Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Πώς οι καναλάρχες πήγαν να τινάξουν στον αέρα τη δημοπρασία για τις άδειες

Πώς οι καναλάρχες πήγαν να τινάξουν στον αέρα τη δημοπρασία για τις άδειεςΣυγκλονιστικό παρασκήνιο και υπόγειες συμφωνίες στο παρά πέντε του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες που παρά λίγο να τινάξουν στον αέρα την όλη διαδικασία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του το koutipandoras.gr, το περασμένο Σάββατο οι επικεφαλής των καναλιών ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, ALPHA και STAR συναντήθηκαν ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο να μην κατέβουν στον διαγωνισμό.
Φαίνεται μάλιστα πως επιχείρησαν να δεσμευτούν γι’ αυτή τους την ενέργεια έχοντας ετοιμάσει συνυποσχετικά κείμενα για τις κινήσεις τους και για το τι πρόκειται να πράξουν στο μέλλον.

Απέτυχε το σχέδιο των καναλαρχών να μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό για τις άδειες

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ματαιώσουν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες προχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr, τις προηγούμενες ημέρες οι τέσσερις καναλάρχες.
Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο οι επικεφαλής των καναλιών ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, ALPHA και STAR συναντήθηκαν ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο να μην κατέβουν στον διαγωνισμό. Φαίνεται μάλιστα πως επιχείρησαν να δεσμευτούν γι’ αυτή τους την ενέργεια έχοντας ετοιμάσει συνυποσχετικά κείμενα για τις κινήσεις τους και για το τι πρόκειται να πράξουν στο μέλλον.

( vid ) Όλος ο διάλογος “ντροπή”, για την Ελλάδα του “χθες”, στην Εξεταστική! Πως ο Π Ψυχάρης “εγγυήθηκε” με … αέρα, για να πάρει δάνειο, ο πατέρας του !

Όλη η τραγική πραγματικότητα, της Ελλάδας της μεταπολίτευσης, των εκδοτικών συγκροτημάτων, των καλαιών και των … “βιοπαλαιστών δημοσιογράφων”, που βρέθηκαν να διανύουν μια ιλιγγιώδη διαδρομή, σε ολιγόφωτα σαλόνια και γραφεία, και έτσι έφθασαν να γίνουν πανίσχυροι μεγαλοεκδότες και καναλάρχες, με … μόνο εισόδημα το μισθό τους, αποκάλυψε ο διαλογος ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκρ Φάμελλο ( και πρόεδρο της Επιτροπής ) και τον Παναγιώτη – υιό Σταύρου – Ψυχάρη … Ενημερωθείτε, πως μπορεί κάποιος να … εγγυηθεί σε ελληνική τράπεζα, δάνειο 15 εκατ στον πατέρα του, μόνον με … αέρα ! ( Φυσικά, αρκεί να είναι εκδότης και να λέγεται … Ψυχάρης. Α! Και να μιλά στο τηλέφωνο με Πρωθυπουργούς και τραπεζίτες )

«ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ»

Αθήνα 1/9/2016 
Του Αντώνη Πετράκου (πολ. μηχ/κού)
 Με αφορμή τις θέσεις που υποστηρίζουν τα εικονιζόμενα πολιτικά πρόσωπα κατά τις συχνότατες εμφανίσεις τους στα Μ.Μ.Ε,. υπερασπιζόμενα την πολιτική των κυβερνήσεων τους, κριτικάροντας ταυτόχρονα απρεπώς και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, παραθέτω από την  Καθημερινή της Κυριακής (21/8/2016) τα παρακάτω άρθρα, εστιάζοντας στα αναμφισβήτητα στοιχεία που περιέχουν.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Η απατηλή λάμψη του Πάρη Γεωργακόπουλου

Ο Zastro γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται την καριέρα του Πάρη Γεωργακόπουλου που "ζωγράφιζε" με το αριστερό του πόδι, όμως επέλεξε να αποχωρήσει νωρίς από το ποδόσφαιρο μετά από διαφωνία που είχε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη.
Exceptio probat regulam in casibus non exceptis είχε πει ο Κικέρωνας υπερασπιζόμενος στη Σύγκλητο το Ρωμαίο πολιτικό Lucio Cornelio Balbo. Από εκείνη τη φράση του Κικέρωνα προέκυψε και η εξήγηση της παραδοξότητας σε πολλές από τις εκφάνσεις της ζωής μας, το σύγχρονο "η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα".

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

NTOKOYMENTO: Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας! Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα ..

Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια!
Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! 
Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! 
Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; 
Σίγουρα, ...... τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!

Στην περίπτωση της επίθεσης στην Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης;
 

Δάκρυα και αποδοκιμασίες για Λαβιλενί

O κορυφαίος επικοντιστής, Ρενό Λαβιλενί έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών απ' τους Βραζιλιάνους φιλάθλους την ώρα που παραλάμβανε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε σε λυγμούς, πιθανότητα εξαιτίας και της απώλειας του χρυσού.
Ο Βραζιλάνος Τιάγκο ντα Σίλβα έκανε την μεγάλη έκπληξη και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το μεγάλο φαβορί και κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ, Ρενό Λαβιλενί.

Οι ιστιοπλόοι Παναγιώτης Μαντής και Παύλος Καγιαλής έτοιμοι για το πέμπτο μετάλλιο της Ελλάδας

Η ελληνική θέση στο βάθρο θα ξεκαθαρίσει αύριο Τετάρτη όταν και θα διεξαχθεί η medal race
Οι ιστιοπλόοι Παναγιώτης Μαντής και Παύλος Καγιαλής χάρισαν το πέμπτο μετάλλιο στην Ελλάδα - Κεντρική ΕικόναΗ ιστιοπλοΐα ετοιμάζεται να χαρίσει στην Ελλάδα το πέμπτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής εξασφάλισαν στα 470 μία θέση στο βάθρο, η οποία θα ξεκαθαρίσει αύριο όταν και θα διεξαχθεί η medal race (20:05).
Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε στη δεύτερη θέση της 10ης ιστιοδρομίας, στην Ολυμπιακή Ρεγκάτα, ανέβηκε στη 2η θέση της γενικής κατάταξης και οι 29 βαθμοί ποινής που τους χωρίζουν από το τέταρτο πλήρωμα (38β.π. έχουν οι Έλληνες, 67β.π. οι 4οι Αμερικανοί) τους... χαρίζουν ένα μετάλλιο, η απόχρωση του οποίου θα γίνει γνωστή αύριο!

Έξαλλος ο Βρετανός αντίπαλος του Γιαννιώτη: "Είναι ανέκδοτο"


Ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χλμ. ανοιχτής θαλάσσης ύστερα από μια τρομερή κούρσα και ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό φινάλε. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε στον ίδιο χρόνο με τον αντίπαλό του, ωστόσο έχασε το χρυσό στην τελευταία "χεριά".

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ (VIDEO)

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

ΕΝΑ ΛΑΒΑΡΟ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡIΦYΛΙΑΣ



Αθήνα 16-8-2016
Με αφορμή την παρουσίαση του  εμβλήματος ως σημαία για τον Δήμο Τριφυλίας,  παρατηρώντας  τόσο ένα προς ένα τα σύμβολα που εμπεριέχονται σ αυτό, όσο τον σταυρό και το σχήμα του, με την πρώτη ματιά οι πρώτες σκέψεις που έρχονται στο νου μου είναι ότι, ο σταυρός, η ελιά και η εκκλησία, μας παραπέμπουν σ ένα έμβλημα χριστιανικού και θρησκευτικού περιεχομένου και μας θυμίζουν τα λάβαρα που βλέπουμε στις περιφορές των αγίων και στις εκκλησίες .

Χρυσός στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας!

Το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα μετά τα δύο της Κορακάκη

Ο Έλληνας πρωταθλητής με μία εκπληκτική εμφάνιση που άγγιξε το τέλειο και βαθμολογήθηκε με 16.000 από τους κριτές πήρε την πρώτη θέση στους κρίκους - Ο Πετρούνιας χάρισε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο - Το απίθανο triple crown του Πετρούνια
Πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων αν ρωτούσες κάποιον μυημένο στον αθλητισμό ποιοι είναι οι αθλητές που μπορούν να χαρίσουν στην Ελλάδα ένα μετάλλιο, το 90% θα απαντούσε «ο Λευτέρης Πετρούνιας».

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: Πειθαρχικές διώξεις κατά 3 εισαγγελέων για την υπόθεση της Siemens


Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρου Ντογιάκου, του εισαγγελέα Εφετών Γεώργιου Γεράκη και της εισαγγελέως Εφετών Αθηνάς Θεοδωροπούλου αναφορικά με τη μη μετάφραση σε δύο γλώσσες (Γερμανικά και Γαλλικά) του βουλεύματος για την Siemens, κ.λπ., που είχε ως συνέπεια την επ΄ αόριστον αναβολή της δίκης

Γερμανικός Τύπος για Αννα Κορακάκη: Ενα απίστευτα δραματικό φινάλε

Γερμανικός Τύπος για Αννα Κορακάκη: Ενα απίστευτα δραματικό φινάλε Εκτενείς σήμερα οι αναφορές του γερμανικού τύπου στον χθεσινό δραματικό τελικό της σκοποβολής 25 μέτρων με πιστόλι που ανέδειξε χρυσή νικήτρια την Άννα Κορακάκη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Deutsche Welle, για ένα «απίστευτα δραματικό φινάλε» κάνει λόγο η αθλητική ιστοσελίδα sportschau.de.
Η Berliner Zeitung σημειώνει ότι «πρόκειται για το πρώτο μετάλλιο για τη γερμανική σκοποβολή από το 2008» με τη «γερμανίδα στρατιωτικό Καρς να χάνει από την 19χρονη ελληνίδα Κορακάκη».

Αυτή είναι η ελληνική αποστολή που θα ταξιδέψει στους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας

Η λίστα των αθλητριών και των αθλητών που θα διεκδικήσουν τη μεγαλύτερη διάκριση του κόσμου.
Η Ελληνική σημαία κυματίζει ενώ παίζεται ο εθνικός ύμνος κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Λονδίνο 2012», την Κυριακή 12 Αυγούστου 2012. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΡΥΣΑ ΠΑΝΟΥΣΙΑΔΟΥΜε 92 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Τα περισσότερα μέλη έχει ο στίβος, αφού μετέχουν 27 αθλητές, ενώ στα ατομικά αθλήματα ακολουθούν η κολύμβηση με 15, η γυμναστική με 9, η ιστιοπλοΐα με 7 και η κωπηλασία με 6.
Η ομοσπονδία με τους περισσότερους αθλητές (30) είναι η ΚΟΕ, που έχει 15 στην κολύμβηση, 2 στη συγχρονισμένη κολύμβηση, αλλά και 13 στην εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών. Από τα υπόλοιπα αθλήματα, με τρεις αθλητές εκπροσωπείται η ποδηλασία, με δύο η ξιφασκία, η σκοποβολή και το τζούντο και με έναν η πάλη, η άρση βαρών, η τοξοβολία και το πινγκ πονγκ.

Εξοργιστικές αποκαλύψεις από την Άννα Κορακάκη: Είπαν στον πατέρα μου ότι δεν θα του επέτρεπαν...

Εξοργιστικές αποκαλύψεις από την Άννα Κορακάκη: Είπαν στον πατέρα μου ότι δεν θα του επέτρεπαν...Η Άννα Κορακάκη έκανε δυναμικά την εμφάνιση της στο παγκόσμιο προσκήνιο ήδη από το 2011, όταν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νεανίδων στο Βελιγράδι σε ηλικία 14 ετών.

Τα επόμενα χρόνια τη βρίσκουν παρούσα στο βάθρο όλων των μεγάλων διοργανώσεων, κατακτώντας ακόμη 8 μετάλλια (χρυσό στο Ευρωπαϊκό γυναικών στη Μόσχα 2014, χάλκινο την ίδια χρονιά στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών της Γρανάδα, ένα ακόμη χάλκινο στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών του Φορτ Μπενινγκ το 2015, μέσω του οποίου εξασφάλισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ασημένιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου το 2015, 2 ασημένια στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού το 2016, χρυσό και ασημένιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο νεανίδων του Σουλ το 2016).

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Ενίσχυση της Υπηρεσίας Υποδοχής προσφύγων με 118 προσλήψεις από την Ύπατη Αρμοστεία


Φωτογραφία του Οδυσσέας Βουδούρης. Με πρόσφατη επιστολή του, ο Εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, κ. Philippe Leclerc, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής, κ. Οδυσσέα Βουδούρη, για την ετοιμότητα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ να ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης με την πρόσληψη 118 ατόμων. Η χρηματοδότηση της πρωτοβουλίας, ύψους 1,7 εκ. €, εξασφαλίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Η διαπλοκή αποσυντίθεται: Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του Γ. Δραγασάκη στο ΑΠΕ - ΜΠΕ

Θα προασπίσουμε με κάθε μέσον το δημόσιο συμφέρον, δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, λίγα 24ωρα μετά τις εντυπωσιακές καταθέσεις στην εξεταστική επιτροπή που ερευνά τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων των πολιτικών κομμάτων και των ΜΜΕ από τα τραπεζικά ιδρύματα«Οι δεσμοί τις διαπλοκής

Η μαραθωνοδρόμος που κατέρρευσε μέσα στο στάδιο, αλλά αρνήθηκε να εγκαταλείψει και τερμάτισε με τη βοήθεια του κόσμου. Η συγκλονιστική κούρσα στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες που άλλαξε τους κανονισμούς της ΔΟΕ...

adersen2
Η 39χρονη Ελβετίδα Γκαμπριέλα Άντερσεν μπήκε στο στάδιο αφυδατωμένη και εμφανώς ταλαιπωρημένη, σχεδόν δυόμιση ώρες μετά την εκκίνηση του πρώτου μαραθωνίου γυναικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες, το 1984. Η Αμερικανίδα  Τζόαν Μπενόιτ είχε ήδη τερματίσει πρώτη 20 λεπτά νωρίτερα. Αφυδατωμένη και κατάκοπη η Ελβετίδα τερμάστισε 37η Η Άντερσεν δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της.

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ο «βαρώνος» Πάμπλο Εσκομπάρ

Το καρτέλ έβγαζε 15 τόνους κοκαΐνης την ημέρα. Ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο είναι ο Πάμπλο Εσκομπάρ και μία από τις βίαιες περιόδους της Κολομβίας αναβιώνει στο σινεμά.
Ο Πάμπλο Εσκομπάρ αγόρασε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο πέθαναν οι Μπόνι και Κλάιντ, και περνούσε ώρες καθισμένος στο σημείο ακριβώς όπου ξεψύχησε η Μπόνι. 
Όταν βλέπεις τον «Νονό», το βασικό δεν είναι ότι ο Μάρλον Μπράντο και ο Αλ Πατσίνο σκοτώνουν κόσμο, αλλά τι λένε όταν είναι στο σπίτι
Επιπροσθέτως... 

1ο Μετάλλιο για την Ελλάδα..!!

Την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Άννα Κορακάκη στην σκοποβολή στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι γυναικών.
Ανάμεσα από 53 υποψήφιες κέρδισε την 3η θέση η 20χρονη  Άννα οποία έχει σαν προπονητή τον πατέρα της Τάσο Κορακάκη και προπονείται στον Αρίωνα Θεσσαλονίκης. η Άννα  λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς αγώνες.
Η νικήτριες  κατα σειρά επιτυχίας είναι :

Η αιμομιξία της διαφθοράς, ή πώς οι ελεγκτικοί μηχανισμοί κάλυπταν το Βγενόπουλο


Από το 2013,  με επιμονή (κάποιοι τη χαρακτηρίζουν καλοπροαίρετα ή κακοπροαίρετα εμμονή) αποκαλύπτουμε στοιχεία για τη  δράση του Αντρέα Βγενόπουλου.

Γιατί ανακινήθηκε τώρα το θέμα του Ελληνικού

του Μάνου Φραγκιουδάκη

Η επιστολή της γενικής διεύθυνσης αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού, που είδε το φως της δημοσιότητας, στοχεύει όντως στo να κηρυχθεί ως αρχαιολογικός χώρος ένα μέρος της έκτασης που παραχωρείται.  

ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ:ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!

ερντογαν ομιλια
Με Τούρκους πολίτες αναμένεται να πλημμυρίσουν σήμερα κυριακκη 7/8/2016 οι δρόμοι της Κωνσταντινούπολης.
 
Υπολογίζεται ότι τρία εκατομμύρια Τούρκοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Ερντογάν και θα βγουν για να διαδηλώσουν «Υπέρ της Δημοκρατίας» με αφορμή το αποτυχημένο πραξικόπημα της 16ης Ιουλίου.

