Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ 1992! ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με τον Παπαδόπουλο παρουσίασε ο Καμμένος...

Από το βήμα της Βουλής  ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι ο αποθανών, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη γνώριζαν καλά τον μεσάζοντα της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία, Βασίλη Παπαδόπουλο. Δικηγόρος του κ. Παπαδόπουλου είναι βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως πρόσθεσε ο υπουργός. 
«Επειδή με ρωτάτε αν τον ξέρω (σ.σ. τον Β. Παπαδόπουλο), ναι τον ξέρω» παραδέχτηκε και συνέχισε: «Από τον κ. Μητσοτάκη! Σήμερα όμως δεν είναι εδώ, λείπει από τη συζήτηση».
 Ο κ. Καμμένος είπε ότι το 1989 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «πριν γίνει πρωθυπουργός είχε αποφασίσει να δοθεί δάνειο στη Ρωσία για την αποζημίωση των Ελλήνων εξαγωγέων που δεν πληρώνονταν από τη Σοβιετική Ένωση».
Κατά τον ΥΠΕΘΑ, το 1992 -επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη- πήγε αποστολή στη Ρωσία, στην οποία συμμετείχε η κ. Μπακογιάννη. Εκεί, συναντήθηκε με τον Ηλία Παπαδόπουλο και τον γιο του που -κατά τον υπουργό- εισέπραξαν 67 εκατ. δραχμές.
Λίγο μετά την ομιλία του μάλιστα ανήρτησε στον λογαριασμό στο twitter φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πατέρα του Κωνσταντίνο. Ο ΥΠΕΘΑ σχολιάζει σχετικά πως πρόκειται για στιγμιότυπο από τη Μόσχα το 1992. «Με την οικογένεια Παπαδόπουλου που πήρε τα 67.000.000 στη Μόσχα από δάνειο της Εθνικής Τράπεζας το 1992 ήταν και ο Κυριάκος… (ως τι; )» αναφέρει  ο Π.  Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: