Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ « ΤΡΟΪΚΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Είναι αφελής κάποιος να θεωρεί ότι όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας τα τελευταια τρια χρόνια, είναι χωρίς πρόγραμμα και να ακούμε από κάποιους δήθεν αντιμνημονιακούς ότι δεν τους βγαίνει το πρόγραμμα και ότι πρέπει να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη της χώρας.

Όλοι μηδενός εξαιρουμένου από τους κυβερνώντες , τους γνωστούς δημοσιογράφους των γνωστών ΜΜΕ , ακόμα και μερικοί blogers γνωστών site αν δεν είναι γνώστες δεν είναι αφελής να μην καταλαβαίνουν.
Το άσχημο είναι ότι για την επίτευξη του προγράμματος αξιοποιούνται , εκτός των γνωστών παπαγαλακίων στα ΜΜΕ, και άλλοι «αμερικανογερμανοτραφείς επιστήμονες», ο οποίοι προσπαθούν να κοιμίζουν τον Ελληνικό λαό και να τον εγκλωβίζουν….
Ποια όμως είναι η αλήθεια για το πρόγραμμα " ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ" που έχει σχεδιαστεί στους οικονομικούς οίκους που εδράζουν στην Αγγλία και οι οποίοι συνέταξαν  την δανειακή μας σύμβαση, η οποία θα εφαρμοστεί πιλοτικά στην Ελλάδα.

Καθόλου τυχαίες δεν είναι οι «κορώνες» κάποιον ηλιθίων πολιτικών που διατυμπανίζουν ότι «δεν θέλουν καθόλου μα καθόλου κράτος».

Στόχος είναι σε πρώτη φάση, να νομοθετήσουν την εκτέλεση της δανειακής σύμβασης, η οποία θα διέπεται από έναν διαρκεί εκβιασμό του Ελληνικού λαού έως ότου δεσμευτεί ολόκληρη η δημόσια και ιδιωτική περιουσία του, δηλαδή ο πλούτος του, καθώς και οι εργατικοί και ασφαλιστικοί κανόνες, έτσι ώστε για να απονομιμοποιηθεί στο μέλλον θα είναι σχεδόν αδύνατο.

Όλα τα παραπάνω τελειώνουν το Μάιο του 2013 με το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Μέσα στο καλοκαίρι που μας έρχεται του 2013, και ενώ θα έχουν ρουφήξει αρκετό από το λίπος του Ελληνικού λαού, και αφού θα έχουν εξαφανίσει τον πλουτοπαραγωγικό ιστό της Ελλάδας, που είναι η μεσαία τάξη, θα νομοθετήσουν νόμο με τον οποίο θα κλείσουν όλους τους οργανισμούς τα Ασφαλιστικά Ταμεία, τις Εφορείες και διάφορες άλλες Κρατικές Υπηρεσίες,  όλες τις εταιρείες του Ελληνικού Δημοσίου, και γενικά όλες οι υπηρεσίες που έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα και το αντικείμενο θα  μεταφερθεί στις Τράπεζες.

Το έργο αυτό το έχει αναλάβει η υπηρεσία ηλεκτρονικών συστημάτων καταγραφής του πολίτη, το οποίο βρίσκεται σε τελικό στάδιο, και από φέτος θα εφαρμοστεί πιλοτικά για την διασταύρωση στοιχείων με τις αποδείξεις, τα ασφάλιστρα των ΙΧ, των Ασφαλιστικών Ταμείων , λογαριασμούς της ΔΕΗ κλπ.

Από το 2014 που σχεδόν θα έχει δοκιμαστεί, θα αρχίσει να εφαρμόζεται για τα επόμενα δυο χρόνια, και το 2016 τα πάντα θα παρακολουθούνται από το σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Με απλά λόγια δείτε τι είναι αυτά που μας περιμένουν και γίνονται με προγραμματισμό μεγάλης ακρίβειας και μεθοδικότητας.
  1. Οι ασφαλιστικές εισφορές θα εισπράττονται από τις τράπεζες οι οποίες θα μας δίνουν και τις συντάξεις, άρα καταργούνται τα Ασφαλιστικά ταμεία. Στις τράπεζες θα καταρτιστεί «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ» στην οποία θα εμφανίζεται ανά πάσα στιγμή τα ποσά που έχει προσφέρει ο εργαζόμενος για σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Δηλαδή με απλά λόγια θα γίνεται αυτό που γίνεται και σήμερα αλλά όλα τα δικαιολογητικά θα τα υποβάλλουμε στις τράπεζες.
  2. Στην τράπεζα επίσης θα καταρτιστεί ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ, στην οποία θα εμφανίζονται όλα τα εισοδήματα μας, και άμεσα θα προκύπτει ο φόρος ο οποίος θα παρακρατείται από τον μισθό μας, τον οποίο θα υποχρεώνεται ο εργοδότης να τον καταβάλλει στην τράπεζα.
  3. Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα ιδιωτικοποιηθεί πλήρως και από το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί στην αντίστοιχη ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ, θα δίνεται στον ασφαλισμένο αυτό που απαιτείται για να πληρώνει τις δαπάνες στους γιατρούς και στα νοσοκομεία, το ποσό αυτό θα είναι ορισμένο και πάντα ανάλογο των εισφορών του.
  4. Όλες οι εισροές χρημάτων του κράτους από φόρους αξιοποιήσεις της Δημόσιας περιουσίας, ορυκτό πλούτο, κλπ, θα πηγαίνουν στο ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ για την αποπληρωμή του χρέους της ΕΛΛΑΔΑΣ, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια Ανώνυμη Εταιρεία με έδρα στο ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, που στην ουσία θα αποτελεί τον νόμιμο εκπρόσωπο των Δανειστών.
  5. Μέσω δορυφόρου επίσης έχει γίνει η πλήρη καταγραφή και με ακρίβεια χιλιοστού η περιουσία των Ελλήνων για την οποία απομένει η κτηματολόγιση, δηλαδή τι ανήκει στον καθένα, η οποία θα γίνει με την κατάρτιση ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ, στην οποία θα καταγράφεται κάθε μεταβολή και αυτόματα θα παρακρατείται ο φόρος με αποτέλεσμα την κατάργηση των Υποθηκοφυλακείων, Συμβολαιογραφείων κλπ.
  6. Για να ολοκληρωθούν όλα αυτά θα πρέπει να μην λειτουργεί η Ελληνική δικαιοσύνη στα σημερινά πρότυπα και να υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή της Ελληνικής σε σχέση με την  Ευρωπαϊκή νομοθεσία ( Αγγλικό δίκαιο κλπ), για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να τροποποιηθεί η λειτουργία της Ελληνικής δικαιοσύνης της Ελληνικής νομοθεσίας και του Ελληνικού Συνταγματος.
  7. Για να επιβληθούν όλα  αυτά, θα  καταργήσουν τις υπάρχουσες ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας, γι αυτό θα επικαλεστούν την «Προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων», εγκαθιδρύοντας  ιδιωτικό μισθοφορικό  Ευρωστρατό, μέρος του οποίου θα προκύψει από τους είδη υπάρχοντες λαθρομετανάστες.
  8. Σε ότι αφορά την ανάπτυξη που επικαλούνται, θα έρθει...!!! αλλά θα είναι από Γερμανικές κυρίως εταιρείες που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα στις Οικονομικές Ζώνες που θα ιδρυθούν στη ΘΡΑΚΗ και από τις Ισραηλινό- Αμερικανικών συμφερόντων εταιρείες που θα εγκατασταθούν στη Κρήτη.
Πρέπει όλοι να καταλαβαίνουμε ότι στην φάση που είμαστε σαν λαός, ενώ  από την μία είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε, από την άλλη αν υποθέσουμε ότι βρίσκεται ένας ηγέτης που θα μπορούσε να ενώσει τον Ελληνικό λαό και να τον οδηγήσει στην απελευθέρωση, με την  σημερινή τεχνολογία μέσω δορυφόρων τον έχουν εξουδετερώσει εν μία νυκτί.
Όλοι εμείς που αρθρογραφούμε στα διάφορα blogs, και είμαστε ανένταχτοι, κάποια στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού από τις μηχανές που μας έχουν δώσει πεδίο δράσης, όπως είναι η Google κλπ, θα μας αφοπλίσουν και δεν θα μπορούμε να γράφουμε για να ενημερώνεται ο Ελληνικός λαός, τότε ότι ΜΜΕ βρίσκεται σε λειτουργία σε Πανελλαδική εμβέλεια, θα μιλάει με παραμύθια για λουλούδια και πεταλουδίτσες σε μία χώρα που τα πάντα είναι ιδανικά και ο καλός θεός μας έχει δώσει την ζωή και να τον δοξάζουμε γι αυτό, όπως δηλαδή είχα την «τύχη» να ακούω το 1983 από τους τότε ραδιοφωνικούς  σταθμούς και τον ημερήσιο τύπο της Αλβανίας του Εμερ Χότζα…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΟΡΥΒΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
======================
Ίσως η μεγαλύτερη προσφορά του Γιώργου ήταν ότι κράτησε την Ελλάδα όρθια και μέσα στο ευρώ στα πολύ δύσκολα.
Όταν όλοι στην Ευρώπη θεωρούσαν την Ελλάδα τελειωμένη υπόθεση.
Όταν το πρωτογενές έλλειμμα ήταν στα 25 δις.
Όταν οι ευρωπαίοι συντηρητικοί, με πρώτη τη Μέρκελ, του έψηναν το ψάρι στα χείλη. Και κανένας συντηρητικός δεν άκουγε τον Παπανδρέου όταν μίλαγε για κίνδυνο στο ευρώ, για την ανάγκη ευρωομόλογων
και φόρου επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών για να χρηματοδοτηθεί η ανάπτυξη, για την ανάγκη ενεργοποίησης της ΕΚΤ.
Οι ευρωπαίοι συντηρητικοί, με πρώτο τον Μπαρόζο, που άφησαν τον Καραμανλή να οδηγήσει τη χώρα στο γκρεμό, έκαναν τους δύσκολους μετά να στηρίξουν τον άνθρωπο που αποφάσισε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
Αλλά αυτός άντεξε. Έκανε την λάντζα. Δεν τον άκουγαν οι ευρωπαίοι συντηρητικοί στο εξωτερικό, τον έβριζε η αντιπολίτευση στο εσωτερικό.

Αλλά αυτός κράτησε την Ελλάδα όρθια στα δύσκολα, μέσα στο ευρώ, μέσα στο ευρωπαϊκό «παιχνίδι».
Σήκωσε όλο το πολιτικό κόστος.
Τώρα όλοι οι ευρωπαίοι έχουν αντιληφθεί ότι το πρόβλημα αφορά το ίδιο το ευρώ.
Τώρα πολλοί μιλάνε για ευρωομόλογα.
Τώρα πολλοί ζητάνε φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.
Τώρα η ΕΚΤ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.
Και η Μέρκελ ήλθε στην Αθήνα.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε πληρωμένοι μπλόγκερς . Γράφουμε ΟΤΙ θέλουμε χωρίς έλεγχο!
Είμαστε μία ομάδα που μισούμε αφάνταστα την Δημοκρατία και την οικογένεια Παπανδρέου. Αφήσαμε τη δημοσιογραφία στα ΜΜΕ και "αράξαμε" στη μπλοκόσφαιρα . Όπως ξέρετε τόσα χρόνια είμαστε μοναδικοί και ασυναγώνιστοι στην συκοφαντία, στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, στην διαστρέβλωση της αλήθειας ,στα συμβόλαια πολιτικού θανάτου. Η αμοιβή μας εξακολουθεί να παραμένει λογική και φυσικά χωρίς...απόδειξη. Η δυσφήμηση είναι η ειδικότητά μας. Η ψευδολογία είναι ο πρωινός ..καφές μας. Όπως και στο παρελθόν ακολουθούμε κανόνες εχεμύθειας που τους τηρούμε μέχρι να βρούμε καλλίτερο ..αγοραστή! Δεν πιστεύουμε σε ..Πατρίδες ,ιδέες, οράματα. Για μας θεός είναι ΜΟΝΟ το χρήμα ,και κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ γι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι μπλόγκερς , πληρωθήκαμε και πληρωνόμαστε ικανοποιητικά και το αποτέλεσμα της εργασίας μας φάνηκε με την ΛΑΣΠΗ που ρίξαμε και επιτύχαμε την αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου . Δεν είναι μόνο το χρήμα που κερδίζουμε ,αλλά και η σχέση που δημιουργούμε με την εξουσία. Σαν δημοσιογράφοι είμαστε ‘’ψόφια πτώματα’’ αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν μας έδινε σημασία. Μας χρειάζονται και μας φοβούνται αφού ξέρουμε τι καθάρματα είναι. Γράψαμε τόσα εναντίον του Παπανδρέου που δεν περιγράφονται. Τον.. ‘’πληρώσαμε’’ γιατί ήταν από τους λίγους που δεν μας πλήρωσε. Σήμερα έχουμε μετανιώσει γιατί τελικά, ήταν ο μόνος που δεν είπε ψέματα στους Έλληνες. Δυστυχώς όμως εμείς οι Έλληνες ‘’δανείζουμε ΔΕΝ ψηφίζουμε’’. Ή ψηφίζουμε..χαρτί, εικόνα ,αέρα! Γι αυτό και εμείς έχουμε ΠΑΝΤΑ… δουλειά…
Αυτά τα θέματα απασχολούν τη δική μας ομάδα. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που ξε-θεμελιώνουν σύρριζα τους αντιπάλους των "αφεντικών τους".
Είμαστε πολύ καλοί στη δουλειά μας και..αδέσμευτοι σε όσους δεν μας..εκτιμούν!
ΥΓ.
Έχουμε την δυνατότητα και την τεχνική- αδιαντροπιά, ένα...βόλο να το "παρουσιάσουμε" σαν ατμολέβητα πλοίου!
Η ασυδοσία, ο φόβος και φυσικά το ΕΥΡΩ ! παραμερίζει όλα τα..εμπόδια-καταγγελίες και εξασφαλίζουν στον πελάτη μας το ιδανικότερο αποτέλεσμα.
Μια καλημέρα ενός πολιτικού …μας "αντιπάλου", γίνεται...βιβλίο εναντίον του και να ανακυκλώνεται επί μήνες !!!!!!