Μεγάλη αποκάλυψη σοκ σε πολλούς! Ο Ερντογάν είναι Έλληνας ??? εκ Ποταμιάς Ριζούντας καταγόμενος!

Μεγάλη αποκάλυψη σοκ σε πολλούς! Ο Ερντογάν είναι Έλληνας  εκ Ποταμιάς Ριζούντας καταγόμενος!
Σπάμε άλλη μια φορά την πλύση εγκέφαλου των ΜΜΕ κάποιος μας είπε οτι ειναι Έλληνας και βρήκαμε το παρακάτω άρθρο,και οχι δεν τον γνώριζα όταν έλεγα αυτο: Στην Ελλάδα τα τσιράκια των εβραιων σε πανικό ! αριστεροί γράφουν μανιωδώς προπαγάνδες κατά του Ερντογάν! και τσιμπάνε οι ηλίθιοι νεοελληνες ως συνήθως!εδω:Ο Ερντογάν συνέλαβε 12 κεμαλικούς μέλη του Εβραϊκού CHP κατι σαν το ΣΥΡΙΖΑ! τυχαίο? .

Κυβέρνηση: Το μόνο “εμπόδιο” ανάμεσα στον ΣΚΑΙ και την τηλεοπτική άδεια, είναι η διάθεσή του να την πληρώσει…

Έξω από τα δόντια τα είπαν κυβερνητικές πηγές σχετικά με την νέα καταγγελία της ιδιοκτήσίας του ΣΚΑΙ, αυτή τη φορά για την ανάθεση της διαδικασίας των ηλεκτρονικών προσφορών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες στην εταιρεία Singular Logic, την εταιρεία με την μεγαλύτερη τεχνογνωσία και πέιρα στην Ελλάδα σε επίπεδο data services.

X. ΣΠΙΡΤΖΗΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

ΣΚΑΙ
ΝΔ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΠΟΤΑΜΙ
ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

      Νο1





ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ 764.477.773 €   ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
 Αυτά ωφελήθηκε το δημόσιο και ο ελληνικός λαός από την επαναδιαπραγμάτευση των 4 οδικών αξόνων (ΙΟΝΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑ,Ε65,ΜΟΡΕΑΣ) σε σχέση με τις αρχικές  απαιτήσεις κατασκευαστών και παραχωρησιούχων.
Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό δημοσίευσε η Αυγή, αυτό αποκαλύψαμε στη Βουλή.

Οι ελληνικές συμμετοχές της δεύτερης ημέρας (7/8)

Με τη συμμετοχή 13 Ελλήνων αθλητών σε κολύμβηση, ενόργανη γυμναστική, κωπηλασία, σκοποβολή και πινγκ πονγκ συνεχίζονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες την Κυριακή (07/08).Μετά τα όσα έκαναν οι Έλληνες αθλητές την πρώτη ημέρα των αγώνων θα έχουμε αρκετές νέες συμμετοχές κατά τη διάρκεια της δεύτερης. Η πρωτάρα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Άννα Κορακάκη, μπαίνει στη μάχη της σκοποβολής.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει στα προκριματικά στο αεροβόλο πιστόλι 10μ και είναι μία από τις μεγάλες ελπίδες της χώρας μας για ένα μετάλλιο.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Σοκ και δεός από το τι “έτρωγε” μέχρι τώρα η κάστα των “επιτήδειων”! 764 εκατ όφελος από την επαναδιαπραγμάτευση μόνο των 4 οδικών αξόνων…

764.477.773 ευρώ ωφελήθηκε το δημόσιο και ο ελληνικός λαός από την επαναδιαπραγμάτευση των 4 μόνον οδικών αξόνων (ΙΟΝΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑ, Ε65, ΜΟΡΕΑΣ), από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ, σε σχέση με τις αρχικές απαιτήσεις κατασκευαστών και παραχωρησιούχων. Σοκ προκαλεί στον απλό πολίτη η δημοσιοποίηση των στοιχείων, απλώς και μόνο στην σκέψη του

