Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΤΟ «ΠΕΤΣΙΝΟ» ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΗΣ Ν.Δ.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Όταν έχεις τέτοιους εχθρούς τι… τους θέλεις τους φίλους»!
Σε αυτή την χώρα των θαυμάτων και των καθημερινών εκπλήξεων, όπου κανείς δεν πλήττει, το είδαμε και αυτό. Αρχηγός κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ποδοσφαιροποηεί με τον πιο ανεύθυνο τρόπο την πολιτική ζωή και να τα βάζει με ένα επιχειρηματία γιατί έκανε κάποιες δηλώσεις που στο κάτω κάτω έχει δικαίωμα όπως κάθε Έλληνας πολίτης να τις κάνει. Άλλο όμως το να είσαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Επιχειρηματίας αυτός δεν είναι ένας τυχαίος επιχειρηματίας. Χώρια που εκπροσωπεί τον ποντιακό ελληνισμό, ένα από τα πιο δυναμικά τμήματα του ελληνικού λαού, είναι ο μόνος επιχειρηματίας που μετά το 2010 και την μνημονιακά κατοχή της χώρας που την έβαλαν αυτοί ακριβώς που σήμερα τον υβρίζουν, έφερε δισεκατομμύρια επενδύσεις και έδωσε δουλειά σε χιλιάδες Έλληνες.

Είναι αυτός που για πρώτη φορά κατέφερε και πήγε στην Τουρκία για να γίνει λειτουργία στην Παναγία Σουμελά, το αιώνιο σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού
Είναι αυτός που ανταποκρίθηκε στα παρακάλια και κυριολεκτικά στις ικεσίες των προκάτοχων του σημερινού αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, να αγοράσει την ΣΕΚΑΠ, γιατί οι πληροφοριες έλεγαν πως θα την έπαιρναν οι Γκρίζοι Λύκοι με όλες τις συνέπειες για την δυτική Θράκη. Δηλαδή ήταν μια αγορά με εθνικό καθαρά χαρακτήρα. Αυτό το παραβλέπουμε ;
Είναι αυτός που πηρέ μια από τις πιο δημοφιλείς ποδοσφαιρικές ομάδες που εκπροσωπεί τον βορειοελλαδίτικο και προσφυγικό στοιχείο και την ανέβασε στα ύψη, δίνοντας εκατομμύρια για τον σκοπό αυτό.
Αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο επιπόλαια κινήθηκε ο νεανίας αυτός που θέλει να λέγεται επίδοξος πρωθυπουργός της χώρας. Αυτός που θέλει να φωτογραφίζεται στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ για να πάρει εισιτήριο για την εξουσία. Αυτός που δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή του. Όσον αφορά για την νέα διαπλοκή που επικαλείται, θα πρέπει να ξέρει ότι… «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί»!
Τελικά είναι αυτό που είπαμε και στην αρχή : «Όταν έχεις τέτοιους εχθρούς τι τους θέλεις τους φίλους».
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: