Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Γ. Ραγκούσης: Η κ. Γεννηματά ζητάει εκλογές για να γίνει πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης (Video)

Αποτέλεσμα εικόνας για ragkoyshwΗ κ. Γεννηματά ζητάει εκλογές για να γίνει πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης τόνισε χθες ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στο Κόντρα.Εξήγησε ότι δεν αναφέρεται σε πρόσωπα αλλά σε πολιτικές. «Τις πολιτικές αυτή τη στιγμή τις έχει αποφασίσει τις έχει δρομολογήσει η κ. Γεννηματα. Να σας πως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα… η κ. Γεννηματά ξαφνικά και χωρίς να έχει συνεννοηθεί με κανέναν, χωρίς να έχει συνεδριάσει κάποιο όργανο. Το κίνημα αλλαγής, δυστυχώς στα χέρια της έχει καταντήσει πάλι ένα μονοψήφιο και μικρό κόμμα.
Άλλες δημοσκοπήσεις το βρίσκουν στο 6 άλλες στο 7, που και που στο 9, ενώ είχε ξεκινήσει το Νοέμβριο με ένα κίνημα αλλαγής, που φτιάξαμε όλοι μαζί στο 14%, ξαφνικά βγαίνει και ζητάει εκλογές».
«Η κ. Γεννηματά ζητάει εκλογές για να γίνει πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης».
«Οι στρατηγικές επιλογές της κ. Γεννηματα καταδικάζουν και οδηγούν το Κίνημα Αλλαγής από το κακό στο χειρότερο, κάθε μέρα που περνάει. Γιατί; Γιατί αποκόπτουν το ΚΙΝΑΛ από τη μεγάλη δεξαμενή των παραδοσιακών ψηφοφόρων του χώρου του προοδευτικού του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα, το 2009 ήμουν γραμματέας και πήραμε 43%.» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Ραγκούσης.
«Με την απάντηση μου, ουσιαστικά, παρακάλεσα την κ. Γεννηματά να προσπαθήσει να κατανοήσει ότι, ό,τι κάνω και ό,τι λέω δεν τα λέω ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ψευδώς αναφέρεται από εκείνους, αλλά ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ.» πρόσθεσε.
Με πληροφορίες από Kontra.

4 σχόλια:

Συγκαμμένος είπε...

Μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Ραγκούσης, απαντάει στο άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα Documento.

Να υπενθυμιστεί, ότι το συγκεκριμένο άρθρο έχει τον προβοκατόρικο τίτλο "Ήταν ψεύτης ο Αντρέας" , κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την πλευρά του, ο κ. Ραγκούσης σπεύδει να απαντήσει αιχμηρά στον πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι: "Σε αντίθεση με εσάς κύριε Τσίπρα, ο Ανδρέας δεν έγινε πρωθυπουργός κάνοντας αντιπολίτευση σε μία πτωχευμένη πατρίδα."

THOUREIOS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
THOUREIOS είπε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
«…. Ένας Ηγέτης από το Μέλλον ….»
αρνητικά στερεότυπα και αλήθειες

http://thoureios.blogspot.com/2017/08/blog-post_34.html

Συγκαμμένος είπε...

Άρα επιβεβαιωνει τη σίγουρη ήττα του Σύριζα στις εκλογές.