Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Πυρ και μανία οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Τι δεν του συγχωρούν

Ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΜία επαναλαμβανόμενη παράλειψη από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προκαλέσει απορία, δυσφορία και ανησυχία στους εργαζόμενους του ΔΟΛ. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ακόμη και στη χθεσινή παρέμβασή του στη Βουλή απέφυγε να στηρίξει τους εργαζόμενους, έστω και στην καταβολή των δεδουλευμένων. 
Οι πληροφορίες λένε ότι αυτή η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στους εργαζομένους, αλλά και γενικότερα απέναντι στον ΔΟΛ, έχει αρχίσει από το προηγούμενο δίμηνο, όταν στη Νουδούλα άρχισαν να διαπιστώνουν ότι ο Οργανισμός είναι χαμένη υπόθεση και ότι δεν έπρεπε να αναλάβουν καμία δέσμευση, είτε απέναντι στην εταιρεία είτε απέναντι στους εργαζομένους.

Οι σχέσεις αυτές εντάθηκαν όταν την ίδια περίοδο, και ενώ σε ένθετο περιοδικό είχαν ετοιμάσει ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στον Κυριάκο και την οικογένειά του, με τη σχετική φωτογράφηση..  στους χώρους της κατοικίας τους, με εντολή Κυριάκου το αφιέρωμα αυτό αποσύρθηκε και δεν δημοσιεύθηκε ποτέ, γιατί ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του θεωρούσαν ότι θα κλείσει ο ΔΟΛ εκείνη την εβδομάδα και δεν ήθελαν ο Κυριάκος να ταυτιστεί με το τελευταίο φύλλο, δηλαδή αυτό του κλεισίματος. 
Η αρνητική αυτή στάση του Κυριάκου απέναντι στους εργαζομένους συνεχίστηκε και αργότερα και σε κάθε στιγμή που χρειάζονταν στήριξη ή εγγυήσεις, η... μπάλα πήγαινε στην εξέδρα. Ακόμη και προχθές που βγήκε ανακοίνωση κατά της παρέμβασης του ΣΥΡΙΖΑ στον ΔΟΛ, ούτε μία αναφορά δεν υπήρχε στους εργαζομένους. 
topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !