Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΊΠΡΑςΓια να δούμε πόσα έκανε ο Τσίπρας και κατέστρεψε την χώρα...
Του Στράτου Καπετάνιου
: Για πάμε λοιπόν...
1) Ο Τσιπρας μας έβαλε στη ΕΕ
2) Ο Τσιπρας μας έβαλε στο ΝΑΤΟ
3) Ο Τσιπρας μας έβαλε στο Ευρώ
4) Ο Τσιπρας έκανε τους Ολυμπιακούς αγώνες της χρεοκοπίας
5) Ο Τσιπρας οργάνωσε το σκάνδαλο στο χρηματιστήριο.
6) Ο Τσιπρας έκανε τα δομημένα ομόλογα


7) Ο Τσιπρας παρήγγειλε τα υποβρύχια που έγερναν
8)Ο Τσιπρας έκλεψε το δήμο Θεσσαλονίκης
9) Ο Τσιπρας φέσωσε τον 9.84 fm
10) Ο Τσιπρας χρεωκόπησε τα ναυπηγεία
11) Ο Τσιπρας χρεωκόπησε την Ολυμπιακή
12) Ο Τσιπρας χρεωκόπησε τον ΟΣΕ
13) Ο Τσιπρας νομιμοποίησε τα αυθαίρετα
14) Ο Τσιπρας έπαιρνε μίζες από τη Siemens
15) Ο Τσιπρας έπαιρνε μίζες για τις αγορές του αιώνα
16) Ο Τσιπρας έκλεισε τα μισά νοσοκομεία
17) Ο Τσιπρας πέταξε στο δρόμο σχολικούς φύλακες,καθαρίστριες και καθηγητές
18) Ο Τσιπρας έβαλε σε επιστράτευση δημόσιους υπαλλήλους
19)Ο Τσιπρας έκλεισε της σχολές μαθητείας
20) Ο Τσιπρας έκοψε τις συντάξεις τα δώρα και τις άδειες
21) Ο Τσιπρας άφησε ανασφάλιστους 2.500.000 συμπολίτες μας
22) Ο Τσιπρας έβαλε είσοδο στα νοσοκομεία
23) Ο Τσιπρας έφτιαξε τον ΕΝΦΙΑ
24) Ο Τσιπρας πήγε το χρέος στα 370 δις
25) Ο Τσιπρας είχε αφήσει ατέλειωτο το εθνικό οδικό δίκτυο
26) Ο Τσιπρας ξεκινούσε τη σχολική χρόνια με φωτοτυπίες αντί βιβλία
27) Ο Τσιπρας δεν τελείωνε το Μετρό στη Θεσσαλονίκη
28) Ο Τσιπρας δεν πήγε το ρεύμα της ΔΕΗ στα νησιά
29) Ο Τσιπρας δεν έδινε ίσα δικαιώματα σε ολους
30) Ο Τσιπρας κρατούσε τα παραλία μέτωπα για τους φίλους του επιχειρηματίες
31) Ο Τσιπρας δεν έκανε την απλή αναλογική στις εκλογές
32) Ο Τσιπρας διάλυσε το σώμα επιθεωρητών εργασίας
33) Ο Τσιπρας έκλεισε τον ΟΕΚ και την εργατική εστία
34) Ο Τσιπρας ήταν ο καπετάνιος στο Σάμινα...
35) Ο Τσιπρας ήταν ΓΕΕΘΑ στα Ιμια
36) Ο Τσιπρας πήγε τον βασικό μισθό στα τάρταρα
37) Ο Τσιπρας κατήργησε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις
38) Ο Τσιπρας χάρισε το πρόστιμο στον Βαρδινογιάννη
39) Όλο το σόι του είναι στη λίστα Λαγκάρντ
40) Ο Τσιπρας είχε μυστικές επαφές με τον Κασιδιάρη
41) Ο Τσιπρας έχει off shore
42) Ο Τσιπρας είχε πατέρα πρωθυπουργό, αδελφή υπουργό, ανηψιό περιφερειάρχη γαμπρό βουλευτή και νύφη της αδερφής του παρουσιάστρια σε δελτίο ειδήσεων
43) Ο Τσιπρας είναι αγράμματος γιατί δεν πήγε στο χαρβαρντ, κοντός και δεν ξέρει καλά την μητρική του γλώσσα τ αγγλικά
44) Τέλος ο Τσιπρας είναι ο πολιτικός απατεώνας που σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις είχε λαδώσει όλες τις δημοσκοπικές εταιρίες να τον δείχνουν δεύτερο και καταϊδρωμένο αλλά τελικά τις κέρδισε....
Θα έγραφα κι άλλες αμαρτίες που του φορτώνουν αλλά μια κι έγινε 44 σταματώ εδώ....

Ξέχασες το σημαντικώτερα λάθη που έκανε ο Τσίπρας για τις φωτιές:
  1. Εδωσε εντολή στους παπάδες να μην χτυπήσουν τις καμπάνες στα Μάτι ωστε να φύγει ο κόσμος.
  2. Και δεν έδωσε εντολή να φοράνε μπλούζες οι κάτοικοι για να μην καούν..

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ
Σας πνίγουμε στη στεριά
Σας καίμε στη θάλασσα

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατική Ευθύνη: «Φυλαχτείτε! Ερχεται συγγνώμη από τον κ. Τσίπρα»

To κόμμα Δημοκρατική Ευθύνη εξέδωσε ανακοίνωση για τις φονικές πυρκαγιές, στην οποία αναφέρει:

Είχαμε πρόσφατα τη θλιβερή εμπειρία να αντιληφθούμε εκ νέου ότι η πολιτική ηγεσία είναι βαθιά νυχτωμένη, αποκομμένη από τον λαό και τα προβλήματά του, ανίκανη και επικίνδυνη. Κατώτερη των περιστάσεων και λίγη. Αυτό συμβαίνει συχνά και ιδίως σε χώρες που βρίσκονται σε κατάσταση κρίσης και γενικευμένης παρακμής. Το έχουμε ίσως συνηθίσει, αν και δεν θα έπρεπε. Είναι παραίτηση να έχουμε συμβιβαστεί με το να μας κυβερνούν ολοένα και χειρότεροι.

Αυτό που όμως πραγματικά έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο είναι η συνειδητοποίηση ότι κυβερνάται από κάποιους που έχουν φυσική αδυναμία να αισθανθούν τον πόνο και τη συντριβή του λαού που τους όρισε κυβερνήτες. Αδυνατούσαν στις πρώτες στιγμές να συλλυπηθούν και στη συνέχεια πήραν συνειδητή απόφαση να μη ζητήσουν μια «συγγνώμη» για να μην διαταραχθεί ένα πραγματικά και ηθικά διάτρητο και φρικαλέα κυνικό «αφήγημα».

Πληροφορούμαστε, ότι στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και της ίδιας της κυβέρνησης εισηγούνται στον Πρωθυπουργό να δείξει «ευαισθησία και ενσυναίσθηση» και να ζητήσει κάποιου είδους «συγγνώμη» από τα θύματα και τους υπόλοιπους πολίτες. Ίσως τα ευρήματα δημοσκοπήσεων που ήδη έχουν παραγγελθεί από τους ίδιους κύκλους να οδηγήσουν τον Πρωθυπουργό να κάνει άλλη μια από τις μνημειώδεις μεταστροφές του - αυτή τη φορά με ύφος περίλυπο και συγκαταβατικό - με έτοιμο στημένο τον προπαγανδιστικό του στρατό να του «επισκευάσει» το κατεδαφισμένο πια προφίλ του ηγέτη.

Αν επιβεβαιωθούμε, λέμε απλά: Πολύ αργά, κύριε Πρωθυπουργέ. Είχατε τόσες μέρες. Όχι για να πείτε τη «συγγνώμη», μα για να τη νιώσετε και έτσι να την πείτε. Για να την εννοείτε και μόνο τότε να την πείτε. «Συγγνώμη» κατόπιν εισηγήσεως και δημοσκοπικών ευρημάτων θα είναι απλά ένας ακόμα φτηνός πολιτικαντισμός, θέαμα στο οποίο φυσικά σας αναγνωρίζουμε σπάνιο ταλέντο. Θα είναι άλλη μια κακοπαιγμένη φάρσα, μια ακόμα προσβολή στη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια ενός λαού που σας εμπιστεύθηκε, κακώς, κάποτε και που τον έχετε απογοητεύσει τόσο. Αυτή τη φορά μάλιστα με δεκάδες νεκρούς να είναι στο κέντρο της εικόνας.

