Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «0» ΕΝΩ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «-130»


Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ- ΣΚΕΦΤΙΚΟΙ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ  ΣΥΜΒΑΣΗΤι γίνεται στην περίπτωση που η χώρα μας κηρύξει  πτώχευση και την επόμενη  μέρα φύγει από το ευρώ και επιστρέφει στην δραχμή;
Σε αυτή την περίπτωση η χώρα ξεκινάει από το σημείο μηδέν και ενώ «κλειδώσει» τα χρέη της κρατώντας τους δανειστές της σε αναμονή για 1-2 χρόνια, άμεσα προχωράει στις παρακάτω ενέργειες.
1.      Τυπώνουμε δραχμή τόση όση θέλουμε και δεν ξαναδανειζόμαστε το χαρτί του χρήματος.
2.      Κάνουμε μια υποτίμηση τόση όση χρειαζόμαστε και επωμιζόμαστε όλοι αναλογικά το κόστος.
3.       Βάζουμε ασφαλιστικές δικλείδες σε όσους θέλουν να φέρουν παράνομο χρήμα από το εξωτερικό και το φορολογούμε κλιμακωτά.
4.      Βάζουμε δασμούς στα εισαγόμενα προϊόντα τέτοιους ώστε  τα Ελληνικά να συμφέρουν  .
5.      Επιδοτούμε την Ελληνική παραγωγή και σε 5-6 μήνες έχουμε αποτέλεσμα στα γεωργικά προϊόντα και άμεσα στον τουρισμό στη ναυσιπλoία κλπ.
6.      Μεταφέρουμε την ακίνητη περιουσία του δημοσίου στα ασφαλιστικά ταμεία και την διαχειρίζεται μόνο το δημόσιο σε σίγουρες επενδύσεις και κυρίως στην αξιοποίηση του ενεργειακού μας πλούτου, πράγμα που κάνουν οι Σκανδιναυϊκές χώρες ( ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ) και τα αποθεματικά των ταμείων τους είναι 3τρις ευρώ..
7.      κλπ….κλπ…κλπ…

Τι γίνεται στην περίπτωση που η χώρα μας προσφύγει στη δανειακή σύμβαση με ένα επιπλέον χρέος 130 δίς;
1.      Σε αυτή την περίπτωση η χώρα ξεκινάει από το σημείο -130 και απαιτείται ένα  σημαντικό χρονικό διάστημα ( περίπου 8 ετών) για να φτάσει στο σημείο μηδέν .
2.      Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μπορέσει να κάνει.
3.      Η νομισματική και η οικονομική πολιτική της Ελλάδας θα καθορίζεται από τους όρους της σύμβασης.
5.      Η χώρα θα εμπλακεί σε μία νομική διαδικασία με τους δανειστές για την εφαρμογή της δανειακής σύμβασης και όπως θα έχει συνταχθεί η σύμβαση, σίγουρα θα υπερισχύει η ευρωπαϊκή νομοθεσία ( Αγγλικό δίκαιο), με αποτέλεσμα να χάνονται όλες οι δικαστικές διαφορές, όπως έγινε χθες στη Χάγη που έχασαν οι Έλληνες τις διεκδικήσεις για τις αποζημιώσεις από την Γερμανία επειδή ήταν διακρατική υπόθεση και όχι φυσικών προσώπων 

Είναι φανερό ότι αυτοί που μας οδηγούν στη δανειακή σύμβαση, έχουν σαν βασικό σκοπό την κατάργηση του Ελληνικού δίκαιου και μόνο, άρα την κατάργηση του Συντάγματος της Ελλάδας, άρα του  Ελληνικού κράτους.

Στην περίπτωση που υπογραφεί η δανειακή σύμβαση για την  εφαρμογή της θα απαιτηθούν:
1.      Να οριστεί επιτροπή που θα «επιβλέπει» την εφαρμογή της.
2.      Να ορισθεί επιτροπή που θα υλοποιεί την σύμβαση.
3.      Ειδικό νομικό πλαίσιο που θα την διέπει.
4.      Χρόνος υλοποίησης.
5.      Ασφαλιστικές δικλίδες στην περίπτωση που δεν τηρείται κάτι οπότε θα υπάρχει η σχετική «τιμωρία».
6.      …κλπ…κλπ…κλπ…..

