Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Γ. Ραγκούσης: Μείζον εθνικό θέμα από την επιστολή Καραμανλή που εκχωρούσε το όνομα «Μακεδονία - Σκόπια» (Video)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΑΓΚΟΥΣΗς ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Ο κ. Καραμανλής υπογράφει ότι αποδέχεται την ονομασία Μακεδονία – Σκόπια σε επιστολή του στον Τζ. Μπους - Κύκλοι του Κ. Καραμανλή αποδέχθηκαν την γνησιότητα της επιστολής που αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento – Σοβαρό θέμα προκύπτει για το κ. Μητσοτάκη
"Υπάρχουν δημοσκοπήσεις, υπάρχει και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, που βεβαίως επηρεάζει.  Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές,  ήταν μόλις 1.850.000 όμως.

Αυτό που φαίνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι ότι εμείς έχουμε μια διαρκή άνοδο μετά τις ευρωεκλογές, κάτι το οποίο δεν αμανενόταν", τόνισε ο υποψήφιος βουλευτήςτου ΣΥΡΙΖΑ, στην Β΄ Περιφέρεια Πειραιά, κύριος Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. 
Είπε επίσης, ότι: "Όμως, πέραν από τις δημοσκοπήσεις, υπάρχουν και οι εξελίξεις. 
Υπάρχει και η "βόμβα" στα πολιτικά θεμέλια της Νέας Δημοκρατίας, και αναφέρομαι στην αποκάλυψη που επιβεβαιώθηκε από τον Κώστα Καραμανλή, της επιστολής που είχε στείλει στον Αμερικανό πρόεδρο, και με την οποία παραδεχόταν και αποδεχόταν ως Έλληνας πρωθυπουργός, ως λύση για την ονομασία της γείτονος το "Μακεδονία-Σκόπια, και μάλιστα χωρίς συνταγματική αλλαγή".


Δεν υπάρχουν σχόλια: