Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ «ΦΑΓΑΝΕ» ΛΕΦΤΑ !!!

ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι-σοκ από την hellasnews-agency.blogspot.gr. Mιλά για την ΜΚΟ της κόρης Μητσοτάκη με την ΜΚΟ της οποίας δεν ασχολήθηκε κανείς ούτε βεβαίως τα ΜΜΕ. Κρατούμε τις αποστάσεις μας από το ρεπορτάζ ωστόσο το αναδημοσιεύουμε επειδή θέτει σοβαρά ζητήματα με τα οποία κανείς δεν ασχολήθηκε, και συνεπώς κρίνεται ότι είναι ανγκαίο για την πληρέσετερη ενημέρωσή σας. 

OI KAMΠΑΝΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο – και της Εκκλησίας-  ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ… ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ!ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ! ΕΔΩ! (Πάρτε το χαμπάρι … οι ΜΚΟ είναι αυτές που έχουν πιεί το αίμα μας… 
ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!

Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ… ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ!


΄Ετυχε πριν από 5 χρόνια να γράψουμε ένα τυπικό σημείωμα για κάποια Μ.Κ.Ο. Κατασυγχύστηκαν οι άνθρωποι! Μας τηλεφώνησε ένας ε.α  στρατηγός , που δήλωσε πρόεδρος κι απαίτησε να κατεβάσουμε το δημοσίευμα! Ξαφνιαστήκαμε.
–Στρατηγέ…μας συγχωρείτε, μήπως κάνετε λάθος; Θαρρείτε πως είμαστε φαντάροι… κι εκπέμπετε …διαταγές;
–΄Οχι και ξέρετε… αλλά το δημοσίευμα σας διακυβεύει τα συμφέροντά μας… Λαμβάνουμε ετησίως κρατική επιχορήγηση και με το δημοσίευμά σας κινδυνεύουμε να τη χάσουμε!

ΑΝΑΨΑΝ τα λαμπάκια μας, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε ιδέα τι εστί Μ.Κ.Ο…
Ψάξαμε κι ανακαλύψαμε πως η συγκεκριμένη ΜΚΟ του στρατηγού, είχε όλο-όλο 5 μέλη στο Δ.Σ… όλα τους συγγενικά η φιλικά πρόσωπα του ανησυχήσαντος στρατηγού. 
Βαλθήκαμε έκτοτε ..να παρακολουθούμε το στόρυ των ΜΚΟ… και βεβαίως να μην τους χαριζόμαστε ζητούντες την επέμβαση εισαγγελέων… ..Μέχρι που φτάσαμε στον Πέτρο Κυριακίδη-που καταζητείται αυτή τη στιγμή για οικονομικά εγκλήματα. Είναι ο Γενικός διευθυντής της Μ.Κ.Ο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και άλλων ΜΚΟ για πολλές Μητροπόλεις -σχεδόν όλες- της Ελλάδας.
Σημειώστε δε ότι σχεδόν ΟΛΕΣ οι Μητροπόλεις μας …έχουν και μία τουλάχιστον ΜΚΟ οργάνωση, απ΄όπου σιτίζονται από τα δικά μας χρήματα… και φυσικά λογαριασμό δεν δίνουν. 
΄Ωστε και οι άνθρωποι του Θεού… μας κατακλέβουν… με ελαφρά συνείδηση; 
ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ… Ου…να μην ανησυχείτε!

ΑΥΤΗ Η …ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ..ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ;
Η ΜΑΝΔΑΜ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. ΚΙ ΑΥΤΗΝ…
ΤΗ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ..
.
Βέβαια τώρα …θα φορτωθεί … και το ανεψούδι της…Δήμαρχο
Καρπενησίου ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΆΝΝΗ… που το παιδίον
θέλει να γίνει .. ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ!..
ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ …Θα πάει το βρέφος και  για Πρωθυπουργός…
Το Μητσοτακέϊκο ΤΑΪΖΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ από τον μαλάκα λαό!
ΞΕΡΟΥΝ …ΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι η πιο ασφαλής φάμπρικα
για να …έχεις …ανέφελο μέλλον.
Το ΠΟΠΟΛΟ  ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!


ΞΑΦΝΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ …ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,που διευθύνει την ΜΚΟ action aid… η οποία …σιτίζεται -με κάποια εκατομμύρια- για το θέαρεστον έργον της από το δικό μας βαλάντιο…;
Η περίπτωσή της -που αποσιωπάται έως στιγμής – παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Τα εύλογα ερωτήματα είναι:
1) Τί δουλειά κάνει αυτό το συμπαθητικό κορίτσι; Από πού βγάζει μεροκάματο;  
2) Οι άλλοι κατηγορούνται και επιχορηγούνται για να βγάλουν…νάρκες στη Μ.Ανατολή… 
3) Η Μανδάμ Αλεξάνδρα επιχορηγείται -που πληρώνει ο ελληνικός λαός- για να κάνει το κέφι της να συμπαρίσταται στα ορφανά και πεινασμένα παιδιά της Αφρικής! ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
Ο πεινασμένος πλέον ελληνικός λαός…ταϊζει.. τους πεινασμένους της Αφρικής…!!!
4) Η ανεπάγγελτος  κυρία Αλεξανδρα Μητσοτάκη , ( κι αγνώστου λοιπών στοιχείων επιβίωσής της ) επιδίδεται συνάμα και σε ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ προς τους πένητες ΄Ελληνες …να υιοθετούν …κατά φαντασία, παιδιά της Αφρικής! Μάλιστα δε η μανδάμ εκδίδει και πολυτελές περιοδικό το οποίο ταχυδρομεί … στους οπαδούς… του αξιοθαύμαστου έργου της!
5) Μια ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΣΗ: Έδωσε ποτέ λογαριασμό για τις εισπράξεις που απολαμβάνει από το ελληνικό δημόσιο ως ΜΚΟ, κι από τους αγαθούς ΄Ελληνες …που υιοθετούν παιδιά της Αφρικής; 
Δεν έχουμε στοιχεία.. Αν έχει η ιδία ας μας το πει… Διότι ο δίδων, ο προσφέρων δικαιούται να γνωρίζει την τύχη των χρημάτων που προσφέρει!
Δείτε και μερικά στοιχεία για την Μανδάμ Αλεξάνδρα Μητσοτάκη:..και δεν έχει σημασία αν η συνέντευξη , είναι από τις παρδαλές δημοσιογραφικά… χαϊδευτικές του άστρου της (σιγά το άστρο που είναι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, όντας ανεπάγγελτη και τρόφιμος των ελληνικών Ταμείων!..)

IN ACTION (AID)
Με ιδιαίτερη ευαισθησία για τη φτώχεια στον αναπτυσσόμενο κόσμο, η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη αγωνίζεται για την καταπολέμησή της με πράξεις και όχι με λόγια. Από τη θέση της προέδρου της ActionAid Ελλάς και του μέλους του Δ.Σ. της ActionAid International, η δράση της είναι πλέον συνώνυμη με την έννοια του εθελοντισμού. Έτσι όπως θα έπρεπε να τον ορίζουμε. 
 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΝΤΟΥΡΗ
 
Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε ενεργά με την ActionAid Hellas;
Από πολύ μικρή ταξίδεψα στον αναπτυσσόμενο κόσμο και συγκεκριμένα στην Ινδία. Εκεί βρέθηκα αντιμέτωπη με την ανάγκη να κάνω κάτι για αυτά τα παιδιά που με περιτριγύριζαν, σαφώς περιμένοντας κάτι από εμένα. Ήμουν σίγουρη ότι έπρεπε να βρω έναν καλύτερο τρόπο να τα βοηθήσω από το να τους μοιράζω καραμέλες και στυλό. Όταν έμαθα για την Αναδοχή Παιδιού πείστηκα ότι είχα βρει αυτόν τον τρόπο. Έτσι έγινα ανάδοχος. Η χαρά που πήρα από τη σχέση που δημιουργήθηκε με το παιδί, την οικογένειά του και την κοινότητά του ήταν τόσο μεγάλη που θέλησα να τη μοιραστώ και με άλλους στη χώρα μου. Έτσι το 1998, είχαν τη ευκαιρία να ξεκινήσω την ActionAid στην Ελλάδα υποστηρίζοντας μια φτωχή κοινότητα από την Αιθιοπία.
 
Τι εισπράττετε από αυτή τη συμμετοχή σας;
Μεγάλη χαρά, βαθιά ικανοποίηση. Πιστεύω πως στάθηκα πολύ τυχερή που χάρη στηνActionAid μπόρεσα να οργανώσω τη ζωή μου γύρω από την προσφορά.
 
Πώς ορίζετε την έννοια του εθελοντισμού μέσα από τη δράση της ActionAid;
Για μένα προσωπικά, ο εθελοντισμός και η ActionAid έχουν σχεδόν ταυτιστεί καθώς η συμμετοχή μου στο Δ.Σ. της ActionAid Ελλάς, αλλά και της διεθνούς ActionAidγίνεται σε εθελοντική βάση. Επίσης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες που έχω επισκεφτεί με την ActionAid έχω γνωρίσει πολλούς εθελοντές που βοηθούν όσο μπορεί και θέλει ο καθένας ώστε να καταπολεμήσουμε τη φτώχεια. Πιστεύω βαθιά ότι η εθελοντική προσφορά και η κινητοποίηση των πολιτών είναι δυνάμεις που μπορούν να φέρουν ουσιαστικές αλλαγές στον κόσμο μας.
 
Οι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν στο αίμα τους την προσφορά; Σας βοηθούν ανάλογα με τις δυνατότητές τους;
Σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν και πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το ίδιο ισχύει και για τον επιχειρηματικό κόσμο. Υπάρχει βεβαίως στον επιχειρηματικό κόσμο η έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αναδείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, αλλά πέραν από αυτό υπάρχουν και επιχειρηματίες που από προσωπική πεποίθηση επιλέγουν να στηρίξουν την οργάνωσή μας.
 
Οι νέοι συμμετέχουν ενεργά σε οργανισμούς όπως η ActionAid;
Σίγουρα. Και είναι φυσικό. Η δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, όραμα τηςActionAid, αφορά ιδιαίτερα τη νέα γενιά καθώς μιλάμε για το δικό τους μέλλον. Αυτό το ξέρουμε στην ActionAid και για αυτό βασιζόμενοι στη δύναμη και στην αστείρευτη ενέργειά τους έχουμε δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο νέων εθελοντών τουςActivista που δουλεύουν για να ενημερώσουν και να κινητοποιήσουν τους πολίτες κατά της φτώχειας στις αναπτυσσόμενες χώρες. Στην Ελλάδα έχουμε μια ομάδαActivista στην Αθήνα και μια στη Θεσσαλονίκη κι ελπίζουμε γρήγορα να τους αυξήσουμε.
Η φτώχεια τελικά καταπολεμάται;
Σίγουρα σήμερα στον κόσμο υπάρχουν τα χρήματα, οι γνώσεις, η τεχνολογία για την καταπολέμησή της. Αυτό που χρειάζεται είναι πιο ξεκάθαρη πολιτική βούληση κι αυτήν θα πετύχουμε κινητοποιώντας και ευαισθητοποιώντας τους πολίτες παντού στον κόσμο. Άλλωστε, σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ, μπορεί σε απόλυτα νούμερα, ο αριθμός των ανθρώπων που δεν έχουν αρκετή τροφή σε καθημερινή βάση να έχει αυξηθεί από το 1970, όμως ποσοστιαία έχει μειωθεί. Το 1970 το 33% του πληθυσμού των αναπτυσσόμενων χωρών πεινούσε. Σήμερα το αντίστοιχο ποσοστό έχει μειωθεί στο 16%.
 
Πώς μπορεί κανείς να γίνει μέλος;
Με ένα τηλεφώνημα στο 801 11 900 800 ή μια επίσκεψη στο www.actionaid.gr. Εκεί μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το βασικότερο πρόγραμμά μας που είναι η Αναδοχή Παιδιού. Με την ευκαιρία, νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι Αναδοχή Παιδιού σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει υιοθεσία. Τα παιδιά που συμμετέχουν έχουν οικογένεια, κοινότητα, πατρίδα. Τα παιδιά απλά γίνονται πρεσβευτές της κοινότητάς τους και μας επιτρέπουν μέσω της προσωπικής τους ιστορίας να ανακαλύψουμε την καθημερινότητά τους και να βοηθήσουμε στο να αποκτήσουν ένα καλύτερο μέλλον, όχι μόνο αυτά, αλλά και η μικρή τους κοινωνία. Πάντα στην ActionAid δουλεύουμε χέρι χέρι με τους φτωχούς κατοίκους των περιοχών αυτών και ο στόχος μας είναι οι αλλαγές που πετυχαίνουμε να είναι μόνιμες και να καταπολεμούν όχι μόνο τις επιπτώσεις αλλά και τις αιτίες της φτώχειας.
 
Μοιραστείτε μαζί μας μια καλή στιγμή σας με την ActionAid.
Είναι πολλές, αλλά θα σας μιλήσω για τη συνάντησή μου με τον Τομπίας έναν δάσκαλο ενός χωριού της Κένυας κοντά στα σύνορα με την Ουγκάντα. Είναι σούρουπο, η ημέρα μας τελειώνει και καθόμαστε κάτω από ένα δέντρο. Εγώ είμαι κουρασμένη και σκονισμένη και αναπολώ το σπίτι μου. Και ξαφνικά, σαν ένα δώρο, ο Τομπίας αρχίζει να μου μιλάει με ενθουσιασμό και περηφάνια για το πώς βελτιώθηκε η ζωή στο χωριό του και πώς η ελπίδα ξαναγεννιέται όσο μεγάλη και αν είναι η τραγωδία, όσο αξεπέραστο κι αν μοιάζει το πρόβλημα. Ένα χρόνο μετά ο Τομπίας ερχόταν στην Αθήνα για να βραβευτεί από τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας για το τεράστιο έργο που έκανε με τη βοήθεια της ActionAid για τους φτωχούς κατοίκους του χωριού του. Για μένα ήταν σαν θαύμα.
 
Γιατί θα παροτρύνατε κάποιον να ασχοληθεί με τον εθελοντισμό;
Μπορεί να ακουστεί τετριμμένο, αλλά είναι πολύ μεγάλη η χαρά που νιώθεις όταν προσφέρεις. Όλοι οι εθελοντές, νομίζω, ότι το ίδιο θα σας πούμε: νιώθουμε ότι κερδίζουμε περισσότερα από όσα δίνουμε.
 
Η φιλανθρωπία είναι κάτι που το έχουμε μέσα μας ή είναι κάτι επίκτητο;
Θα έλεγα και τα δύο. Ο άνθρωπος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ζήσει μόνος του. Η επιβίωσή μας εξαρτάται από την ένταξή μας σε μια ευρύτερη κοινότητα. Επομένως, έχουμε μια έμφυτη τάση να θέλουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Αλλά μερικές φορές αυτή κοιμάται. Για να ξυπνήσει, μεγάλο ρόλο μπορεί να παίξει η εκπαίδευση και γι αυτό στην ActionAid Ελλάς έχουμε επενδύσει πολύ στην εκπαίδευση των δικών μας παιδιών με το εκπαιδευτικό μας κέντρο «Ένας κόσμος άνω κάτω», όπου μαθητές έρχονται σε επαφή με το σύνθετο αυτό κόσμο και ψάχνουν για λύσεις στα μεγάλα ανθρώπινα προβλήματα όπως η φτώχεια και η κλιματική αλλαγή.
 
Τι σημαίνει προσφορά για εσάς;
Ένα ινδικό ρητό λέει «ό,τι δεν δίνεται, χάνεται». Αν το δούμε μόνο από τη στενά οικονομική πλευρά, σίγουρα δεν ισχύει. Αν όμως σκεφτούμε αγάπη, φροντίδα, στοργή, προσοχή προς το συνάνθρωπο, τότε αφού ό,τι δεν δίνεται, χάνεται έχουμε κάθε λόγο να προσφέρουμε όσο μπορούμε περισσότερο.


Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό adore

στο τεύχος Απριλίου 2011

68 σχόλια:

shyam cj είπε...

Cisco Routers
This specialist is responsible for installing, configuring, monitoring, and supporting the advanced capabilities of the Cisco devices. The professional must have hands-on experience in the field. The specialist should have excellent knowledge of Border Gateway Protocol (BGP), Multi-Protocol Label Switching (MPLS), and Quality of Service (QoS) to handle any routing and switching problems.

vegus168 είπε...

thank you for sharing your knowledge and experience with me

Vegus168 แทงบอล คาสิโน บอลออนไลน์ บาคาร่าออนไลน์ เครดิตฟรี เว็บตรง สมัครง่าย

Nicky Thomas είπε...

Managed LAN Services allow you to streamline operations, reduce costs, monitor security, and maintain network reliability. At Externetworks, we can manage your network giving you and your team the time you need to focus on providing a more efficient service. LAN managed services help to boost productivity and you’ll have access to our technical expertise and resources. Managed LAN services reduce the risk of downtime by incorporating proactive IT to ensure the reliability of your network. You can count on Externetworks to keep your business up and running.

To Know More Visit Site - Managed Lan Services

saichinni είπε...

Very nice blog, Thanks for sharing great article.
You are providing wonderful information, it is very useful to us.
Keep posting like this informative articles.
Thank you.
4movierulz

saichinni είπε...

Hi this is raju, From California, Blogger. Always i like to learn and shared abouts technology related information. Site: technology write for us

Sophia Smith είπε...

This is very educational article website and written well for a change my thought about this topic. It's nice to see that some people still understand how to write a quality and valuable knowledge! Very interesting points you have noted, thanks for putting up. assignments help Australia -
Assignment Help Perth -
university assignment help australia

Tech Kulture είπε...

Thanks for sharing a great article.
You are providing wonderful information, it is very useful to us.
Keep posting like this informative articles.
Thank you.

Get to know about kisscartoon

gotechmantra είπε...

4Movierulz is the center of pirate movies and TV shows. When it comes to releasing the latest movies, no other free streaming site can match it. As the name suggests, this website is the owner of pirated movies. No streaming sites like 4Movierulz or Movierulz4 have gained popularity.

chitti είπε...

Amazon is now offering a lot of exciting games to its subscribers. According to Larry Plotnick, GM, Prime Gaming, the company is committed to offering new content to customers so that they can enjoy their favorite games twitch prime
naked wines really came as an angel to hundreds of wine startups who looked for newer avenues to get investment to start winemaking. Here, the most fertile piece of imagination of Rowan Gormley worked most successfully
movierulz2 have become our basic entertainment place almost everybody is interested in watching new content done by filmmakers and we are going to give you information about the website 4Movierulz which is always efficient with new films


lucifer1413 είπε...

Nice post! You are sharing amazing information through your blog. I am a big fan of your excellent writing skills. And for more information and technical Support services about
PayPal login |
www.amazon.com/mytv |
youtube.com activate |
Xfinity Login |
DirecTV login |
Zoom login

Abbie Wright είπε...

Hello dear admin, I have browsed most of your article in this website. This blog is probably where I got the most helpful and best information for my research. Thanks for posting your knowledge maybe we can see more on this. Are you aware of any other websites on this niche. Thank you again for the providing this subject :) statistics homework help -
personal statement help -
thesis statement help

sammu είπε...

Very nice blog, Thanks for sharing great article.
You are providing wonderful information, it is very useful to us.
Keep posting like this informative articles.
Thank you.

Get to know about [pii_email_a42277285fa7a777ff7e].

sammu είπε...

Very nice blog, Thanks for sharing great article.
You are providing wonderful information, it is very useful to us.
Keep posting like this informative articles.
Thank you.

Get to know about [pii_email_9adeb2eb81f173c673a5].

PaypalLogin είπε...

I really happy found this website eventually. This site Blog is very good. This is a great post. know about Paypal Login Click the Link and Visit

Mike Smith gs είπε...

Thanks for sharing that information, Geek Squad Tech Support is a globally recognized tech support provider, providing various support services for personal computer, gadgets, home repair and much more. We have successfully provided support services for nearly two million customers and the count has been increasing every other day.
Please follow this link to know more about PayPal Account Login.
PayPal Account Login is one of the best, user-friendly payment platforms. Moreover, it facilitates payments that take place via online transfers between different parties.

kumarfield29 είπε...

Computer networks are the basis of communication in IT. They are used in a huge variety of ways and can include many different types of network. A computer network is a set of computers that are connected together so that they can share information.
computer network

Unknown είπε...

Are you facing login problems with your PayPal login account? If yes! Then refer to the solutions that are mentioned below.
paypal prepaid log in
how to use amazon discount code
canon,com/ijsetup
www.aol.com offical
Google Account Recovery
aol sign in now
paypal prepaid log in

jamescooper είπε...

Looking for Cricket Accessories? Buy Online Cricket Accessories of All Sizes like Men, Youth, Boys, Kids and Junior Available at affordable price at NZ Cricket Store. We provide branded Cricket Accessories of best quality in New Zealand.

UV Gullas College of Medicine fees structure είπε...

MBBS in Philippines fee structure for uv Gullas College of Medicine fees structure is considered to affordable by most students who wish to study medicine in Philippines. The Philippines Medical college offers world class medical education at reasonable price. The top reasons most students choose a foreign country is quality of education is better in affordable cost. UV Gullas College of medicine fee structure for academic year 2021 is comparatively affordable to premium medical colleges accepting international students.

Davao medical school foundation είπε...

Davao medical school foundation has the main aim is to provide quality medical education and training so that the medicinal solutions may grow in both the rural and urban parts of the country.

Unknown είπε...

Sign-in to your Roku with your Amazon username, password, or a code that you have received from Amazon. You will receive a code to enter when you register on Amazon.Amazon.com/mytv. The code will be automatically entered by the Roku channel to log you in to your account.
amazon.com/mytv
amazon.com/redeem
amazon.com/mytv

Unknown είπε...

We all noticed a dramatic shift in viewer preferences with the rise in OTT platforms. Movies have stopped going to the theaters due to the pandemic. They simply made it possible to access the OTT platforms from anywhere in the world. You can register, verify, and activate the MyTV app via www.amazon.com/mytv to become one of the most well-known web show distributors.
amazon.com/redeem
primevideo/mytv
amazon.com/code

Web Development Ambala είπε...

Click shaper is the Top IT Company in Ambala Cantt who provides best website and digital services. Click shaper Provides services in Digital Marketing, SEO, SMO, PPC, Web Development etc.
Industrial Training Company Ambala | Industrial Training In Ambala

news είπε...

I really like your post, I always like to read a quality content having accurate information regarding the subject. Thanks for sharing. It is such a very amazing post.

FMovies
FMovies

Jamie Starr είπε...

his is incredible, I feel really happy to have seen your webpage. I gained much unknown information, the way you have clearly explained is really fantastic. keep posting this information. You can check out does autozone install batteries

Unknown είπε...

www.amazon.com/mytv: Enter the amazon activation code/amazon myTV code shown on your smart TV screen at Amzaon.com/mytv to register your compatible device with Amazon Prime. Enjoy unlimited movies and other web shows.
amazon.com/code
amazon.com/us/code
amazon code
amazon.com/us/code

Priyankajain είπε...

Techs Reader is a place where everyone can get all the latest updates about Technology, Business, social media, Apps, Gadgets, and more.
technology write for us

Unknown είπε...

NOTE:Amazon Prime membership grants you access to the Amazon Prime MyTV App. To get your Prime membership, you will need to create an account. You can stream on the big screen and enjoy an incredible selection of web series and other shows.
amazon.com/mytv
amazon.com/redeem
amazon.com/code
amazon.com/mytv

Unknown είπε...

Sometimes, you might need to verify the credentials that have been submitted. This could be your email address, phone number or any other information that the website requires. These codes can be sent to you via email or text message along with your submitted information as you check out. The verification codes can be sent to you via text message, voice call or through
primevideo/mytv
amazon.com/code
amazon.com/redeem check balance
amazon.com/redeem check balance

Emily Blunt είπε...

Great article. Really informative and helpful. Thanks for sharing it with us. Appreciate it.

Uphold Login | Uphold Login | Uphold Login | Ronin Wallet | Ronin Wallet | Ronin Wallet | Kucoin login | Kucoin login | Kucoin login

Rosi smith είπε...

Visit on the Coinbase sign-in page and type in the email and password. You'll be asked to complete the 2-step verification.
coinbase login
coinbase pro login
showtimeanytime/activate
paypal login
primevideo.com/mytv

Fix Printer Brother είπε...

Hello, Sharing for with Nice comment. If are you want to how to connect The Lexmark wireless printers can be easily connected to the WiFi by approaching the right way. The steps for connecting Lexmark printer to WiFi are given below.

canon Setup είπε...

In the field of printing devices, the first and the most used brand in the United States is Canon.com/ijsetup. Canon provides some drivers for the so-called printing which makes the process easier and more familiar to the user. The steps of the installation are easy and simple. To install the drivers of canon one needs a canon printer and the cord joining the laptop or Pc. If the printer supports the wireless medium one can go with the Wi-Fi printing service. We have explained the steps from the beginning i.e. from the wired setup to the installation of the drivers in this article.
www.canon.com/ijsetup
canon ij setup
Canon Printer WirelessSetup
Canon Printer Drivers
Canon MX492 Printer Setup

iftikhar είπε...

amazing post i am very happy to post.Tyler the creator merch

Unknown είπε...

Lowe's Gift Cards that are in balance will not expire and will never be subject to any additional charges. However those gift cards that are with a balance of zero for 90 days are deactivated to protect the card and cannot be reloaded or used.lowe's gift card balance
amazon code
target gift card balance
Target gift card balance
Netflix.com/tv8

Unknown είπε...

The Lowe's GiftCards.com gift cards aren't refillable. When you have used up the amount of your card has diminished, the gift card will no longer be valid. We recommend that you keep your gift card till you're certain that purchases made using the card are not required for return.Walmart Gift Card Balance Check
ebay gift card balance
PayPal Login
PayPal Login
PayPal Login

Unknown είπε...

Balance check for your gift card from Lowe's online. First, go into the Gift Card Balance page. On the next page, you must enter your card's number as well as PIN to see your card's balance. You can check your Lowe's gift card balance online through our website or by calling Lowe's on 1-800-560-7172. It is also possible to visit any Lowe's store and ask about the balance on your behalf.
PayPal Login
PayPal Login
eBay Customer Service
netflix.com/activate
netflix.com/activate

Unknown είπε...

A gift card from Lowe's is an electronic gift that can be used for Lowe's products on the internet or in retail stores. Lowe's gift card values range between $5 and $500. The company offers you the option of refilling your gift card to a maximum of $2,000 per calendar day at any of the customer service desks at the Lowe's store.
amazon.com/redeem
target.com/checkbalance

Jayson είπε...

Fubo Tv/connect is a Tv link for live video streaming. You can watch your favorite channels, Tv shows, Movies, etc., on Fubo Tv. You can watch Bollywood as well as Hollywood movies on Fubo Tv. The Fubo Tv provides nearly up to 150 channels. Even with the help of the DVR, you can record your favorite shows or videos, which is for about 1000 hours.
FUBO.tv/Connect
FUBO tv Connect

Jayson είπε...

Do you want to watch the latest movies without visiting the cinema halls? If yes, then your wish has come true. Àmazòn mytv còde has launched its new entertaining Tv that is prime video mytv, also known as Àmazòn mytv. Instead of going to any cinema hall, you can watch the latest movies on Àmazòn com/mytv at home on your devices in your house.
Amazon Mytv Code
Amazon.com/Mytv
IJ Start Canon Setup
IJ.Start.Canon Setup

Jayson είπε...

Hello, there. I know this is off-topic, but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.
Fubo tv connect
Fubo tv connect

giftalworld news είπε...

Thanks for posting this fantastic content. I appreciate your effort. Checkout Love Message For Her To Make Her Happy

Green Dot Login είπε...

Gemini Trust Company, LLC (Gemini) is a cryptocurrency exchange and custodian that offers customers the ability to buy, sell, and store digital assets. On an open market, all users can trade cryptocurrency and fiat currency.Gemini Exchange users can send and receive USD from and from their bank accounts. From the "Market" tab, choose the cryptocurrency you want to convert. Tap "Trade," then "Convert." Under "To," select the cryptocurrency you want to receive from the conversion. Enter the quantity to be converted and then tap "Review order."

raj biswas είπε...

Your article is really addictive. Keep posting. keep sharing the knowledge. I love to read your articles. Thank you for sharing this article with us. This article will make a good reference for me. Thanks a lot. It is appreciated.
english short english stories

McHenkzEminence είπε...

I really loved reading your blog. I find it very interesting and very well thought out and put together. See also touching love messages for her

Fubo Tv είπε...

Your very own commitment to getting the message throughout came to be rather powerful and have consistently enabled employees just like me to arrive at their desired goals.
FUBO tv/Connect

WORKER είπε...

Wow! This was an incredibly wonderful post. Many thanks for providing these details. how to change credit score illegally

Julie είπε...

The main task of Technology write for us of ThoughtsMag is to encourage talented writers who are interested write topics and publish on our website. If you have also any good information related to our website, share your thoughts to us through below methods, we will check your content and publish your article on this website. And we will credit you by giving a author name or your website address in that article.

Ammulu είπε...

Thoughtsmag is a dais for all the latest innovative technology updates and news, and this is also a place for mobile gadgets, artificial intelligence, ios, android apps, digital marketing, business, reviews and information.content://com.android.browser.home/

businessnewsupdates είπε...

This video See you again dedicated to Paul Walker, he was die in the car accident in 2013. This awesome YouTube video gets the most liked video on youtube in india.

Ammulu είπε...

technology write for us contribute (sponsored post) to The Weekend Leader. All guest bloggers have an opportunity to “Write For Us” Technology related guest post like, business, E-mail Online Marketing, Information Technology (IT), Top Gadgets, and top 10 Apps list, SEO, AI, Internet of Things (IoT) related content.

technology write for us είπε...

A 502 bad gateway error occurs when you try to visit a web page, but a web server receives an invalid response from another web server.

Ammulu είπε...

The users of Outlook may face this error that causes difficulty in sending the emails to the connected circle. The pii_email_aef67573025b785e8ee2 error code can be solvable with a few tricks and methods.

merchstore είπε...

great post thanks for sharing keep up the good work juice wrld shirt

technology write for us είπε...

The 13377x proxy is a preferred app to use when we don't have access to torrent files. we have browsed some proxy sites and filtered a full list of easy to use proxies in any location where we cannot access other torrent files.

merchstore είπε...

amazing as always keep up the good work kanye west donda merch

coinbaselogin info είπε...

coinbase wallet login

coinbase wallet issues

geeksquad.com/chat-with-an-agent

connect.geeksquad.com

technology write for us είπε...

[pii_email_a42277285fa7a777ff7e] error is the most common error that anyone can face this issue in their daily life.

sabresalih είπε...

This is valuable information on the post informative blog i got

ExtraTorrent Proxy List of Unblock all Extratorrent Proxy Sites latest

Tamilyogi Proxy Unblock Tamilyogi cc proxy List 2022 Movie Download

List of Unblock Limetorrents Proxy Mirrors sites Limetorrents Proxy

list Unblock Extratorrents Proxy {100% Working Sites} Extratorrent proxy

SkyTorrents Proxy unblock SkyTorrents Proxy List {100% Working Sites}

Activation Free Updated 2022 Microsoft Office 365 Product Key list

Technology Write for us – Submit Guest Post on Business, Mobile, Education Topics

PGsharp Key list Generator PGsharp Free Activation Key 2022

technology write for us είπε...

The main task of Technology write for us of Teatimeflip is to encourage talented writers who are interested write topics and publish on our website.

CarBike είπε...

The 7D car mats are made to offer end-to-end fitting while contributing the utmost luxury to the vehicle's interior. In addition to this, 7d car mats are designed using E.V.A, artificial leather, foam, and Velcro. These mats have low maintenance and are known to trap dirt and are generally waterproof in nature.
Coozo 7D Mats For Hyundai I20
Coozo 7D Mats For Hyundai Grand I10 Nios

Jessica Lucas είπε...

The new report by Expert Market Research Titled, ‘The global enzymes market size was valued at USD 10.69 billion in 2021 and is expected to expand at a compound annual growth rate (CAGR) of 7.5% from 2022 to 2029’, gives an in-depth analysis of the enzymes market, assessing the market supported its segments like product type, end-user, application and major regions. The report tracks the newest trends within the industry and studies their impact on the general enzyme price prediction market. Market players are using appropriate microorganisms, fungi and, bacteria, such as enzyme-producing yeast, to produce enzymes on a commercial scale. The market for enzymes is likely to expand at a robust growth rate over the forecast period.

Pyramid Cafe είπε...

Pyramid cafe in Shimla with Italian Music played at a very decent volume, which makes it a good Place for Relaxed and comfortable sitting. best cafe in Shimla | rooftop bar in Shimla

Mady είπε...

hiidude movies presented to download movies, movies songs, Web-series and much more their site especially Telugu, Hiidude south Indian movies 2022.

Monica είπε...

here's newly launched cannon printer with quickly sacn photos and documents, and three different types of connectivity support and working in android, windows, and apple ios. but sometimes it's heppened that you were unable to install your cannon printer setup than visit on ij start cannon, here you can contact us via click on clicking on contact support.

Gogoherbs είπε...

Abovenaija Naija Music Download South African Songs Download Zabeat Zabeat Download South African Songs Download South African Album Zip South African Music Videos Download

technology write for us είπε...

To join with schoology fbisd you really want to fill in a straightforward structure. Here you will get familiar with the straightforward strides to Signing In and Registration with Step by step guide with a point by point portrayal of each progression.

jamesthomas είπε...

Thanks For sharing such valuable information.
Technology write for us