Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

η Μακεδονία είναι Βαλκανική!…


Αποτέλεσμα εικόνας για η Μακεδονία είναι  Βαλκανική!…             Ποιοί (?) βρίσκονται πίσω από τους τρελο-ψευτο-‘μακεδόνες’, που έχουν ‘κόλλημα’ με τη λέξη ‘μακεδονία’, με το αστέρι της Βεργίνας, τον Μεγαλέξανδρο, ενώ το ξέρουν ‘και οι κότες’, και το παραδέχονται και οι ίδιοι : πως δεν είναι Μακεδόνες αλλά Σλάβοι, που κατέβηκαν τον 7ο αι.
  Είναι ο ίδιοι που πιέζουν το 90% των πολιτικών της Ελλάδας για να χαρίσουν το όνομα στα Σκόπια, ενώ το 70% του λαού είναι αντίθετο!!
(Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο η φασιστική χ.α., και ο τρελο-λεβέντης έχουν σταθερή στάση. Ακόμα και ο παλαιός Καραμανλής, όταν δάκρυσε για την Μακεδονία, υπονοούσε πως το παιχνίδι έχει χαθεί…)

 Πίσω από το ‘μακεδονικό’ είναι το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. , οι οποίοι,  για να κυριαρχήσουν στα βαλκάνια είχαν   δ ι π λ ό  ‘σατανικό’ σχέδιο:
1.  Ε π ί τ η δ ε ς  καλλιέργησαν τον ‘ψευτο-μακεδονικό’ εθνικισμό, ώστε σήμερα να τους κάνουν το χατίρι της λέξης ‘μακεδονία’, αν γίνουν ένα υπάκουο κράτος της Ε.Ε.-ΝΑΤΟ. Το απώτερο σχέδιο, είναι ακόμα πιο ‘ύπουλο’: οι ‘μακεδόνες’, με τα χρόνια θα γίνουν νεόπλουτοι ‘ευρωπαίοι’ και θα ξεχάσουν τους εθνικισμούς, θα τους μείνει μόνο το όνομα!...
2. Και όσο αφορά της Ελλάδα: ‘κλέβοντας’ μας το όνομα, μας αύξησαν αρχικώς έναν ανόητο εθνικισμό,  και στην πορεία μας ταπεινώνουν, μας κάνουν ακόμα πιο υπάκουους, δίνοντάς μας ανταλλάγματα: ελάφρυνση χρέους, αναβάθμιση σε οίκους αξιολόγησης, προστασία απ’ την Τουρκία, και υποσχέσεις: να κυριαρχήσουμε μελλοντικώς στα βαλκάνια…
Είναι μια πολύ αρχαία διπλωματική τακτική: αρχικά διαιρείς , και μετά έρχεσαι ως ειρηνοποιός, ώστε να βασιλέψεις.
 Ο ποιητής είπε: πως εδώ είναι βαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε, όμως οι ‘ισχυροί της γης’ ,αντιμετωπίζουν το όλο θέμα παίζοντας διπλωματία και γελώντας με την διένεξη των Βαλκανίων, για ένα όνομα (!)…
 

 Όλοι οι σύγχρονοι Έλληνες πολιτικοί λένε ψέματα!!!
--Ο ένας κατηγοράει τον άλλο ως προδότη, ενώ  όλοι υποστηρίζουν το ίδιο, το να δώσουμε το όνομα ‘Μακεδονία’. Η κορύφωση της εσωτερικής ‘διπλωματίας’ ήταν ο Κων. Μητσοτάκης που ενώ αυτός ήταν ο πιο προ-δοτικός στο όνομα ‘Μακεδονία’, κατηγορούσε τον Σαμαρά ως προ-δοτικό, αν και ήταν ο πιο αρνητικός απ όλους.  
 --Η αλήθεια είναι πως ‘κερδίσαμε’ στο Βόρεια Μακεδονία, (σε σύγκριση με  το σχέτο), αλλά  χάσαμε στην εθνικότητα, και στη γλώσσα.
--Η αλήθεια είναι  πως δεν κάνουμε δημοψήφισμα, όχι γιατί είναι ζήτημα άλλου κράτους, αλλά γιατί το 75% του λαού θα έλεγε ΟΧΙ.
--Η σκληρή αλήθεια, -επίσης, και παραδόξως- είναι, πως από όλη αυτή την ιστορία , η Ελλάδα θα βγεί κερδισμένη (!), και αν έχουμε μυαλό, θα κυριαρχήσουμε πράγματι στα βαλκάνια !! 
  Υπό την έννοια αυτή, η συμφωνία ήταν καλή.

Πώς την ήττα θα την γυρίσουμε σε Νίκη ???
1. --Ήδη έχει ξεκινήσει ένα υγιές πατριωτικό ρεύμα στην Ελλάδα, το οποίο θα ενταθεί.  Ας αγαπήσουμε έμπρακτα την πατρίδα μας, μέχρι και το τελευταίο χωριό. Ας μελετήσουμε την ελληνική ιστορία και φιλοσοφία, και ας βγάλουμε  σ τ η ν    ά κ ρ η  τους  π ο λ ι τ ι κ ο ύ ς .
 Ο Μίκης Θεοδωράκης , που αν και αριστερός, δεν δίνει την ‘μακεδονία’, έχει γίνει -πλέον- εθνικός ήρωας, πρώτος σε δημοτικότητα.
2. --Η Κυβέρνηση και η Βουλή πρέπει να λάβουν την εξής έξυπνη απόφαση: να συνεδριάζουν τον μισό χρόνο, στη Θεσσαλονίκη!!!  Να χτιστεί ένας  θεατρικό χώρος – Βουλευτήριο. ( και με πολλές θέσεις  για πολίτες)  Η  Θεσσαλονίκη θα γίνει αληθινή συμ-πρωτεύουσα, και το μήνυμα θα είναι πως θα γίνει μελλοντικώς και Πρωτεύουσα των Βαλκανίων!
3. --Η Ελλάδα ας κηρύξει πολιτισμικό ‘πόλεμο’ ειρήνης, στα βαλκάνια. Μουσικές, χοροί, θέατρα, τέχνες, σχολές πανεπιστημίων.  Σε λίγα χρόνια η ψευτομακεδονία, θα γίνει πραγματικά  ‘ελληνική’ Μακεδονία.
---4. –Μέχρι να γίνουν όλα αυτά, πρέπει ο πρωθυπουργός, οι διπλωμάτες, όλοι οι πολιτικοί, κάθε φορά που λένε τη λέξη ‘Βόρεια Μακεδονία’, να υπενθυμίζουν πως δεν είναι μακεδόνες, αλλά Σλάβοι και Αλβανοί.  
   Δεν είναι μακεδόνες, αλλά μπορούν να γίνουν,  αφού τόσο το θέλουν!!
Να μάθουν την ελληνική γλώσσα, να αφήσουν το ‘ανάποδο’ κυριλλικό αλφάβητο, να μυηθούν στην ελληνική μουσική, την ελληνική φιλοσοφία, να ξεπεράσουν παπάδες και πατριαρχεία, να εκπολιτιστούν.  
   Όλα αυτά θα γίνουν σε λίγα, ή πολλά χρόνια…
 ---Ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε και το εξής:  πως εμείς οι Νεοέλληνες , έχουμε κατά μέσο όρο και 5-10% σλάβικο αίμα, από εποικισμούς  σλάβων, πριν πολλούς αιώνες. Το μαρτυρούν πολλά τοπωνύμια...  (Κόνιτσα, Γάρδιτσα, Παύλιτσα, Ζούρτσα, Λάκιζα, κλπ)
   Ας προσέξουμε πόσο μοιάζουν στο πρόσωπο οι δύο μελλοντικοί νομπελίστες ειρηνοποιοί Πρωθυπουργοί: Ζάεφ-Τσίπρας, σαν ξαδέρφια.
                                         antoniosantonopouloskyparissia.blogspot.gr
υποσημείωση:
1. -- Από τα  αρχαία χρόνια, όλοι οι βόρειοι ‘γείτονές’ μας, ζήλευαν το κλίμα και τον πλούτο της Ελλάδας και έκαναν πολέμους για να την καταλάβουν. Έως πριν 100 χρόνια , στην ελληνική Μακεδονία-Θράκη ζούσαν πολλοί που μιλούσαν σλαβικά, βλάχικα, βουλγάρικα, τούρκικα. Οι Έλληνες ήταν μόνο το 50% !
  Μετά την μικρασιατική καταστροφή έγινε η ανταλλαγή πληθυσμών, και  ο εξελληνισμός της Μακεδονίας.   Αν δεν ήταν οι δυτικοί σύμμαχοι, (και οι μακεδονομάχοι), θα είχαμε γίνει μέρος της Σοβιετικής Ένωσης.
2. --Όπως οι σκοπιανοί θέλουν με το ζόρι να λέγονται ‘μακεδόνες’, ενώ δεν είναι, έτσι και οι έλληνες κάνουμε τους ευρωπαίους, ενώ δεν είμαστε. Μιλάμε αγγλικά, γράφουμε λατινοελληνικά -greeglish , μιμούμαστε τη δύση, και το όνειρό μας είναι να μεταναστεύσουμε εκεί . Όσοι ονομάζουν τα Σκόπια: Ψευδο-Μακεδονία , ας λένε και εμάς  Ψευδο-Έλληνες, που παριστάνουμε τους Ψευδο-ευρωπαίους.
3. --Προσέξτε τον ανάποδο τρόπο που υπέγραψε ο αριστερόχειρας Κοτζιάς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: