Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Καταρρέουν μαζικά οι εφημερίδες που στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΤην ώρα που οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν τον Μητσοτάκη ως θριαμβευτή, το μαύρο δημοσιογραφικό μέτωπο που τον στηρίζει, και υιοθετεί τους ισχυρισμούς των δημοσκοπήσεων αυτών, καταρρέει! Οι εβδομαδιαίες «ναυαρχίδες»  τους συναγωνίζονται σε κυκλοφορία την Ελεύθερη Ώρα, αφού κατά δήλωση τους φτάνουν τα… 13,000 φύλλα (!!) δηλαδή πραγματική κυκλοφορία στα 8,000 με το ζόρι. 
Εδώ έρχεται και το μεγάλο ερώτημα, για το «πως βγαίνουν». Ποιός άραγε είναι αυτός που διατίθεται να ξοδέψει δεκάδες εκατομμύρια, προκειμένου να στηρίξει τον Μητσοτάκη, να συκοφαντήσει τον Καραμανλή, να χτυπήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και λοιπά. Ποιος στα αλήθεια έχει τόσα λεφτά για πέταμα; Μάλλον κάποιος που δεν τα κερδίζει νόμιμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αυτό είναι βέβαια αντικείμενο των αρμοδίων αρχών. Το πολιτικό συμπέρασμα είναι, ότι ο Σημίτης και ο συνεχιστής του Μητσοτάκης καθώς και ο υπόκοσμος που τους στηρίζει, έχουν απαξιωθεί πλήρως στα μάτια του ελληνικού λαού. Και δυστυχώς για τον χορηγό, οι δημοσκόποι ούτε ψηφίζουν, ούτε δικάζουν.

1 σχόλιο:

Συγκαμμένος είπε...

Το ρεσιταλ γελοιότητας του Θούρειου συνεχίζεται. Ξέχασες να μας πεις για τα 1000 φύλλα που πουλάει η Αυγή. Χαχαχα όυτε ο Σεφερλης τέτοιο γέλιο.