μέσα σε 50 χρόνια μια μικρή πόλη στους πρόποδες της Ακρόπολης μετατράπηκε σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με ανάκτορα, νεοκλασικά μέγαρα, θέατρα και μερικά από τα ομορφότερα δείγματα νεοκλασικισμού στον κόσμο.

Ποιοί τρέμουν λοιπόν το βαθύ λαρύγγι του Μαρτίνη;

imageΈχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να πέσει ο Μαρτίνης στα μαλακά.

Άχνα για την σύλληψη οι εφημεριδες των νταβατζήδων. Γαργάρα κάτι μεγαλοδημοσιογράφοι, παρότι το σκανδαλο αυτό θα έπαιζε επι εβδομάδες πρωτοσελιδο σε οποία πολιτισμένη χώρα. Και στην οικονομική αλλά και την ηθική του διάσταση. Φανταστείτε, μιζαδόρος «καλός σαμαριτης», στην πλάτη αγνών εθελοντών.

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Χρ. Σπίρτζης: Πάνω από 70% μείωση κόστους στις άγονες γραμμές χωρίς να κοπεί καμία από αυτές

Ο υπουργός Μεταφορών υπογράμμισε ότι στον νέο σχεδιασμό «δεν κόπηκε καμία άγονη γραμμή, κόπηκε όμως η σπατάλη». Σχολιάζοντας τα κριτήρια του νέου συστήματος, ο Χρ. Σπίρτζης επισήμανε ότι οι συχνότητες των δρομολογίων θα εξυπηρετούν την πραγματική κίνηση επιβατών, τα δρομολόγια όμως δεν θα είναι λιγότερα από τρία την εβδομάδα ανά προορισμό, ενώ θα υπάρχει αύξηση δρομολογίων το καλοκαίρι.

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ EUROBANK !!! ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΣΑ !!!

Καταγγέλλει ο Δημήτρης Βαρβιτσιώτης

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ
Η τράπεζα σου στέλνει ένα χαρτί που σου λέει ότι πρέπει να πληρώσεις τον δικηγόρο της τραπέζης 25 ευρω, αλλά ΔΕΝ σου λέει το όνομα του δικηγόρου στον οποίον έχει ανατεθεί η υπόθεσή σου !!!

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ψευδές το δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ για τον υποτιθέμενο διορισμό του αδερφού της Σ. Αναγνωστοπούλου


Η Σία Αναγνωστοπούλου, αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων,  διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» που με τίτλο «Μετακλητός κι ο ρεμπέτης αδερφός της Σίας» στοχοποιεί την ίδια δημοσιεύοντας ψευδείς πληροφορίες αναφορικά με τον υποτιθέμενο διορισμό του αδερφό της.
15 Μαΐου 2016 
Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων η κα Αναγνωστοπούλου καταγγέλλει τα εξής: «Μετά το τελευταίο χυδαίο δημοσίευμα της εφημερίδας το “Πρώτο Θέμα”, το οποίο για να θίξει εμένα, σπιλώνει, κατασυκοφαντεί και βλάπτει πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός μου, δηλώνω ότι πλέον  θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία τη δική μου και των οικείων μου από αυτή την αθλιότητα.

Ν. Κοτζιάς: Η προσφυγική κρίση δεν είναι ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό πρόβλημα

τα
τα
Η Σλοβακία και η Ελλάδα είναι χώρες φιλοευρωπαϊκές και είναι σημαντικό να τονίζεται ότι κανένα από τα κράτη μας δεν ευθύνεται για την προσφυγική κρίση όπως επίσης δεν ευθύνεται για τους πολέμους στη γειτονιά μας, επισημαίνει σε συνέντευξή του στη σλοβακική εφημερίδα «Πράβδα», ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος πραγματοποίησε την Πέμπτη και την Παρασκευή επίσημη επίσκεψη εργασίας στη Σλοβακία, όπου είχε, μεταξύ άλλων, συνομιλίες με τον Σλοβάκο ομόλογό του, Μίροσλαβ Λάιτσακ, ενώ συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της χώρας, Αντρέι Κίσκα.

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΣΟΚ!!Απο τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες... ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ, μόνο ένας στους εφτά Έλληνες άνεργους παίρνει το επίδομα ανεργίας, με τους υπόλοιπους δικαιούχους να είναι όλοι λαθρομετανάστες.
Του Γιώργου Χατζιδάκη
Σύμφωνα με τον οργανισμό, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι ανέρχονται σε 1.061.221 και απ’ αυτούς λαμβάνουν επίδομα μόλις οι 153.602, με τους Έλληνες πολίτες που παίρνουν την συγκεκριμένη επιδότηση να μην ξεπερνούν τους 20.000.

Το κέντρο δεν έχει καμία ιδεολογία

Το κέντρο δεν έχει καμία ιδεολογία. Είναι μια ωραιοποιημένη μορφή του παγκόσμιου νεοφιλελευθερισμού, δηλαδή του καπιταλισμού και ως εκ τούτου είναι το πρόσχημα για παραπλάνηση των λαών…

Συντάκτης:
Δημήτρης Τσοβόλας

Κατάθεση ψυχής στον άγνωστο-βασανισμένο Έλληνα

Κατάθεση ψυχής στον άγνωστο-βασανισμένο ΈλληναΈνα ξεχωριστό αφιέρωμα στον άγνωστο πολίτη, εκείνον που υποφέρει και συνεχίζει να στηρίζει την πατρίδα του, θα παρουσιάσει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ποιητής και τραγουδοποιός Νίκος Καλογερόπουλος που θα βρεθεί για δύο και μόνο παραστάσεις -σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή- στο «Τετράστιχο livetheater» στον Πύργο. Η ξεχωριστή παράσταση με τίτλο «Ο κανένας και ο καθένας» είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που συνεχίζουν να δίνουν την μάχη τους με την σκληρή καθημερινότητα, σε εκείνους που λύγισαν από το βάρος των μέτρων και έχασαν το χαμόγελο τους, αλλά συνεχίζουν να προχωρούν και επιλέγουν να κάνουν το επόμενο τους βήμα.

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Μ.ΧΑΛΑΡΗΣ: Στόχος η προγραμματική και οργανωτική ενοποίηση των δυνάμεων της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης

O Μιχάλης Χάλαρης, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετική με την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις 14 & 15 Μαίου και την πολιτική κινητικότητα στο μεσαίο χώρο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Είναι κοινός τόπος πλέον ότι τα προβλήματα της χώρας οξύνονται και τα αδιέξοδα μεγαλώνουν, ο μεσαίος πολιτικός χώρος δεν έχει πλέον την πολυτέλεια της πολυδιάσπασης που τον οδηγεί σε αδυναμία αποφασιστικής παρέμβασης στις πολιτικές εξελίξεις, για την έξοδο της χώρας από την πολύπλευρη κρίση και για την ανάκαμψη σε όλους τους τομείς.

Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαΐου

ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ H Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου.

Η συνδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου στην αίθουσα  Μελίνα Μερκούρη στο ΣΕΦ, με τις ομιλίες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, του  προέδρου της ΔΗΜΑΡ  Θανάση Θεοχαρόπουλου και του εκπροσώπου των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία Γιάννη Τούντα.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Δεν θα το διαβάσετε στα ΜΜΕ της διαπλοκής - Ύμνοι των Ευρωπαίων για τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας Ο Αλέξης Τσίπρας
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 20:58
Μετά από πολλές δοκιμασίες η ελληνική Οδύσσεια φαίνεται να έχει αίσιο τέλος,  υπογραμμίζει σε άρθρο που ανάρτησε σήμερα Παρασκευή στο προσωπικό του blog ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, υπογραμμίζοντας ότι για πρώτη φορά μετά το 2010 οι υπουργοί Οικονομίας της ζώνης του ευρώ δέχτηκαν να συζητήσουν, την προηγούμενη Δευτέρα, το ζήτημα της ελάφρυνσης του ελληνικού Δημοσίου χρέους.

ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 13-5-2016
Όσο και να ψάξει κάποιος στην πολιτική ιστορία όλων των χωρών του κόσμου τριτοκοσμικών και μη, δεν θα βρει ποτέ σύσσωμη την αντιπολίτευση, την στιγμή που ό αρχηγός του κράτους και η κυβέρνηση δίνει αγώνα στην Ευρώπη για την σωτηρία του λαού, να  «στολίζει» με με διαρκεή βρωμιά και λάσπη, προσπαθώντας να απαξιώσει τόσο τον πρωθυπουργό της και την κυβέρνηση όσο και το έργο της.