Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ «ΦΑΓΑΝΕ» ΛΕΦΤΑ !!!

ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι-σοκ από την hellasnews-agency.blogspot.gr. Mιλά για την ΜΚΟ της κόρης Μητσοτάκη με την ΜΚΟ της οποίας δεν ασχολήθηκε κανείς ούτε βεβαίως τα ΜΜΕ. Κρατούμε τις αποστάσεις μας από το ρεπορτάζ ωστόσο το αναδημοσιεύουμε επειδή θέτει σοβαρά ζητήματα με τα οποία κανείς δεν ασχολήθηκε, και συνεπώς κρίνεται ότι είναι ανγκαίο για την πληρέσετερη ενημέρωσή σας. 

OI KAMΠΑΝΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο – και της Εκκλησίας-  ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ… ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ!ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ! ΕΔΩ! (Πάρτε το χαμπάρι … οι ΜΚΟ είναι αυτές που έχουν πιεί το αίμα μας… 
ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!

Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ… ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ!


΄Ετυχε πριν από 5 χρόνια να γράψουμε ένα τυπικό σημείωμα για κάποια Μ.Κ.Ο. Κατασυγχύστηκαν οι άνθρωποι! Μας τηλεφώνησε ένας ε.α  στρατηγός , που δήλωσε πρόεδρος κι απαίτησε να κατεβάσουμε το δημοσίευμα! Ξαφνιαστήκαμε.
–Στρατηγέ…μας συγχωρείτε, μήπως κάνετε λάθος; Θαρρείτε πως είμαστε φαντάροι… κι εκπέμπετε …διαταγές;
–΄Οχι και ξέρετε… αλλά το δημοσίευμα σας διακυβεύει τα συμφέροντά μας… Λαμβάνουμε ετησίως κρατική επιχορήγηση και με το δημοσίευμά σας κινδυνεύουμε να τη χάσουμε!

ΑΝΑΨΑΝ τα λαμπάκια μας, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε ιδέα τι εστί Μ.Κ.Ο…
Ψάξαμε κι ανακαλύψαμε πως η συγκεκριμένη ΜΚΟ του στρατηγού, είχε όλο-όλο 5 μέλη στο Δ.Σ… όλα τους συγγενικά η φιλικά πρόσωπα του ανησυχήσαντος στρατηγού. 
Βαλθήκαμε έκτοτε ..να παρακολουθούμε το στόρυ των ΜΚΟ… και βεβαίως να μην τους χαριζόμαστε ζητούντες την επέμβαση εισαγγελέων… ..Μέχρι που φτάσαμε στον Πέτρο Κυριακίδη-που καταζητείται αυτή τη στιγμή για οικονομικά εγκλήματα. Είναι ο Γενικός διευθυντής της Μ.Κ.Ο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και άλλων ΜΚΟ για πολλές Μητροπόλεις -σχεδόν όλες- της Ελλάδας.
Σημειώστε δε ότι σχεδόν ΟΛΕΣ οι Μητροπόλεις μας …έχουν και μία τουλάχιστον ΜΚΟ οργάνωση, απ΄όπου σιτίζονται από τα δικά μας χρήματα… και φυσικά λογαριασμό δεν δίνουν. 
΄Ωστε και οι άνθρωποι του Θεού… μας κατακλέβουν… με ελαφρά συνείδηση; 
ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ… Ου…να μην ανησυχείτε!

ΑΥΤΗ Η …ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ..ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ;
Η ΜΑΝΔΑΜ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. ΚΙ ΑΥΤΗΝ…
ΤΗ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ..
.
Βέβαια τώρα …θα φορτωθεί … και το ανεψούδι της…Δήμαρχο
Καρπενησίου ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΆΝΝΗ… που το παιδίον
θέλει να γίνει .. ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ!..
ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ …Θα πάει το βρέφος και  για Πρωθυπουργός…
Το Μητσοτακέϊκο ΤΑΪΖΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ από τον μαλάκα λαό!
ΞΕΡΟΥΝ …ΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι η πιο ασφαλής φάμπρικα
για να …έχεις …ανέφελο μέλλον.
Το ΠΟΠΟΛΟ  ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!


ΞΑΦΝΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ …ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,που διευθύνει την ΜΚΟ action aid… η οποία …σιτίζεται -με κάποια εκατομμύρια- για το θέαρεστον έργον της από το δικό μας βαλάντιο…;
Η περίπτωσή της -που αποσιωπάται έως στιγμής – παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Τα εύλογα ερωτήματα είναι:
1) Τί δουλειά κάνει αυτό το συμπαθητικό κορίτσι; Από πού βγάζει μεροκάματο;  
2) Οι άλλοι κατηγορούνται και επιχορηγούνται για να βγάλουν…νάρκες στη Μ.Ανατολή… 
3) Η Μανδάμ Αλεξάνδρα επιχορηγείται -που πληρώνει ο ελληνικός λαός- για να κάνει το κέφι της να συμπαρίσταται στα ορφανά και πεινασμένα παιδιά της Αφρικής! ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
Ο πεινασμένος πλέον ελληνικός λαός…ταϊζει.. τους πεινασμένους της Αφρικής…!!!
4) Η ανεπάγγελτος  κυρία Αλεξανδρα Μητσοτάκη , ( κι αγνώστου λοιπών στοιχείων επιβίωσής της ) επιδίδεται συνάμα και σε ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ προς τους πένητες ΄Ελληνες …να υιοθετούν …κατά φαντασία, παιδιά της Αφρικής! Μάλιστα δε η μανδάμ εκδίδει και πολυτελές περιοδικό το οποίο ταχυδρομεί … στους οπαδούς… του αξιοθαύμαστου έργου της!
5) Μια ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΣΗ: Έδωσε ποτέ λογαριασμό για τις εισπράξεις που απολαμβάνει από το ελληνικό δημόσιο ως ΜΚΟ, κι από τους αγαθούς ΄Ελληνες …που υιοθετούν παιδιά της Αφρικής; 
Δεν έχουμε στοιχεία.. Αν έχει η ιδία ας μας το πει… Διότι ο δίδων, ο προσφέρων δικαιούται να γνωρίζει την τύχη των χρημάτων που προσφέρει!
Δείτε και μερικά στοιχεία για την Μανδάμ Αλεξάνδρα Μητσοτάκη:..και δεν έχει σημασία αν η συνέντευξη , είναι από τις παρδαλές δημοσιογραφικά… χαϊδευτικές του άστρου της (σιγά το άστρο που είναι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, όντας ανεπάγγελτη και τρόφιμος των ελληνικών Ταμείων!..)

IN ACTION (AID)
Με ιδιαίτερη ευαισθησία για τη φτώχεια στον αναπτυσσόμενο κόσμο, η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη αγωνίζεται για την καταπολέμησή της με πράξεις και όχι με λόγια. Από τη θέση της προέδρου της ActionAid Ελλάς και του μέλους του Δ.Σ. της ActionAid International, η δράση της είναι πλέον συνώνυμη με την έννοια του εθελοντισμού. Έτσι όπως θα έπρεπε να τον ορίζουμε. 
 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΝΤΟΥΡΗ
 
Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε ενεργά με την ActionAid Hellas;
Από πολύ μικρή ταξίδεψα στον αναπτυσσόμενο κόσμο και συγκεκριμένα στην Ινδία. Εκεί βρέθηκα αντιμέτωπη με την ανάγκη να κάνω κάτι για αυτά τα παιδιά που με περιτριγύριζαν, σαφώς περιμένοντας κάτι από εμένα. Ήμουν σίγουρη ότι έπρεπε να βρω έναν καλύτερο τρόπο να τα βοηθήσω από το να τους μοιράζω καραμέλες και στυλό. Όταν έμαθα για την Αναδοχή Παιδιού πείστηκα ότι είχα βρει αυτόν τον τρόπο. Έτσι έγινα ανάδοχος. Η χαρά που πήρα από τη σχέση που δημιουργήθηκε με το παιδί, την οικογένειά του και την κοινότητά του ήταν τόσο μεγάλη που θέλησα να τη μοιραστώ και με άλλους στη χώρα μου. Έτσι το 1998, είχαν τη ευκαιρία να ξεκινήσω την ActionAid στην Ελλάδα υποστηρίζοντας μια φτωχή κοινότητα από την Αιθιοπία.
 
Τι εισπράττετε από αυτή τη συμμετοχή σας;
Μεγάλη χαρά, βαθιά ικανοποίηση. Πιστεύω πως στάθηκα πολύ τυχερή που χάρη στηνActionAid μπόρεσα να οργανώσω τη ζωή μου γύρω από την προσφορά.
 
Πώς ορίζετε την έννοια του εθελοντισμού μέσα από τη δράση της ActionAid;
Για μένα προσωπικά, ο εθελοντισμός και η ActionAid έχουν σχεδόν ταυτιστεί καθώς η συμμετοχή μου στο Δ.Σ. της ActionAid Ελλάς, αλλά και της διεθνούς ActionAidγίνεται σε εθελοντική βάση. Επίσης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες που έχω επισκεφτεί με την ActionAid έχω γνωρίσει πολλούς εθελοντές που βοηθούν όσο μπορεί και θέλει ο καθένας ώστε να καταπολεμήσουμε τη φτώχεια. Πιστεύω βαθιά ότι η εθελοντική προσφορά και η κινητοποίηση των πολιτών είναι δυνάμεις που μπορούν να φέρουν ουσιαστικές αλλαγές στον κόσμο μας.
 
Οι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν στο αίμα τους την προσφορά; Σας βοηθούν ανάλογα με τις δυνατότητές τους;
Σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν και πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το ίδιο ισχύει και για τον επιχειρηματικό κόσμο. Υπάρχει βεβαίως στον επιχειρηματικό κόσμο η έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αναδείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, αλλά πέραν από αυτό υπάρχουν και επιχειρηματίες που από προσωπική πεποίθηση επιλέγουν να στηρίξουν την οργάνωσή μας.
 
Οι νέοι συμμετέχουν ενεργά σε οργανισμούς όπως η ActionAid;
Σίγουρα. Και είναι φυσικό. Η δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, όραμα τηςActionAid, αφορά ιδιαίτερα τη νέα γενιά καθώς μιλάμε για το δικό τους μέλλον. Αυτό το ξέρουμε στην ActionAid και για αυτό βασιζόμενοι στη δύναμη και στην αστείρευτη ενέργειά τους έχουμε δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο νέων εθελοντών τουςActivista που δουλεύουν για να ενημερώσουν και να κινητοποιήσουν τους πολίτες κατά της φτώχειας στις αναπτυσσόμενες χώρες. Στην Ελλάδα έχουμε μια ομάδαActivista στην Αθήνα και μια στη Θεσσαλονίκη κι ελπίζουμε γρήγορα να τους αυξήσουμε.
Η φτώχεια τελικά καταπολεμάται;
Σίγουρα σήμερα στον κόσμο υπάρχουν τα χρήματα, οι γνώσεις, η τεχνολογία για την καταπολέμησή της. Αυτό που χρειάζεται είναι πιο ξεκάθαρη πολιτική βούληση κι αυτήν θα πετύχουμε κινητοποιώντας και ευαισθητοποιώντας τους πολίτες παντού στον κόσμο. Άλλωστε, σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ, μπορεί σε απόλυτα νούμερα, ο αριθμός των ανθρώπων που δεν έχουν αρκετή τροφή σε καθημερινή βάση να έχει αυξηθεί από το 1970, όμως ποσοστιαία έχει μειωθεί. Το 1970 το 33% του πληθυσμού των αναπτυσσόμενων χωρών πεινούσε. Σήμερα το αντίστοιχο ποσοστό έχει μειωθεί στο 16%.
 
Πώς μπορεί κανείς να γίνει μέλος;
Με ένα τηλεφώνημα στο 801 11 900 800 ή μια επίσκεψη στο www.actionaid.gr. Εκεί μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το βασικότερο πρόγραμμά μας που είναι η Αναδοχή Παιδιού. Με την ευκαιρία, νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι Αναδοχή Παιδιού σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει υιοθεσία. Τα παιδιά που συμμετέχουν έχουν οικογένεια, κοινότητα, πατρίδα. Τα παιδιά απλά γίνονται πρεσβευτές της κοινότητάς τους και μας επιτρέπουν μέσω της προσωπικής τους ιστορίας να ανακαλύψουμε την καθημερινότητά τους και να βοηθήσουμε στο να αποκτήσουν ένα καλύτερο μέλλον, όχι μόνο αυτά, αλλά και η μικρή τους κοινωνία. Πάντα στην ActionAid δουλεύουμε χέρι χέρι με τους φτωχούς κατοίκους των περιοχών αυτών και ο στόχος μας είναι οι αλλαγές που πετυχαίνουμε να είναι μόνιμες και να καταπολεμούν όχι μόνο τις επιπτώσεις αλλά και τις αιτίες της φτώχειας.
 
Μοιραστείτε μαζί μας μια καλή στιγμή σας με την ActionAid.
Είναι πολλές, αλλά θα σας μιλήσω για τη συνάντησή μου με τον Τομπίας έναν δάσκαλο ενός χωριού της Κένυας κοντά στα σύνορα με την Ουγκάντα. Είναι σούρουπο, η ημέρα μας τελειώνει και καθόμαστε κάτω από ένα δέντρο. Εγώ είμαι κουρασμένη και σκονισμένη και αναπολώ το σπίτι μου. Και ξαφνικά, σαν ένα δώρο, ο Τομπίας αρχίζει να μου μιλάει με ενθουσιασμό και περηφάνια για το πώς βελτιώθηκε η ζωή στο χωριό του και πώς η ελπίδα ξαναγεννιέται όσο μεγάλη και αν είναι η τραγωδία, όσο αξεπέραστο κι αν μοιάζει το πρόβλημα. Ένα χρόνο μετά ο Τομπίας ερχόταν στην Αθήνα για να βραβευτεί από τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας για το τεράστιο έργο που έκανε με τη βοήθεια της ActionAid για τους φτωχούς κατοίκους του χωριού του. Για μένα ήταν σαν θαύμα.
 
Γιατί θα παροτρύνατε κάποιον να ασχοληθεί με τον εθελοντισμό;
Μπορεί να ακουστεί τετριμμένο, αλλά είναι πολύ μεγάλη η χαρά που νιώθεις όταν προσφέρεις. Όλοι οι εθελοντές, νομίζω, ότι το ίδιο θα σας πούμε: νιώθουμε ότι κερδίζουμε περισσότερα από όσα δίνουμε.
 
Η φιλανθρωπία είναι κάτι που το έχουμε μέσα μας ή είναι κάτι επίκτητο;
Θα έλεγα και τα δύο. Ο άνθρωπος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ζήσει μόνος του. Η επιβίωσή μας εξαρτάται από την ένταξή μας σε μια ευρύτερη κοινότητα. Επομένως, έχουμε μια έμφυτη τάση να θέλουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Αλλά μερικές φορές αυτή κοιμάται. Για να ξυπνήσει, μεγάλο ρόλο μπορεί να παίξει η εκπαίδευση και γι αυτό στην ActionAid Ελλάς έχουμε επενδύσει πολύ στην εκπαίδευση των δικών μας παιδιών με το εκπαιδευτικό μας κέντρο «Ένας κόσμος άνω κάτω», όπου μαθητές έρχονται σε επαφή με το σύνθετο αυτό κόσμο και ψάχνουν για λύσεις στα μεγάλα ανθρώπινα προβλήματα όπως η φτώχεια και η κλιματική αλλαγή.
 
Τι σημαίνει προσφορά για εσάς;
Ένα ινδικό ρητό λέει «ό,τι δεν δίνεται, χάνεται». Αν το δούμε μόνο από τη στενά οικονομική πλευρά, σίγουρα δεν ισχύει. Αν όμως σκεφτούμε αγάπη, φροντίδα, στοργή, προσοχή προς το συνάνθρωπο, τότε αφού ό,τι δεν δίνεται, χάνεται έχουμε κάθε λόγο να προσφέρουμε όσο μπορούμε περισσότερο.


Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό adore

στο τεύχος Απριλίου 2011

31 σχόλια:

 1. thank you for sharing your knowledge and experience with me

  Vegus168 แทงบอล คาสิโน บอลออนไลน์ บาคาร่าออนไลน์ เครดิตฟรี เว็บตรง สมัครง่าย

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Very nice blog, Thanks for sharing great article.
  You are providing wonderful information, it is very useful to us.
  Keep posting like this informative articles.
  Thank you.
  4movierulz

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. This is very educational article website and written well for a change my thought about this topic. It's nice to see that some people still understand how to write a quality and valuable knowledge! Very interesting points you have noted, thanks for putting up. assignments help Australia -
  Assignment Help Perth -
  university assignment help australia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 4Movierulz is the center of pirate movies and TV shows. When it comes to releasing the latest movies, no other free streaming site can match it. As the name suggests, this website is the owner of pirated movies. No streaming sites like 4Movierulz or Movierulz4 have gained popularity.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Amazon is now offering a lot of exciting games to its subscribers. According to Larry Plotnick, GM, Prime Gaming, the company is committed to offering new content to customers so that they can enjoy their favorite games twitch prime
  naked wines really came as an angel to hundreds of wine startups who looked for newer avenues to get investment to start winemaking. Here, the most fertile piece of imagination of Rowan Gormley worked most successfully
  movierulz2 have become our basic entertainment place almost everybody is interested in watching new content done by filmmakers and we are going to give you information about the website 4Movierulz which is always efficient with new films


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Hello dear admin, I have browsed most of your article in this website. This blog is probably where I got the most helpful and best information for my research. Thanks for posting your knowledge maybe we can see more on this. Are you aware of any other websites on this niche. Thank you again for the providing this subject :) statistics homework help -
  personal statement help -
  thesis statement help

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Very nice blog, Thanks for sharing great article.
  You are providing wonderful information, it is very useful to us.
  Keep posting like this informative articles.
  Thank you.

  Get to know about [pii_email_a42277285fa7a777ff7e].

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Very nice blog, Thanks for sharing great article.
  You are providing wonderful information, it is very useful to us.
  Keep posting like this informative articles.
  Thank you.

  Get to know about [pii_email_9adeb2eb81f173c673a5].

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. his is incredible, I feel really happy to have seen your webpage. I gained much unknown information, the way you have clearly explained is really fantastic. keep posting this information. You can check out does autozone install batteries

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. In the field of printing devices, the first and the most used brand in the United States is Canon.com/ijsetup. Canon provides some drivers for the so-called printing which makes the process easier and more familiar to the user. The steps of the installation are easy and simple. To install the drivers of canon one needs a canon printer and the cord joining the laptop or Pc. If the printer supports the wireless medium one can go with the Wi-Fi printing service. We have explained the steps from the beginning i.e. from the wired setup to the installation of the drivers in this article.
  www.canon.com/ijsetup
  canon ij setup
  Canon Printer WirelessSetup
  Canon Printer Drivers
  Canon MX492 Printer Setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Gemini Trust Company, LLC (Gemini) is a cryptocurrency exchange and custodian that offers customers the ability to buy, sell, and store digital assets. On an open market, all users can trade cryptocurrency and fiat currency.Gemini Exchange users can send and receive USD from and from their bank accounts. From the "Market" tab, choose the cryptocurrency you want to convert. Tap "Trade," then "Convert." Under "To," select the cryptocurrency you want to receive from the conversion. Enter the quantity to be converted and then tap "Review order."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. I really loved reading your blog. I find it very interesting and very well thought out and put together. See also touching love messages for her