Το σημαντικό είναι ότι  δεν δόθηκε στην δημοσιότητα η σύμβαση και δεν έχει προσδιοριστεί ο χρόνος υλοποίησης , γιατί υποτίθεται ότι συνεχώς, έως την υπογραφή της τροποποιείται, ενώ στην ουσία φοβούνται  THN ΛΑΪΚΗ  ΟΡΓΗ…!!!

1 σχόλιο:

 1. ΝΙΚΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΚΕΤΟΣ5 Φεβρουαρίου 2012 - 11:50 μ.μ.

  Κάθομαι και σκέφτομαι ότι οι ευρωπαίοι ''εταίροι'' μας με τη συμμαχία των ''εκπροσώπων'' του ελληνικού λαού, μας τα πήραν όλα, κι αν δεν τα χουν πάρει ήδη, οι μέχρι τώρα πράξεις τους δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι να τα πάρουν.
  Μας έχουν τρομοκρατήσει ότι αν βγούμε απ το ευρώ θα έχουμε φτώχεια, πείνα, στάση πληρωμών...ναι, τώρα δηλαδή τι έχουμε;;;; με την ανεργία στα ύψη και συνεχώς αυξανόμενη, τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις που κλείνουν καθημερινά, τις συνεχιζόμενες μειώσεις μισθών και συντάξεων, την ολοκληρωτική έλλειψη κράτους πρόνοιας (νοσοκομεία χωρίς γιατρούς & φάρμακα, σχολεία χωρίς καθηγητές & βιβλία, ασφαλισμένοι που πρέπει να πληρώνουν τα φάρμακά τους κ.α.) για που πάμε;;;;;;;;;
  Ακριβώς εκεί, στην φτώχεια, την πείνα τη στάση πληρωμών ή τις σχεδόν μηδενικές πληρωμές.
  Αλλού είναι η διαφορά του μέσα ή έξω απ την ε.ε. και το ευρώ...
  Η διαφορά είναι ότι υπογράφοντας το νέο μνημόνιο -το οποίο ταυτόχρονα νομιμοποιεί και το παράνομο και αντισυνταγματικό πρώτο- και παραμένοντας στην ε.ε. ακυρώνουμε όλες τις μάχες και τις θυσίες που έκανα οι πρόγονοί μας για την ανεξαρτησία και την ελευθερία μας, υπογράφουμε 100 και ίσως πολύ περισσότερα ακόμα χρόνια σκλαβιάς και τους παραχωρούμε το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται αυτοί τον τόπο μας, υπογράφουμε ότι κάθε προσπάθεια αναγέννησης θα πρέπει να περνάει απ τη δική τους έγκριση -υπάρχει κάποιος που πραγματικά πιστεύει ότι θέλουν να ανακάμψουμε;;;;;;;;;;;;;;;;- τους δίνουμε το δικαίωμα να συνεχίσουν να νομοθετούν και να φορολογούν με μοναδικό γνώμονα το πώς δεν θα ξανασηκώσουμε ποτέ κεφάλι, τους δίνουμε το δικαίωμα να ορίζουν τις ζωές και τις τύχες εμάς και πολύ περισσότερο των παιδιών μας.
  Ας πτωχεύσουμε λοιπόν κι ας βγούμε έξω απ την ε.ε. και το ευρώ, ας πεινάσουμε μια ώρα αρχύτερα -έτσι κι αλλιώς θα γίνει- αλλά ας κρατήσουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε μόνοι μας τον τρόπο που θα τα ξεπεράσουμε όλα αυτά. Ας κρατήσουμε το δικαίωμα να εκμεταλλευτούμε εμείς τα καλά αυτής της γης, τον ήλιο μας, τη θάλασσά μας, τα λιμάνια μας, τα νησιά μας, τη εύφορη γη μας το υπέδαφος μας...Ας κρατήσουμε το δικαίωμα να εκμεταλλευτούμε εμείς τον ιδρώτα, τον πόνο και το μόχθο μας κι αν στη τελική δεν τα καταφέρουμε το κρίμα στο λαιμό μας.

  ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΩΡΑ.
  ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
  ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !