Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ Η ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΝΕΛΗ…ΚΑΙ ΤΗN ΔΟΥΡΟΥ...!!!


ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ο Thoureios θεωρώντας ότι επιχειρείται πλήρη απαξίωση και αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας, των θεσμών, και της Δημοκρατίας, με  απώτερο στόχο τον απόλυτο έλεγχο του Ελληνικού λαού, δεν θα κάνει καμία αναφορά στο θέμα της σκηνής του ΑΝΤΕΝΝΑ με βασικούς πρωτεργάτες ( ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΚΑΝΝΕΛΗ και ΔΟΥΡΟΥ).


Η Δημοκρατία  έχει ακόμα στην Ελλάδα θεσμοθετημένους κανόνες λειτουργίας.

Σήμερα στο βωμού του κέρδους και της τηλεθέασης η λειτουργία της Δημοκρατίας έχει μετατραπεί σε δημόσια διαβούλευση στα ΜΜΕ.

Τέτοια περιστατικά κινούνται πέρα από τα όρια των Δημοκρατικών θεσμών και κρίνονται άκρως επικίνδυνα  για την Ελλάδα και ο Ελληνικός Λαός δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά ..

Για όλα τα παραπάνω ο thoureios δεν θα σχολιάσει και δεν θα κάνει καμία αναφορά στο θέμα καλώντας όλα τα blogs να το κατεβάσουν και όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ να μην κάνουν καμία αναφορά περεταίρω και να επικεντρωθούμε στα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδας ΚΑΙ ΤΟΥ Ελληνικού Λαού.

3 σχόλια:

thoureios.blokspot είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Με βρίσκετε απολύτως σύμφωνη! Ας κλείσουμε τ' αυτιά μας και τα μάτια μας σε ότι σάπιο σερβίρουν τα ΜΜΕξαπάτησης και ύπνωσης του εγκεφάλου μας.
Με απώτερο στόχο τον απόλυτο έλεγχο του Ελληνικού λαού,όπως λέτε και εσείς.