Αναλάβατε την πολιτική ευθύνη, αν και είναι προφανές ότι δεν γνωρίζετε καν το νόημα αυτής της φράσης. Αλήθεια πόσες λέξεις και φράσεις καταφέρατε να ευτελίσετε στα χρόνια που κυβερνάτε; Αν πλέον θέλετε να κάνετε κάτι που να δείχνει ίχνη εντιμότητας και σοβαρότητας μήπως και τα καταγράψει η ιστορία και η συλλογική μνήμη του λαού μας στο μέλλον, ένας δρόμος σας απομένει. Να μεταφραστεί η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης και η πιθανή «συγγνώμη» που φαίνεται ότι προβάρετε για να ξεστομίσετε ενώ είναι κόντρα ρόλος, σε ανάλογου μεγέθους πολιτικές πράξεις. Ναι, πράξεις. Αυτό στην πολιτική μα κυρίως στη ζωή ονομάζεται συνέπεια. Στον τόπο μας οι πολιτικές ηγεσίες δυσκολεύονται με τη συνέπεια. Αναμένουμε τη δική σας επίδοση. Αν και οι προσδοκίες μας είναι μάλλον μηδενικές.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΣΥ: Η κυβέρνηση οφείλει να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογές

«Βλέπουμε παρέλαση υπουργών που σήμερα δεν έπρεπε να είναι στη θέση τους. Έπρεπε να έχουν παραιτηθεί. Αυτό είναι, όμως, ατομική ευθύνη που εσείς δεν την αναλαμβάνετε», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής λίγο μετά τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη.

«Τις τροπολογίες για την ανατολική Αττική θα τις ψηφίσουμε, αλλά η χώρα είναι μπροστά σε μία μεγάλη τραγωδία, οι θάνατοι προκαλούν ανείπωτη θλίψη και οργή. Προκαλείτε που έρχεστε εδώ και σας βλέπουν οι πολίτες», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ και σημείωσε ότι πρέπει να φωτιστούν οι φανερές και αθέατες πλευρές του εγκλήματος, αλλά πρωτίστως πρέπει σύσσωμη η Βουλή να σταθεί δίπλα στις οικογένειες εκείνων που έχασαν τους ανθρώπους τους και να σταθεί στο πλευρό της ανατολικής Αττικής.

«Προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ανήκουστα επιχειρήματα και ψεύδη», κατηγόρησε κυβερνητικά στελέχη και υπουργό ο κ. Γρηγοράκος και σχολιάζοντας την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό χρησιμοποίησε τους στίχους του Μανώλη Αναγνωστάκη "δεν έφταιγεν ο ίδιος. Τόσος ήταν..."».

«Ο κόσμος πολύ σύντομα θα σας λέει φύγετε. Ο χρόνος δεν θα είναι υπέρ σας. Ποιος θα συμπράξει στο παραμικρό με μία κυβέρνηση 120 νεκρών; Με μία κυβέρνηση που ψεύδεται και προσπαθεί να συγκαλύψει τα γεγονότα. Η κυβέρνηση και το κράτος δεν μπορεί να λειτουργούν ανεξέλεγκτα. Στη ζωή και στη δημοκρατία δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, ούτε άφθαρτοι ηγέτες. Θέλω να ξέρω κάποιοι πώς κοιμούνται τα βράδια; Να δω εκείνους που κρύβονται. Ούτε ο Θεός δεν μπορεί να σας συγχωρέσει. Δεν ακούσαμε μία συγνώμη από όλους αυτούς που ευθύνονται για το έγκλημα. Θα ακολουθήσει όμως η κάθαρση», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ και πρόσθεσε: «Δεν δέχομαι που επιχειρείτε τη μετακύλιση ευθυνών στους πολίτες και την αντιπολίτευση. Είστε η κυβέρνηση του εθνικού διχασμού. Ήσασταν απέναντι σε κάθε φωνή που ζητούσε να μπουν κανόνες. Ο πρωθυπουργός οφείλει να αντιληφθεί ότι η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι παιδική χαρά και δεν ασκείται με επικοινωνιακά κόλπα. Η κυβέρνηση οφείλει να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογές».

Ανώνυμος είπε...

Το δράμα του 44χρονου!

Είναι δύσκολο να μείνεις ασυγκίνητος όταν βλέπεις έναν τόσο νέον άνθρωπο τόσο προβληματισμένο. Οταν τον παρακολουθείς να περιφέρεται στην ερημιά της καμένης γης, σαν λαγωνικό που θέλει να οσφρανθεί την τραγωδία. Κάθε τόσο στέκει. Υψώνει το χέρι του, δείχνει ένα σημείο και κάτι λέει. Τι να λέει άραγε; Δεν ακούμε τι λέει. Η ευειδής κυρία του υπουργείου Υποδομών τού εξηγεί ότι η παραλία σε πολλά σημεία δεν έχει πρόσβαση. Συνοφρυώνεται ακόμη περισσότερο και κουνάει σκεπτικά το κεφάλι του. Τι να τον βασανίζει άραγε; Μήπως η αποκάλυψη ότι το Μάτι δεν έχει τη ρυμοτομία του Μανχάταν και γι’ αυτό εγκλωβίστηκαν τόσα αυτοκίνητα και τόσοι άνθρωποι στα στενά δρομάκια και τα αδιέξοδα; Αν ήμασταν στο Μανχάταν, τώρα δεν θα θρηνούσαμε θύματα. Αυτός όμως είχε την ατυχία να είναι πρωθυπουργός στο Μάτι και όχι στο Μανχάταν. Δεν είναι ζωή αυτή. Είπαμε να γίνω πρωθυπουργός, αλλά όχι κι έτσι. Αλλοι στην ηλικία μου τέτοια εποχή κάνουν διακοπές με την οικογένειά τους.

Λίγο πιο κάτω συναντάει στρατιώτες και πυροσβέστες. Τους χαιρετάει έναν έναν και συνεχίζει την επιμόρφωσή του. «Πόσες ώρες συμπλήρωσες;» « Εβδομήντα δύο», του απαντάει ο άλλος. «Πω πω, εμένα 17 ώρες με είχαν στο Γιούρογκρουπ και έβγαλα έρπη. Η γυναίκα μου το θυμάται ακόμη και βάζει τα κλάματα κάθε χρόνο τέτοια μέρα». Οι συνήθεις καχύποπτοι, κακόβουλοι, κακόπιστοι και εν πάση περιπτώσει άνθρωποι με την ψυχή μαύρη από κακία, υποστηρίζουν ότι πήγε αξημέρωτα στα καμένα για να μην έρθει αντιμέτωπος με την οργή των κατοίκων που ακόμη ψάχνουν τους νεκρούς τους στα ερείπια των σπιτιών τους. Κρίνουν εξ ιδίων. Δεν πιστεύουν στην άδολη αθωότητα ενός νέου μόλις 44 ετών, ο οποίος διψάει για μάθηση. Θέλει να μάθει τι είναι αυτό το περίεργο μέρος που λέγεται Μάτι και αρπάζει με το παραμικρό φωτιά; Και γι’ αυτό χρειάζεται την ησυχία του. Δεν μπορεί να απαντά συγχρόνως στις ερωτήσεις των κατοίκων και να μαθαίνει τον κόσμο. Ο άνθρωπος είναι σοβαρός. Για να αναγνωρίσει ότι όντως είναι νεκρό ένα σώμα που επιπλέει στη θάλασσα καρβουνιασμένο χρειάζεται έκθεση ιατροδικαστή.

Τις ημέρες αυτές σκεφτόμαστε όλοι τις οικογένειες που θρηνούν τους δικούς τους. Πρέπει όμως να σκεφτούμε και το δράμα αυτού του 44χρονου νέου που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη. Πόσες ώρες συνομίλησε με τη συνείδησή του, ρωτώντας την αν αντέχει να σηκώσει το βάρος της πολιτικής ευθύνης; Πόση ψυχική δύναμη, πόσο θάρρος του χρειάστηκε για να εκστομίσει αυτές τις τρομερές λέξεις που τον συνέδεσαν οριστικά και αμετάκλητα με την Ιστορία;

Ενδυματολογικές λεπτομέρειες, που όμως δείχνουν την ευαισθησία του 44χρονου νέου. Οταν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη, φορούσε πουκάμισο λευκό σαν τη συνείδησή του. Στο Μάτι, όταν ανακάλυπτε τον κόσμο, το πουκάμισό του ήταν γαλάζιο. Πώς αλλιώς να δείξει ότι μας σκέφτεται;

Ανώνυμος είπε...

Από πότε η Ε.Ε., το ΝΑΤΟ & το ευρό έγιναν αρνητικά; Από τότε που υπήρχε στο προγραμμα του Σύριζα η έξοδος από το ΝΑΤΟ και το ευρό "δεν ήταν ταμπού";
Δεν ήταν ο Τσίπρας που "καταπολεμούσε τη διαπλοκή" με τη γάτα Ιμαλαϊων, τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα, την τράπεζα Αττικής, τα πρόστιμα του Ιβαν Σαββίδη.
Δεν ήταν υπουργοί του Τσίπρα αυτοί που έπαιρναν επιδότηση ενοικίου ενώ ήταν εκατομυριούχοι.
Δεν ήταν ο Τσίπρας που θα καταργούσε τον Ένφια
Δεν είναι ο Τσίπρας που έχει αυξήσει τους άμεσους κ έμμεσους φόρους.
Δεν είναι ο Τσίπρας που ενώ θα αυξανε τις συντάξεις τις έκοψε.
Δεν είναι ο Τσίπρας που έλεγε ότι αν εκβιάσουμε τους Ευρωπαίους θα μας παρακαλάνε να μας δώσουν τα λεφτά τους.
Δεν είναι ο Τσίπρας που τον φτύνουν ο Μίκης,ο Γλέζος, ο Μελανσόν κλπ.
Δεν ειναι ο Τσίπρας που χειραγωγεί δικαιοσύνη και ΜΜΕ
Δεν είναι ο Τσίπρας που διόρισε υποδιοικητή νοσοκομειου εργάτη βουλκανιζατέρ
Δεν είναι ο Τσίπρας που έριξε κυβερνηση σε συνεργασία με τη Χρυσή αυγή, ούτε οι Συριζαίοι αγκαλια με χρυσαυγίτες στο Σύνταγμα και στο Καστελόριζο.
Δεν ήταν ο Τσίπρας που εγινε παγκοσμίως ρεζίλι στη συνέντευξη με τον Κλίντον επειδή δεν καταλάβαινε Χριστό
Δεν είναι ο Τσίπρας που εκτός απο αγγλικά δεν ξέρει καλά καλά ούτε ελληνικά
Δεν είναι ο Τσίπρας που έλεγε ούτε ενα σπίτι στα χερια τραπεζίτη
Δεν είναι ο πατερας του Τσίπρα που έκανε δουλειες με τη χούντα
Δεν είναι οι Συριζαιοι που συμπαθούν τους δολοφόνους της 17Νοέμβρη
Δεν είναι τα αδερφια Τσίπρα που πλαστογράφησαν ενημερότητα
Δεν είναι ο Τσίπρας που μαζί με το "ατού" Βαρουφάκη μας χρέωσαν τουλαχιστον 100 δις ευρό
Δεν είναι ο Τσίπρας που εκλεισε τις τράπεζες και έχει ακόμα και σήμερα capital controls
Δεν είναι ο Τσίπρας που μας χρέωσε 2 αχρείαστα μνημόνια λόγω της ανικανότητας του.
Δεν είναι ο Σύριζα που έπνιξε 26 ανθρώπους στη Μάντρα
Δεν ειναι ο Συριζα που έκαψε 90 ανθρώπους στο
Μάτι και μετά από 3 ώρες έκανε συσκεψη παίζοντας το ανήξερος
Δεν ειναι ο Συριζα που ξεπούλησε τη Μακεδονία.


νεκ είπε...

Ωραία γράφει κατεβατό ο άλλος και υπογράφει ανώνυμος, τί λέτε ρε, δώσατε κώνειο στον Σωκράτη , φυλακίσατε τον Κολοκοτρώνη, Χρεοκοπήσατε την Ελλάδα, και ξαφνικά σας πήρε ο πόνος και ψάξατε "μπροστάρη" για την έξοδο και βρήκατε τον άνθρωπο που χρησιμοποιεί πολύ σωστά τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν και οι προηγούμενοι, μόνο που στο τέλος μόνο αυτός έκανε την δουλειά του σωστά, και για να σας το πώ και ποιο λαικά, μια πολιτική πόρνη έψαχνε η Ελλάδα και την βρήκε στο πρόσωπο του Τσίπρα(ομορφούλης), βεβαίως και παράκανε σωστά την δουλεία του(Μακεδονία), αλλά αυτό είναι ένα σκαλοπάτι για τις εξορύξεις του ορυκτού πλούτου, και εξηγούμε, για να πας στις εξορύξεις δλδ απο τα έξι στα 12 πρέπει να έχεις πλάτες(οι δανειστές) αλλιώς ο 'απέναντι' στο δήλωσε και μάλιστα στο υπενθύμισε με τις φωτιές(μάτι, "8"). Κανονικά πρέπει να το βουλώσουν όλοι, φτάνει η κριτική, να δούμε και έργο πλέον.