Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημιουργεί μέτωπο κατά...Τσίπρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημιουργεί μέτωπο κατά...ΤσίπραΓράφει ο Γιάννης Κ. Τρουπής
Η πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να δημιουργήσει «μέτωπο» κατά του Αλέξη Τσίπρα ήταν γνωστή εδώ και καιρό στους στενούς του συνεργάτες.
Πεποίθηση του προέδρου της ΝΔ είναι ότι η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση, μια και η κυβέρνηση παίζει τη χώρα στα ζάρια.
Για τον λόγο αυτό ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε ότι πρέπει να υπάρξει μια ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, προκειμένου να διαφανεί αν είναι εφικτή η ανεύρεση κοινού τόπου για ανάληψη πρωτοβουλιών.

Όρκος Λεπέν: Θα καταστρέψω την Νέα Τάξη Πραγμάτων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όρκος Λεπέν: Θα καταστρέψω την Νέα Τάξη Πραγμάτων! (ΒΙΝΤΕΟ)Η Γαλλίδα πολιτικός και υποψήφια για την προεδρία Μαρί Λεπεν ορκίστηκε  να «καταστρέψει την Νέα Παγκόσμια Τάξη» όταν η ίδια εκλεγεί Πρόεδρος της Γαλλίας.
Πρόκειται για σαφή και κατηγορηματική προειδοποίηση στην ευρωπαϊκή ελίτ και ειδικά στο δίδυμο»Μέρκελ-Σόιμπλε» ότι η ίδια θα «διαλύσει» τους  διεφθαρμένους, αυτο-εξυπηρετούμενους  θεσμούς  με τα ίδια της τα  χέρια αν χρειαστεί .

Η αλήθεια για τη σύμβαση του δρόμου «Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα»

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Γιωτα ΚοζομπόληΗ αλήθεια για τη σύμβαση του δρόμου «Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα»
 ή αλλιώς
«στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί» 

Γιωτα Κοζομπόλη

Οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και τα φερέφωνά τους μας έχουν συνηθίσει σε περίσσεια θράσους και υποκρισίας τόσο καιρό τώρα. Αλλά αυτό που ακολούθησε τη χθεσινή ψήφιση τροπολογίας σχετικά με τη σύμβαση του δημοσίου με τον ανάδοχο του δρόμου «Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα» ξεπερνά ακόμα και τα δικά τους στάνταρ.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ακόμα ένας λόγος που θέλουν πάση θυσία εκλογές. - ΥΠΕΞ: Επιστρέφονται τα 2,5 εκατ. δολ. που χορηγήθηκαν επί Ντ. Μπακογιάννη για την... κλιματική αλλαγή στην Καραϊβική


Επεστράφη στις 24 Μαρτίου 2017, στην Τράπεζα της Ελλάδος, το ποσό των 2,5 εκατ. δολ. ΗΠΑ που είχε χορηγηθεί το 2008 –επί Υπουργίας κας Ντόρας Μπακογιάννη- από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του ΥΠΕΞ στο «Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Κοινότητας της Καραϊβικής» (ΚΚΑΚΚ), στο όνομα της υλοποίησης προγραμμάτων.

Ζητούν και τα ρέστα!

Εσείς δηλαδή το θεωρείτε είδηση; Ότι ο Τασούλας έσπευσε περίπου να  δικαιολογήσει την εκτέλεση του Μπελογιάννη, χαρακτηρίζοντας τον εχθρό της Δημοκρατίας;

Θανάσης Καρτερός

07:16 | 29 Μαρ. 2017

Ότι ο Ζητούν και τα ρέστα!Ζητούν και τα ρέστα!Τζαβάρας έσπευσε πίσω του, μην χάσει το ακροδεξιό παλαμάκι; Ότι και οι δυο έσπευσαν πίσω από τους ναζί, που απείλησαν να γκρεμίσουν το μουσείο;

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Μητσοτάκης-Καρατζάς και Εθνική..Περιμένετε θα δούμε πολλά...!!!

Μα ο αείμνηστος… Θεόδωρος Καρατζάς, διοικητής της Εθνικής τράπεζας. Ήταν αυτός που προσέλαβε με παχυλότατό μισθό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Εθνική τράπεζα όταν είχε τελειώσει τις σπουδές του. Δηλαδή σπουδές που έχει κάνει κάθε μέσος έλληνας. Πλην όμως δεν είχε την τύχη να είναι γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Με αυτά τα εφόδια ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας λέει σήμερα ότι είχε εργαστεί προηγουμένως, δηλαδή πριν γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΚ-ΠΛΗΡΩΣΗ» ΤΟΥ « ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ» ΤΗΣ Ν.Δ. & ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΔ ΦΩΤΟ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΔ ΦΩΤΟΤου Τ. Φούλη
Αθήνα 23-3-2017
Προς τους εκπροσώπους των δύο «μεγάλων» κομμάτων  της Ν.Δ. & του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν την χώρα τα τελευταία 40 χρόνια.
 Κύριοι,
Αποτέλεσμα εικόνας για stelexoi pasokΟι αντίπαλοί σας, δεν μας επιτρέπουν να σας ψηφίσουμε ασκώντας την εξής κριτική εναντίον σας.
Τα χρόνια της κυβερνητικής σας θητείας, ήσασταν οικονομικά εύρωστοι οργανισμοί, όπως και τα στοιχεία που παρουσιάζατε για την χώρα.
Όσο τα στοιχεία αυτά τα παρουσιάζατε οι ίδιοι, όλα πήγαιναν καλά, όταν όμως ελέχθησαν από ανεξάρτητους μηχανισμούς, απεδείχθησαν τα λεγόμενά σας «φούμαρα», ότι δηλαδή οι ίδιοι περνούσατε σαν «πασάδες» και η  χώρα, δηλαδή οι πολίτε,ς φτωχοποιήθηκαν μέχρι αηδίας

Αποφασίστηκε οτι...κανένας δεν είναι ένοχος...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 23/3/2017

Πρόκειται για το ακίνητο το οποίο βρίσκεται στο Ολυμπιακό Χωριό και μεταβιβάστηκε στη μονή Βατοπεδίου.
Στον παρακάτω πίνακα παραθέτουμε τα στοιχεία του έργου και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα  του.

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Την παραίτηση του Ντάισελμπλουμ ζητεί ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας

«Η Ευρώπη θα είναι αξιόπιστη ως κοινό σχέδιο την ημέρα που ο κ. Ντάισελμπλουμ θα σταματήσει να είναι επικεφαλής του Eurogroup και θα ζητήσει ξεκάθαρα συγγνώμη από όλες τις χώρες και τους πολίτες που προσβλήθηκαν βαθιά από τα σχόλιά του»
Την παραίτηση του Γερούν Ντάισελμπλουμ ζήτησε σήμερα ο Πορτογάλος πρωθυπουργός, Αντόνια Κόστα, αναφορικά με τα σχόλια του προέδρου του Eurogroup, τα οποία χαρακτήρισε «ρατσιστικά, ξενοφοβικά και σεξιστικά».