Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ:100.000€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα 29/9/2016

Μετά απο πίεση του ανεξάρτητου Βουλευτή  και μέλους της Εξεταστικής Επιτροπής Διερεύνησης Νομιμότητας Δανειοδότησης Πολιτικών Κομμάτων & Εταιρειών  Μ.Μ.Ε  κ. Νίκου  Νικολόπουλου προς τον εξεταζόμενο από την επιτροπή επιθεωρητή Δντη επιθεώρησης εποπτείας των Τραπεζών της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Πάσχα, και σε ερώτηση που του έκανε, τον  έφερε σε πολύ δύσκολη θέση  

Αντικατάσταση πηγής κοβαλτίου του Ακτινοθεραπευτικού Ογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου "Αλεξάνδρα"

ΑΘΗΝΑ 28-09-16
Ανοιχτή Επιστολή

ΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΗΓΗΣ ΚΟΒΑΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»
  1. Οι πηγές κοβαλτίου παγκοσμίως οφείλουν να αντικαθίστανται κάθε 5 χρόνια. Η πηγή του συγκεκριμένου μηχανήματος από το 1998 δεν έχει αντικατασταθεί ποτέ, δηλαδή εδώ και 18 χρόνια παρότι η αντικατάσταση έχει ζητηθεί από το 2004!!!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ: Ο Αλέξης Τσίπρας τσάκισε διαπλοκή και Μητσοτάκη στη Βουλή

Ο Αλέξης ΤσίπραςΟμιλία ΦΩΤΙΑ του πρωθυπουργού στη Βουλή των Ελλήνων - Ταφόπλακα για τη διαπλοκή «Δυστυχώς πλέον, το σκοτάδι της προπαγάνδας και της συκοφαντίας του παλιού πολιτικού συστήματος και των συστημικών Μέσων που στηρίζει απειλεί να καλύψει τα πάντα. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κάποιους να απειλούν να καλύψουν την χώρα στο σκοτάδι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της συζήτησης στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή.
Έχετε προστρέξει να στηρίξετε τις πιο ακραίες θέσεις των δανειστών, είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στη ΝΔ, για να υπογραμμίσει ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει χαμηλότερα πλεονάσματα με αντάλλαγμα «μεταρρυθμίσεις» που θα φέρουν απολύσεις, ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που τελειώνουν τον Κοντομηνά - Ζητούνται εξηγήσεις από τον Στουρνάρα για τα αμαρτωλά δάνεια

Ο Δημήτρης ΚοντομηνάςΣειρά ερωτημάτων με αποδέκτη τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα απευθύνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, αναφορικά με τον δανεισμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και του ιδιοκτήτη του Δημήτρη Κοντομηνά.
Μεταξύ άλλων, ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρεται σε διαχρονικές ζημίες που φαίνεται να εμφανίζει η εταιρεία του Δημήτρη Κοντομηνά και σε απουσία εμφανών πηγών χρηματοδότησης, ενώ κάνει λόγο για δανεισμό ύψους 30 εκατ. ευρώ ως και το 2013, που είναι η τελευταία χρονιά για την οποία υπάρχει δημοσιευμένος ισολογισμός (!) και καλεί τον Γιάννη Στουρνάρα, όπως έπραξε και για την Τράπεζα Αττικής, να στείλει έστω και τώρα στον εισαγγελέα τα σχετικά πορίσματα-ελέγχους της ΤτΕ για την εταιρεία του Δημήτρη Κοντομηνά.

Έκτακτο: Απορρίφθηκαν από το ΣτΕ όλες οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών

Απορρίφθηκαν από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας όλες τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών που είχαν συζητηθεί το απόγευμα της 17ης Σεπτεμβρίου κεκλεισμένων των θυρών. Οι αιτήσεις αφορούσαν τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.
Συγκεκριμένα τηλεοπτικοί σταθμοί και νέοι καναλάρχες με τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων στρεφόντουσαν κατά των αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης (10 Αυγούστου 2016) με τις οποίες επικυρώθηκαν οι υποψηφιότητες των τηλεοπτικών σταθμών στον επίμαχο διαγωνισμό αδειοδότησης.

Μετά το αφορολόγητο ο κ. Τσακαλώτος «εγγυάται» και την ΕΥΑΘ


Βασικά σημεία ομιλίας Γ. Αρβανιτίδη στη συζήτηση για τα προαπαιτούμενα της πρώτης αξιολόγησης.

Για την αξιολόγηση:
  • Πάλι με την ψυχή στο στόμα, πάλι με κατεπείγον, πάλι στο και πέντε, πάλι με πόνο ψυχής, προσπαθείτε εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο να κλείσετε την πρώτη αξιολόγηση.
  • Αν δεν υπήρχε η προθεσμία στο τέλος Οκτωβρίου για την εκταμίευση της δόσης των 2.8 δις ευρώ, δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα να συνεχίζετε να παίζετε καθυστερήσεις.

Οι νταβατζήδες ας μην πιάνουν στο στόμα τους τον Σαββίδη

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣΤο ΙΕΚ Καλογρίτσα, η σφηκοφωλιά από όπου ξεπήδησαν όλα τα δημοσιογραφικά περιτρίμματα που έφτιαξαν το «νταβατζηδικο», από τον Παύλο Τσίμα εώς τον Σταύρο Θεοδωράκη, τελείωσε. Αφού λοιπόν οι νταβατζήδες έφτυσαν τα μούτρα τουε στον καθρέφτη, έχουν το θράσος να επιτίθενται στον Ιβάν Σαββίδη…

Έχει απόλυτο δίκιο λοιπόν ο Ιβάν Σαββίδης όταν μιλά για το «κράτος των Αθηνών». Ειδικά από…την στιγμή που δεν έχει πάρει, δεν έχει ζητήσει, δεν έχει απομυζήσει δεκάρα από αυτό. Αντίθετα, είναι ο μόνος που έφερε τα ωραία του λεφτά από το εξωτερικό στην μητέρα πατρίδα, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη του γι’ αυτή.

Βόμβα της διευθύντριας της ΤτΕ για τα δάνεια σε ΜΜΕ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Βόμβα της διευθύντριας της ΤτΕ για τα δάνεια σε ΜΜΕ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚΆκρως αποκαλυπτική για τις πρακτικές παρελθόντων ετών των τραπεζών και τη διαπλοκή με τα ΜΜΕ και τα κόμματα είναι η διευθύντρια (από το 2015) της Τράπεζας της Ελλάδος Σπυριδούλα Παπαγιαννίδου στην Εξεταστική για τα δάνεια ΜΜΕ και κομμάτων.
Η κα Παπαγιαννίδου υπογράμμισε ότι η ΤτΕ ελέγχει και εποπτεύει τις τράπεζες και όχι το κάθε δάνειο ξεχωριστά. Τόνισε δε ότι η ΤτΕ έδινε γραπτώς και προφορικώς οδηγίες συμμόρφωσης όταν διαπίστωνε συστηματικά προβλήματα επισφαλούς δανεισμού, όπως στα δάνεια προς τα ΜΜΕ και στα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Πούλησαν στον Εμίρη ένα νησί (Οξυά) που είναι NATURA και τώρα λένε ότι φταίει ο… Τσίπρας!

Πούλησαν στον Εμίρη ένα νησί (Οξυά) που είναι NATURA και τώρα λένε ότι φταίει ο… Τσίπρας!Από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου ένα μέγα θέμα απασχολεί την ελληνική κοινή γνώμη. Ποιο; Ότι «χάνουμε επένδυση 2 δισ. γιατί τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου τον κυνηγούν το Δασαρχείο, η Εφορία, η Εκκλησία Ζακύνθου, η Πολεοδομία και ο ΟΑΕΔ», σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα. Ποιον κυνηγούν όλοι αυτοί; Τον Εμίρη του Κατάρ; Και γιατί;
«Ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να επενδύσει σχεδόν 2 δισ. ευρώ, ως ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές διεθνώς», γράφει το Πρώτο Θέμα και συνεχίζει:

Η πλήρης αποδόμηση του Κ. Μητσοτάκη.Τι κρυβεται πίσω απο τα λεγόμενά του .

Ο Πρόεδρος του κόμματος Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα Γιάννος Γραμματίδης, σε έναν νοητό διάλογο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη βάση της πρόσφατης ομιλίας του αρχηγού της ΝΔ στη ΔΕΘ
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Βρίσκομαι σήμερα εδώ στη Θεσσαλονίκη, στο βήμα της Διεθνούς Έκθεσης για πρώτη φορά ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.»

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

(vid) Σπίρτζης: Ο Στουρνάρας πίεζε να μην μπει στην ΑΜΚ το ταμείο Μηχανικών για να πωληθεί η Αττικής για ένα κομμάτι ψωμί !


Ο Χρ. Σπίρτζης επισήμανε ότι ο Γ. Στουρνάρας πίεζε ώστε το ταμείο των μηχανικών να μην μπει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής με σκοπό η τράπεζα να δοθεί στους ιδιώτες «για ένα κομμάτι ψωμί»
Για «λάσπη» που δέχεται ο ίδιος και στελέχη της κυβέρνησης έκανε λόγο ο υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης, ερχόμενος σε αντιπαράθεση με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., Άδ. Γεωργιάδη, σχετικά με τα όσα υποστήριξε για τον Χρ. Καλογρίτσα και την Τράπεζα Αττικής. Ο Χρ. Σπίρτζης επισήμανε ότι ο Γ. Στουρνάρας πίεζε ώστε το ταμείο των μηχανικών να μην μπει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής με σκοπό η τράπεζα να δοθεί στους ιδιώτες «για ένα κομμάτι ψωμί».

Φωτογραφία ΣΟΚ: Το δεξί χέρι του Κοντομηνά με Μητσοτάκη, Μαρέβα και Χριστοφοράκο της Siemens

Ο Δημήτρης ΦουρλεμάδηςΌπως έχει ήδη γνωστό το δεξί χέρι του Δημήτρη Κοντομηνά, ο Δημήτρης Φουρλεμάδης (έχει χειροτονηθεί και ιερέας), ο οποίος εκπροσώπησε ως διευθύνων σύμβουλος, τον τηλεοπτικό σταθμό Aplha στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες πρόκειται να καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για το τεράστιο σκάνδαλο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της Εκκλησίας της Ελλάδος "Αλληλεγγύη". (Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Απάντηση Σαββίδη στον πόλεμο που δέχεται - Τελειώνει μια και καλή με Alpha και Κοντομηνά

ο Ιβάν Σαββίδης«Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης, απαντώντας στο ερώτημα πότε θα καταβάλει το αντίτιμο για την εξασφάλιση της τηλεοπτικής άδειας.

Ερώτηση Κούλογλου στο Έρντιγκερ να αποκαλύψει τους δύο Έλληνες ευρωβουλευτές που έδρασαν μυστικά για λογαριασμό του “λόμπυ” των καναλαρχών

Με ερώτησή του πριν από λίγο, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στελιος Κουλογλου καλεί τον Επίτροπο της ΕΕ για θέματα Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας, Γκίντερ Έτινγκερ, να αποκαλύψει ποιοι είναι οι δύο Έλληνες ευρωβουλευτές, με τους οποίους συνεργάζεται μυστικά …
Υπενθυμίζεται ότι με δήλωσή του χθές ο Ετινγκερ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο «παρέμβασης της Κομισιόν αν η διαδικασία χορήγησης των αδειών «θίγει την πολλαπλότητα των απόψεων και την ελευθερία του τύπου» και ότι συνεργάζεται για την υπόθεση με δύο Έλληνες ευρωβουλευτές.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΤΤΙCA BANK: ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ & ΤτΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

Ο Νίκος Νικολόπουλος ζητά από τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής, η Τράπεζα της Ελλάδος, είτε απευθείας όλες τις συστημικές Τράπεζες και η ATTICA BANK, να δώσουν τα στοιχεία εκείνα που απαιτούνται προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι 4 συστημικές τράπεζες λειτουργούν καλύτερα από την ATTICA BANK και για να αποκαλυφθεί ο ρόλος των μαρτύρων της ΤτΕ στη δικογραφία για τα δάνεια των κομμάτων που κατέληξε στο αρχείο !!!

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ: Γελοιοποιείται ο υπάλληλος των καναλαρχών, Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης«Η αγωνία της ΝΔ μπροστά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης, είναι περισσότερο από ορατή. Ο κ. Κουμουτσάκος απαίτησε σήμερα την ακύρωση της διαδικασίας, δηλώνοντας ότι τα χρήματα αυτά πρέπει να επιστραφούν, τονίζουν κυβερνητικές πηγές.
Είναι προφανές πλέον ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα παίζει όλα για όλα ώστε να πετύχει ότι είναι δυνατόν για τα αφεντικά του που δεν είναι άλλα από τους καναλάρχες της διαπλοκής.

ΒΟΜΒΕΣ Σαββίδη για σύστημα και διαφθορά: «Θα τους καταστρέψουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

ο Ιβάν Σαββίδηςο Ιβάν Σαββίδης
ΒΟΜΒΕΣ από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 13:08
Άστραψε και βρόντηξε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Φέτος θα καταστρέψουμε το σύστημα. Η χθεσινή συγκέντρωση έστειλε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στο ποδόσφαιρο της διαφθοράς. Να είστε σίγουροι ότι θα το καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο»!

Απίστευτος Παπαχριστόπουλος έκανε LIVE επικήδειο της διαπλοκής - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Ο Θ. ΠαπαχριστόπουλοςΟ Θ. Παπαχριστόπουλος
Μίλησε με ονόματα και διευθύνσεις ο Θ. Παπαχριστόπουλος 
 Ο Θ. Παπαχριστόπουλος έδωσε ρέστα σήμερα, με ονόματα και διευθύνσεις, και ξεμπρόστιασε το διαπλεκόμενο σύστημα συμφερόντων. Με ονόματα αποκάλυψε τη σχέση διαπλοκής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με την τράπεζα Αττικής και μίλησε για τον επιθανάτιο ρόγχο της διαπλοκής με αφορμή την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών μετά από 27 χρόνια ανομίας.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

«Με γεμάτη τη βαλίτσα» επέστρεψε στην Αθήνα ο Νίκος Κοτζιάς


Ο υπουργός Εξωτερικών επέστρεψε στην Αθήνα ολοκληρώνοντας έναν μαραθώνιο επαφών στην Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε στην εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό
Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ:

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΑΓ. ΟΡΟΣ & ΨΕΛΝΕΙ ΤΟ Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ !

Κατερίνα Ακριβοπούλου: Σκελετοί…

Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου
Με την κοινή λογική να παραβιάζεται ασυστόλως και την επιτομή της αθλιότητας να βιάζει τη νοημοσύνη μας, την αισθητική μας και κυρίως κάθε έννοια αλήθειας και πραγματικότητας, το πολεμικό παιχνίδι που ξεκίνησαν οι κλειδοκράτορες της παραεξουσίας μπάζει…
Ας παίξουμε λοιπόν το παιχνίδι των πέντε ερωτήσεων, έτσι για προγύμναση πριν από το τελικό διαγώνισμα …

Ν. Παππάς : «Κάνουν λάθος εάν νομίζουν ότι η Γενική Γραμματεία ενημέρωσης και ο υπ. Επικρατείας ασκούν πολιτική Παππά. Η πολιτική είναι κυβερνητική»


Ν. Παππάς : «Κάνουν λάθος εάν νομίζουν ότι η Γενική Γραμματεία ενημέρωσης και ο υπ. Επικρατείας ασκούν πολιτική Παππά. Η πολιτική είναι κυβερνητική»«Δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε σε κανέναν από τους τέσσερις ότι θα πάρει την άδεια, συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Νικος Παππάς στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» απαντώντας σε σειρά ερωτημάτων για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Σε κάθε σημείο αυτή η διαδικασία δοκιμάζεται. Όταν λοιπόν την Δευτέρα έχουμε την καταβολή των χρημάτων αυτό θα είναι περιουσία της διαδικασίας» υπογράμμισε

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΜΗΣ Το αντίδοτο στην προπαγάνδα είναι η αρχή της ισηγορίας

Για  vα μην τα πολυλογώ, η μόνη δημοκρατική απάντηση που υπάρχει και προσφέρει θετικά αποτελέσματα ανάσχεσης της λαίλαπας της επικοινωνιακής προπαγάνδας, που ζούμε αυτό τον καιρό, είναι η ισηγορία ως κεντρική δεοντολογική αρχή λειτουργίας όλων των Μέσων Ενημέρωσης. Δηλαδή η εφαρμογή της  υποχρέωσης ελεύθερης και ισότιμης παρουσίασης όλων των απόψεων (audiatur et altera pars) και των δεδομένων πάνω στα δημόσια πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.ά ζητήματα.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Κάποιοι πάνε για μαλλί αλλά θα βγουν κουρεμένοι με την Attica

Συνεχίζεται το blitzkrieg σε βάρος της κυβέρνησης με φόντο τις τηλεοπτικές άδειες.
Καναλάρχες, Νέα Δημοκρατία και το «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου έχουν εξαπολύσει ολοκληρωτικό πόλεμο, βλέποντας πίσω από την αποδόμηση της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών μία τελευταία ευκαιρία να ρίξουν την κυβέρνηση.
Η αγαστή συνεργασία του Ευάγγελου Βενιζέλου με τη Δεξιά συνεχίζεται σαν να μην πέρασε μία μέρα από την εποχή που βρίσκονταν στην εξουσία, επί διακυβέρνησης Σαμαρά.

Τι είναι το GC10 που «στήνει» ο Κοτζιάς στη Νέα Υόρκη – Πώς ενώνει τους αρχαίους πολιτισμούς

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς βρίσκεται στη Νέα Υόρκη με αφορμή τη 71η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Η φετινή Γενική Συνέλευση επικεντρώνεται σε δύο βασικά ζητήματα: κεντρικό θέμα είναι η οικουμενική συνεργασία για την επίτευξη των Στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης, ενώ θα πραγματοποιηθεί Σύνοδος Κορυφής και σειρά στρογγυλών τραπεζών για τη διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού ζητήματος.

«Βόμβα» για Στουρνάρα: Στα «αζήτητα» 4 πορίσματα για τη σύζυγό του

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προχωρά το περιοδικό Hot Doc, σύμφωνα με ρεπορτάζ του οποίου ούτε ένα ούτε δύο αλλά τέσσερα πορίσματα για την εταιρία της συζύγου Στουνράρα, που έπαιρνε έργα από το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ και τον ΕΟΦ εξαφανίστηκαν όπως τονίζεται, «στο επιμελημένο χάος της γραφειοκρατίας ή της σκοπιμότητας».
Το Hot Doc αποκαλύπτει εκτός από τις δουλειές που έχει πάρει η κ. Στουρνάρα από το Δημόσιο, ότι συνολικά 4 έρευνες που συμπεριελάμβαναν τη σύζυγο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ως ερευνώμενο πρόσωπο ή την αφορούσαν αποκλειστικά φαίνεται να έχουν χαθεί ή ματαιωθεί και μάλιστα όσο ο σύζυγός της ήταν υπουργός.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΟΣ..ΤΟ 5% ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ. ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ..ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ .!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή  (Αναδημοσίευση)
Αθήνα 21/6/2015
Είναι ο  Πρωθυπουργός της Ελλάδας ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ έτοιμος να αντιμετωπίσει  τα ξένα και ντόπια συμφέροντα και να δικαιώσει  την για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα;
Το ότι  ότι δεν τον κρατάνε είναι βέβαιο, αλλά δεν αρκεί ώστε να παλέψει το σύστημα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ: «ΕΦΥΓΕ» ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ…!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 22/9/2016
Κάπου εκεί στο 1996, πριν ακριβώς 20 χρόνια, γνώρισα τον Γιώργο Καστρινάκη όταν ήμασταν συνυποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της Υπερνομαρχίας Αθηνών - Πειραιώς του  Ευάγγελου Κουλουμπή και του Δημήτρη Ευσταθιάδη ως Υποψήφιο Νομάρχη Αθηνών.

Από τότε πέρασα το νούμερο του τηλεφώνου του στο κινητό μου και έως  προχθές δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαντήσει σε κάθε μου κάλεσμα.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Παρέμβαση Δραγασάκη με βαριές καταγγελίες για την Attica Bank


Η Δήλωση

15:50 | 20 Σεπ. 2016
Ηχηρή παρέμβαση, εν μέσω του πολέμου για την Attica Bank και τις τηλεοπτικές άδειες, κάνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης καταγγέλοντας ουσιαστικά ότι συγκεκριμένα συμφέροντα επιδιώκουν είτε να κλείσει η τράπεζα, είτε να οδηγηθεί σε εξαγορά έναντι ευτελούς τιμήματος.«Υπάρχουν κέντρα που επιδιώκουν είτε το κλείσιμο είτε την εξαγορά της Τράπεζας Αττικής έναντι ευτελούς τιμήματος», διαμηνύουν κύκλοι της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

"ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί ο «κατά τεκμήριο ακατάλληλος» κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας να αξιολογεί την καταλληλότητα των διοικήσεων των ελληνικών τραπεζών και των δανειακών τους χαρτοφυλακίων και, παράλληλα, να εκβιάζει την κυβέρνηση, διεκδικώντας, μετά τη δική του, και την ασυλία της συζύγου του, ρωτά μεταξύ άλλων ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

H αυθαιρεσία γράφεται με δύο Lamda


Η έκταση του ΟΕΚ που έπρεπε να είχαν χτιστεί εργατικές κατοικίες έγιναν...mall του Λάτση
«Με το πρόσχηµα των Ολυµπιακών Αγώνων χτίστηκε και λειτουργεί το µεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης. Ένα πολεοδοµικό θρίλερ όπου συµπρωταγωνιστούν εταιρείες real estate, κατασκευαστικές και εµπορικές, ο Δήµος Αµαρουσίου, πολιτικοί όλων των κοµµάτων, media. Παράνοµο και αυθαίρετο εξακολουθεί να είναι το εµπορικό κέντρο».

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Δήλωση του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, για το περιστατικό στη Νέα Υόρκη.

Αθήνα, 18/09/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ,
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συμμετάσχει στην αυριανή Σύνοδο του ΟΗΕ στο πλαίσιο της αποστολής με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε τα εξής:
«Είναι προφανές ότι η ευθύνη των δημοσιογράφων που αποφάσισαν να προβούν σε αυτή την αθλιότητα είναι τεράστια, όσο και αν προκαλεί θυμηδία.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Νικολόπουλος είχε φέρει το θεμα της συζύγου Στουρνάρα από το 2013 στην βουλή – το έθαψε ο Σαμαράς!

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΣτο μεταξύ, πιστός στις δεσμεύσεις του ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά με βάση όσα κατέθεσε ενόρκως στην εξεταστική επιτροπή ο Γιάννης Αλαφούζος .

Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε σήμερα σε όλους τους Έλληνες ποιος είναι και τι υποστηρίζει

Ο κ. Μητσοατάκης θύμισε σήμερα ποιος είναι και τι υποστηρίζει, «ότι οι απόψεις του είναι πιο ακραία νεοφιλελεύθερες από αυτές των δανειστών», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ενώ προσθέτει ότι «με παρουσίες σαν τη σημερινή θα πηγαίνει μετά τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ για πολλά χρόνια ακόμα. Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία αποφασίσουν να στέλνουν άλλον».

Ο Μητσότακης χθες το Παραδέχθηκε! Ειναι το τελευταίο ανάχωμα της Διαπλοκής και της Ελιτ…Μερικές Χιλιάδες εκατομμυριούχα παράσιτα εναντίων όλων των απλών Ελλήνων


Μητσοτάκης: «Έχω ιστορική ευθύνη να οδηγήσω τη χώρα στην έξοδο από την κρίση»

Με σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας» και υποσχέσεις για μειώσεις φόρων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στους παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, κάνοντας λόγο για «ιστορική ευθύνη» που έχει να οδηγήσει τη χώρα «στην οριστική έξοδο από την κρίση».
Χαρούμενος που βρίσκεται στην 81η ΔΕΘ ως πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας στην ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς, ενώ στο κοινό βρίσκονταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς που αποθεώθηκαν.

Λεγόταν Μιλόσεβιτς, τον θυμάστε;

Ως γνωστόν ο Μιλόσεβιτς ήταν «χασάπης». Και «εγκληματίας». Και «δολοφόνος». Και έκανε «γενοκτονία». Και ειδικά στο Κόσσοβο έκανε και «εθνοκάθαρση». Για να καταλάβετε πόσο «κάθαρμα» ήταν, ακόμα κι αυτός ο Πρετεντέρης - όπως έγραφετότε - μόλις τον είδε στο εδώλιο της Χάγης (τον Μιλόσεβιτς ) «ανατρίχιασε» (ο Πρετεντέρης...).Του Νίκου Μπογιόπουλου

Στις 11 Μαρτίου 2006, ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς πέθανε στις φυλακές της Χάγης. Προηγουμένως είχε καταγγείλει τους δεσμοφύλακές του ότι τον οδηγούσαν στο θάνατο, αρνούμενοι να του παράσχουν την αναγκαία ιατροφαρμακευτική αγωγή για τα καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

ΣΤΙΣ ΓΑΛΑΖΟΒΛΕΦΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ Ν. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΜΑΝΗΣ



ΛΙΜΕΝΙ  ~ ~ ~ ~ Κυματιστό Παραμύθι στο γλαυκό Ονειροδρόμι της Μάνης ~ ~ 
                                         του Συγγραφέα – Καθηγητή  Δρ. Κωνσταντίνου Σπ. Μέντη

 

  ΦΥΣΗ – ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ

   Στην τραχιά περιήγηση της δίνης της πέτρας ξεπροβάλλει σαν μετενσάρκωση των επιθυμιών μας ένα βράχινο άλικο αναπόλημα της υγρής φύσης.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τη συμφωνία Μητσοτάκη – δανειστών αποκάλυψε η Γεροβασίλη

Περικοπές σε κρίσιμους τομείς, απολύσεις και νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, κρύβονται πίσω από τις εξαγγελίες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για φοροελαφρύνσεις και μείωση του ΕΝΦΙΑ, όπως καταγγέλλει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο News247, λίγες ώρες πριν από την παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.

Και … “ξαφνικά” ο Γ Στουρνάρας βάζει “στον πάγο” την Attica ;

“Στον πάγο” φαίνεται πως μπαίνει η Attica Bank με απόφαση του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας Γ Στουρνάρα, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ απορρίπτει τα 2 πρόσωπα που πρότεινε η κυβέρνηση για την ηγεσία της τράπεζας, ενώ “αποπέμπει” και την κ Πουσκούρη,( οι πληροφορίες του the faq ανέφεραν ότι είχε υποβάλλει την παραίτησή της εδώ και εναμιση μήνα, όταν πήρε έκταση το θέμα του “κόκκινου δανείου” ),  

Ο Σπίρτζης σέρνει στην δικαιοσύνη τους συκοφάντες που «ανακάλυψαν»κατάργηση του «Βασικού Μετόχου»!

ΣΠΙΡΤΖΗΣPosted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 16, 2016

Διέψευσε απολύτως σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κυβέρνηση κατάργησε διατάξεις του νόμου για το βασικό μέτοχο, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Η γυναίκα του Στουρνάρα, οι κόρες του Στουρνάρα, ο φίλος του Στουρνάρα…Κι εσύ άνεργος ; Τς τς τς ! Αξιοκρατεία Ρε !

Posted by netakias.com στο Ιουνίου 12, 2014

Ο πατριώτης και εντιμότατος κύριος Στουρνάρας. Του Σ. Κούλογλου

To καλοκαίρι του 2012, όταν μετά τις εκλογές σχηματίστηκε η κυβέρνηση Σαμαραζέλου με ολίγη από ΔΗΜΑΡ, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας βρέθηκε μπροστά σε μια μοναδική ιστορική ευκαιρία. Το ΔΝΤ με την κυρία Λαγκάρντ και ο επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα Π. Τόμσεν προέτρεψαν τον Έλληνα υπουργό να ζητήσει από τους δανειστές της χώρας το κούρεμα του χρέους.

Εαν ανοίξει το στόμα του ο Γιάννος, ο Στουρνάρας θα καταλήξει κεντρικός τραπεζοκόμος στον Κορυδαλλό

image.jpegPosted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 16, 2016

 Ο Στουρνάρας σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα του κόσμου θα βρισκόταν στις φυλακής τα σίδερα. Δεν είναι μόνο η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Αυτό είναι το μικρότερο από τα εγκλήματα που έχει διαπράξει εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας. Μιλάμε για τον άνθρωπο που εξαφάνισε τέσσερις τράπεζες, και όμως είναι κεντρικός τραπεζίτης! Αλήθεια η ελληνική κυβέρνηση

ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ με στοιχεία τον ΣΚΑΪ, τον Ελεύθερο Τύπο και το ακροδεξιό περιθωριακό Liberal

Ο Μαυρίδης του ακροδεξιού LiberalΟ Μαυρίδης του ακροδεξιού Liberal
Τους ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ με στοιχεία
Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016 19:37
«Η σπίλωση του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, και επιλεγμένων υπουργών της Κυβέρνησης από τη ΝΔ, το ΠAΣOΚ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που έστησαν τα προηγούμενα χρόνια καλά κρατεί…» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει:

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών μιλά για κατοχή της χώρας από τραπεζίτες και κυβερνήσεις δοσίλογων!

  Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στα Ελληνικά χρονικά! Διαβάστε την καταγγελία:
Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα ΠρωτοδικώνΚινητοποιήσεις δικαστών και εισαγγελέων
Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους ελάχιστους συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και στις αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:
Αγωνιζόμαστε ως κλάδος, ως ανεξάρτητη εξουσία ενάντια στην προκλητική παραβίαση του Συντάγματος από την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, ενάντια στην κατεδάφιση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων, ενάντια στην ισοπέδωση της παιδείας και της υγείας του λαού μας, ενάντια στη γενοκτονία που επιχειρείται εις

Γράφει ο "Πιτσιρίκος":



Με αφορμή της ερώτηση της καλής δημοσιογράφου του Alpha, Ευαγγελίας Τσικρίκα, στον Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ -όπου του είπε ότι νιώθει ότι την απολύει ο ίδιος προσωπικά και η κυβέρνησή του-, θέλω να γράψω μερικές σκέψεις.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η μεγαλύτερη παγίδα στην οποία έπεσαν -και να συνεχίζουν να πέφτουν- οι Έλληνες πολίτες είναι το «δεν θα συμβεί σε εμένα».
Γύρω μου θα πέφτουν κορμιά, συνάδελφοί μου θα απολύονται, επιχειρήσεις θα κλείνουν κάθε μέρα, αλλά εγώ θα έχω την δουλειά μου και θα είμαι καλά.

Τα 3 ερωτήματα του Παύλου Πολάκη στην Τσικρικά και την ιδιοκτησία του Alpha


Η νέα απάντηση του αν υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, στην κ Τσικρικά μέσω τριών (3) απλών ερωτημάτων ! ( Και ναι… Ο υπουργός όχι μονον ΔΕΝ κάνει πίσω στα ομαδικά πυρά των γνωστών κέντρων που προσπαθούν να “διαμορφώσουν” κλίμα ενόψει της συνεδρίασης της Ολομέλειας των Δικαστών του ΣτΕ, αλλά ξεμπροστιάζει υποβάλλοντας αυτός ερωτήματα, τον εντολέα της κ Τσικρικά, στη ΔΕΘ. Και βεβαια ο Πρωθυπουργός όχι μονον δεν τον αδειάζει, αλλά τον στηρίζει πλήρως )

“Τόμπολα” Βερναρδάκη στην ΑΔΕΔΥ: “Εφόσον θεωρείτε ότι το κράτος είναι ο “εργοδότης”, τότε κάθε είδους κρατική χρηματοδότηση σε φορείς όπως τα συνδικάτα, θα πρέπει να διακοπεί …”

«Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι ο γραφειοκράτης κοιτούσε το δάχτυλο. Όταν το Υπουργείο αμύνεται στις επιθέσεις του ΣΕΒ ο γραφειοκράτης επιτίθεται στο Υπουργείο», τονίζεται στην απάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χρ Βερναρδάκη, ο οποίος προειδοποιεί για «κατάργηση κάθε είδους κρατικής χρηματοδότησης σε φορείς της κοινωνικής αντιπροσώπευσης, όπως τα συνδικάτα».

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΑΪΜΠΕΡΤ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ



Στρασβούργο, 12 Σεπτεμβρίου 2016


“Την ώρα που η μισή κυβέρνηση επιδίδεται σε αναρτήσεις φωτογραφιών, ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ έκλεισε από την πλευρά του  το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων προς την Ελλάδα, αφού όπως χαρακτηριστικά τόνισε “το θέμα  έχει ρυθμιστεί οριστικά νομικά και πολιτικά”.