Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ ΔΙΕΚΔΗΚΕΙ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ 2η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝ-ΑΛΛ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ..

ΑΠΟΨΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ
Απροσδόκητα μεγάλη συγκέντρωση ήταν αυτή που μίλησε χθες (02-07-2019) στην Αίθουσα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη ο υποψήφιος με το ΚΙΝ-ΑΛΛ στο Νότιο Τομέα κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ. Η συγκέντρωση θύμισε παλιές καλές εποχές τότε που σε αντίστοιχες εκδηλώσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ οι ψηφοφόροι του, γέμιζαν τις αίθουσες. Η αίθουσα ήταν  κατάμεστη από πλήθος επωνύμων και ανωνύμων φίλων του κ. ΧΑΛΑΡΗ ενώ αρκετοί επειδή δεν χωρούσε η αίθουσα εμειναν απ' έξω.

 Ο διδάκτωρ στη χημεία κ. ΧΑΛΑΡΗΣ μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα τον Έλληνα πολίτη με απλό και κατανοητό τρόπο, κάνοντας το ακροατήριο να τον παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον στην ανάλυση του προγράμματος του ΚΙΝ-ΑΛΛ.

Στο τέλος της ομιλίας του καταχειροκροτήθηκε έντονα από τους φίλους του, οι οποίοι του υποσχέθηκαν ότι θα αγωνιστούν μαζί του για την επιτυχία, τόσο την προσωπική του όσο και του ΚΙΝ-ΑΛΛ. Οι ενδείξεις είναι ότι ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ στο νότιο τομέα έχει δημιουργήσει ένα αυξανόμενο ρεύμα, με το οποίο προσδοκά να ανεβάσει τα ποσοστό του ΚΙΝ-ΑΛΛ στην περιοχή απο το 6% στις εκλογές του Μαίου στο 8,5% ελπίζοντας στην εκλογή δύο βουλευτών στην επόμενη βουλή, μία από τις οποίες διεκδικεί και ο ίδιος αφού την πρώτη πιθανά να την πάρει η ίδια η πρόεδρος του κινήματος κ. ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: