Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Κοτζιάς: Η αμετροέπεια Κουμουτσάκου ξεπέρασε κάθε όριο

Κοτζιάς: Η αμετροέπεια Κουμουτσάκου ξεπέρασε κάθε όριο«Να αποδείξει όσα ισχυρίστηκε» ο βουλευτής της ΝΔ


Για «αμετροέπεια» που «ξεπέρασε κάθε όριο» καταγγέλλει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο, καλώντας τον «να αποδείξει όλα όσα ισχυρίστηκε. Αλλιώς θα έχει ομολογήσει ότι είναι ένας κοινός συκοφάντης».

«Oρισμένοι», τονίζει με δήλωσή του, «αντιλαμβάνονται τη στάση ευθύνης που κρατώ, έχοντας θέσει τα συμφέροντα της χώρας πάνω από όλα, ως αδυναμία. Νομίζουν ότι μπορούν να με υβρίζουν, όπως καθημερινά κάνουν, άνευ απαντήσεων. Αλλά όλα έχουν τα όριά τους. Ο κ. Κουμουτσάκος σήμερα στη Βουλή εψεύσθη συνειδητά και συκοφάντησε σκοπίμως. Η αμετροέπειά του ξεπέρασε κάθε όριο».

Και προσθέτει: «Το να ψεύδεται κάνεις για λόγους εντυπωσιασμού στα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ένα πράγμα. Το να ψεύδεται από το βήμα της Βουλής είναι άλλο».

Ο υπουργός Εξωτερικών επισημαίνει ότι ο κ. Κουμουτσάκος «εδώ και καιρό δρα ως προβοκάτορας στην εξωτερική πολιτική απαιτώντας να ανακοινώσω πριν από κάθε διαπραγμάτευση τη διαπραγματευτική στρατηγική, τις θέσεις και την τακτική της χώρας».

»Ακόμα, επικαλείται ανύπαρκτες δηλώσεις ξένων αρχηγών κυβερνήσεων, προκειμένου η χώρα να μην προχωρήσει στη λύση προβλημάτων. Στη συνέχεια, επικαλούμενος τα ψεύδη του, προσπαθεί να στηρίξει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του. Σήμερα δε, ξεπερνώντας κάθε όριο, ισχυρίστηκε ότι γνωρίζω ανύπαρκτα πράγματα για να μου αποδώσει ευθύνες που δεν υπάρχουν».
 
 http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: