Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ...!!!


Thoureios
Αθήνα 09.05.2014
Σταθερά και μεθοδικά ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ γκρεμίζει το σύστημα ΤΑΤΟΥΛΗ.
 Λειτουργώντας με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο τόσο στην επικοινωνία όσο και στον εξονυχιστικό έλεγχο του έργου Τατούλη, χθες στην συγκέντρωση των ετεροδημοτών της Πελοποννήσου στην Αθήνα ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ έδειξε να ξέρει πολύ καλά στο πώς θα γκρεμίσει το κάστρο του παραδοσιακά Συστημικού Τατούλη. 


 Σημαντικές ήταν χθες οι τοποθετήσεις τόσο του επικεφαλής του ψηφοδελτίου όσο και  των υποψηφίων Αντιπεριφεριαρχών οι οποίες αναφέρθηκαν από την μία στο  πρόγραμμα αλλά και στην διαφάνεια που θα φέρουν στο φώς της δημοσιότητας για τις ατασθαλίες του Τατούλη.

Άνοιγμα σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις και κυρίως του ΠΑ.ΣΟ.Κ έκανε ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ  χωρίς να βάζει εκβιαστικά διλήμματα προσδοκώντας αν όχι την πρώτη Κυριακή, να τους έχει σύσσωμους την δεύτερη.

Θεωρώντας βέβαιο ότι το ψηφοδέλτιο του κ. ΒΟΥΔΟΥΡΗ θα περάσει την δεύτερη Κυριακή και μάλιστα με μικρή διαφορά από του Τατούλη θα είναι ο τελικός νικητής.

Σε έρευνα που έγινε για την πρώτη Κυριακή στους νομούς της Πελοποννήσου, ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ υπερτερεί έναντι του ΔΕΔΕ στους  νομούς ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ-ΛΑΚΩΝΙΑΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-και ΑΡΚΑΔΙΑΣ , ενώ ο ΔΕΔΕΣ μόνο στην ΚΟΡΙΝΘΙΑ.

Για την δεύτερη Κυριακή  στην οποία θα αναμετρηθεί ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ με τον ΤΑΤΟΥΛΗ , το ψηφοδέλτιο του ΒΟΥΔΟΥΡΗ θα κερδίσει τους δύο  νομούς ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ και ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ  ενώ του  ΤΑΤΟΥΛΗ σίγουρα την ΑΡΚΑΔΙΑ και με μεγάλες πιθανότητες την ΛΑΚΩΝΙΑ, οπότε η μάχη θα παιχτεί στην ΜΕΣΣΗΝΙΑ. 

Στην ΜΕΣΣΗΝΙΑ στην ουσία γίνεται μάχη μεταξύ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΟΥΔΟΥΡΗ λόγω εντοπιότητας και των δύο, αλλά  ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ έχει δύο σοβαρά πλεονεκτήματα.

Το βαρύ πυροβολικό του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο τον κ. Ν. ΠΑΤΣΑΡΙΝΟ ο οποίος είναι είδη περιφερικός σύμβουλος και ανέλαβε την προσέγγιση των ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ  συμβάλλοντας από την μία  λόγω χαραχτήρα που είναι ηπίων τόνων και αρκετά συμπαθείς στους πολίτες, και από την άλλη, εξ’ αντικειμένου σαν πολιτικός Μηχανικός άριστος γνώστης των προβλημάτων της περιφέρειας και των ατασθαλιών του Τατούλη.

Ο ίδιος ο επικεφαλής ΟΔ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ, την τελευταία εβδομάδα θα αξιοποιήσει το επικοινωνιακό του προσόν και θα έρθει σε επαφή με χιλιάδες πολίτες,  κυρίως στην Μεσσηνία, προσδοκώντας να τους κερδίσει.

Τέλος για τον ΟΔ. ΒΟΥΔΟΥΡΗ δεν διαβλέπετε κίνδυνος από τον άλλον Κόρινθο υποψήφιο Περιφερειάρχη Γ. ΔΕΔΕ γιατί στην ουσία ως πρώην συνεργάτης του ΤΑΤΟΥΛΗ έχοντας δηλώσει την απογοήτευση του θα προσπαθήσει να τον αποδημήσει κατά το δυνατόν και λογικά δεν θα είχε κανένα πρόβλημα την δεύτερη Κυριακή να συνεργαστεί με τον ΒΟΥΔΟΥΡΗ.

Βέβαια ο ΔΕΔΕΣ στη Μεσσηνία δεν έχει στις τάξεις του  στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ παρά μόνο τον  Ν. Αλευρά , δεν φαίνεται όμως να έχει και την πλήρη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην έδρα του την Κορινθία, όπως τον πρώην βουλευτή Α. ΧΩΡΕΜΗ κλπ.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι κατά πόσο ο Γ. ΔΕΔΕΣ ελέγχει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και αν από την πρώτη Κυριακή πολλοί στηρίξουν τον ΟΔ. ΒΟΥΔΟΥΡΗ.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΟ-ΠΟΥΣΤΡΑ....
ΓΕΛΑΣΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

και ύστερα ξύπνησες