Νίκος Φωτόπουλος: ΑΠΕ η καταστροφή της ΔΕΗ


Αθήνα, 5 Αυγούστου 2016

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ: ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΗ
Ψηφίστηκε χθές στη βουλή ο νέος νόμος της κυβέρνησης για τις ΑΠΕ.
Η πρώτη παρατήρηση που θέλω να κάνω είναι ότι δυστυχώς και αυτή η κυβέρνηση έκρυψε το πραγματικό πρόβλημα κάτω από το χαλί και απέφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι να τεθεί το θέμα στη σωστή του βάση, που δεν είναι άλλη από το: είναι σωστό, είναι δίκαιο, αντέχουν οι καταναλωτές να συνεχιστεί 8,5 TWh παραγωγής από ΑΠΕ να τις πληρώνουν 2 δις;

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Άγριος πόλεμος μαίνεται στο διαδίκτυο μεταξύ Καραμανλικών και Σαμαρικών-Μητσοτακικών για Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ! [pics-tweets]

Γράφει ο Πάρις Κουρτζίδης
Ένα άρθρο-λίβελος της διευθύντριας του γραφείου Τύπου του Ποταμιού, Λίνας Παπαδάκη κατά του Κώστα Καραμανλή -την ώρα που οι εξελίξεις για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ δικαιώνουν τον πρώην πρωθυπουργό-, το οποίο φιλοξενείται σήμερα από το πρωί στο φιλοσαμαρικό και φιλομητσοτακικό liberal.gr έχει γίνει η αφορμή για να ξεσπάσει «άγριος πόλεμος» μεταξύ καραμανλικών – σαμαρικών/μητσοτακικών και όχι μόνο!

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Για πρώτη φορά τα σχολεία έτοιμα να λειτουργήσουν από την 1η Αυγούστου! 17 εκατ βιβλία, κανένα κενό, κανένας υπεράριθμος

O υπουργός Παιδείας, μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής επί του νομοσχεδίου για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση και την διαπολιτισμική εκπαίδευση, διαβεβαίωσε ότι τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά από την πρώτη ημέρα, καθώς έχουν ήδη σταλεί όλα τα βιβλία και υπάρχει εκπαιδευτικός σχεδιασμός ώστε να μην υπάρχουν κενά ή υπεράριθμοι.

Βεβαίωση καθηγητή γιατρού Νευρολογίας κατέθεσε ο Ψυχάρης, επιμένει η Επιτροπή ότι υπάρχει τρόπος εξέτασης

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Σταύρο Ψυχάρη να επικαλείται ιατρικούς λόγους και να δηλώνει αδυναμία να παραβρεθεί στην αυριανή εξέταση στην Επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων από τις τράπεζες την προηγούμενη περίοδο. Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, ο “ισχυρός ανήρ” του ΔΟΛ και από τους βασικούς πολέμιους της κυβέρνησης, “θυμήθηκε” σήμερα να επικαλεστεί αδυναμία για εξέταση προσκομίζοντας

Λερναία Ύδρα συμφερόντων στον τομέα της Υγείας, με πλοκάμια στην Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη. Οργισμένη ανάρτηση Πολάκη: Τώρα θα δούμε ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο !!!

“Φόρτωσε” άγρια η κυβέρνηση και ο αν Υπ Υγείας Παύλος Πολάκης με τα “καραγκιοζιλίκια” του αποστήματος των διαπλεκόμενων συμφερόντων, που εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σώμα της Υγείας του τόπου και βασάνιζε τους πολίτες. Μετά τις προσφυγές των δήθεν αδικημένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα στημένα επισόδια, τις μαιμουδιές με το δήθεν ανετοιμο Νοσοκομείο Σαντορίνης και τα στημένα ρεπορταζ μεγαλοκαναλιών που ξαφνικά αναλαλύπτουν τις παθογένειες των Δημόσιων Νοσοκομείων, χθες το βράδυ με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο ενεργοποιήθηκε ένα παρακύκλωμα ( από τα πολλά…)

Δελτίο τύπου για τις εξαγγελίες σύστασης φορέα ακινήτων


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ


Ταχ. Διεύθ. : Σολωμού 60 & Πατησίων 104 32, Αθήνα ■ Τηλ.: 210 5281273-74 ■ Κιν.: 6930 425542, 6972692727
 Fax: 210 5226625, email syllogosoek@gmail.comURL:www.syoek.gr
ΑΘΗΝΑ
27/7/2016
Αριθμ.Πρωτ.105