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. The 13377x proxy is a preferred app to use when we don't have access to torrent files. we have browsed some proxy sites and filtered a full list of easy to use proxies in any location where we cannot access other torrent files.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. The main task of Technology write for us of Teatimeflip is to encourage talented writers who are interested write topics and publish on our website.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. The new report by Expert Market Research Titled, ‘The global enzymes market size was valued at USD 10.69 billion in 2021 and is expected to expand at a compound annual growth rate (CAGR) of 7.5% from 2022 to 2029’, gives an in-depth analysis of the enzymes market, assessing the market supported its segments like product type, end-user, application and major regions. The report tracks the newest trends within the industry and studies their impact on the general enzyme price prediction market. Market players are using appropriate microorganisms, fungi and, bacteria, such as enzyme-producing yeast, to produce enzymes on a commercial scale. The market for enzymes is likely to expand at a robust growth rate over the forecast period.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. hiidude movies presented to download movies, movies songs, Web-series and much more their site especially Telugu, Hiidude south Indian movies 2022.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. here's newly launched cannon printer with quickly sacn photos and documents, and three different types of connectivity support and working in android, windows, and apple ios. but sometimes it's heppened that you were unable to install your cannon printer setup than visit on ij start cannon, here you can contact us via click on clicking on contact support.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. To join with schoology fbisd you really want to fill in a straightforward structure. Here you will get familiar with the straightforward strides to Signing In and Registration with Step by step guide with a point by point portrayal of each progression.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Instagram video download serivce by MyInstaSave.com, allows to download Instagram videos and photos, reels online. It is a really simple Instagram video downloader, story saver etc.

  instagram video download
  instagram reels download
  instagram video downloader
  instagram story download

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 20. How to search Jobs Ki Duniya

  Top Jobs Site is Jobs in Pakistan


  Jobs Ki Duniya is the TOP website for Govt jobs in Pakistan. This site is specialized and publish niche job i.e. Ministry of Defence jobs Pak NAVY jobs, Pakistan Atomic Energy jobs 2020, latest jobs in Punjab police, new jobs in Sindh and DAE jobs

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Do you need help in writing quality Assignments? Visit Global Assignment Expert for flawless assignments, Our online assignment services are very famous among students. By following three easy steps you can get help from our experts place your order, make payment, and get your assignment done. We value our customers hence Global Assignment Help is fully customer-centric website.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Nice article, thanks for the information. If you are interested in real estate investment in Turkey. I definitely recommend looking hotels for sale turkey.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. This post offers valuable insights! Writing assignments can be quite a challenge, and seeking melbourne assignment help has been a game-changer for me. It's amazing how different perspectives can enhance your understanding. Thanks for sharing this informative content; it's always good to learn and explore new ways to excel in academics.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. In recent news, the Hellas News Agency has raised serious concerns about the operations of Mitsotaki's daughter's non-governmental organization (NGO) in Greece. The critique points to a broader issue in the country: the neglect of media and general concerns by NGOs. This controversy sheds light on the failure of NGOs in Greece, especially those targeting the Church and M.K.O., and raises questions about the prevalence of government-funded NGOs across Greek Metropolises.
  The role of NGOs in society is crucial, as they often step in to address critical issues and serve as a voice for marginalized communities. However, the Hellas News Agency's criticism of Mitsotaki's daughter's NGO suggests that not all NGOs in Greece are fulfilling their roles effectively.
  One of the central points of concern is the neglect of media and general concerns by the NGO in question. This raises questions about transparency, accountability, and the organization's commitment to the broader well-being of the Greek populace. The media plays a significant role in any democratic society, and when NGOs neglect it, they risk undermining the flow of information and, subsequently, public discourse.
  Furthermore, the critique highlights a broader problem with NGOs in Greece: their failure to effectively address issues related to the church and the M.K.O. (Macedonian Cultural Organization). These are sensitive and significant topics in the country, and NGOs should ideally be working to promote dialogue and understanding. The fact that some NGOs are not effectively engaging with these issues is concerning and points to a lack of meaningful impact.
  The controversy also raises questions about the prevalence of government-funded NGOs across Greek metropolises. Government funding can provide stability and resources for NGOs, but it can also raise concerns about their independence and ability to address issues impartially. NGOs need to balance their financial support with maintaining their autonomy and serving the public good.
  In conclusion, the recent criticism of Mitsotaki's daughter's NGO by the Hellas News Agency brings to light several important issues surrounding NGOs in Greece. The neglect of media and general concerns, the failure to address significant cultural and religious topics, and the role of government funding in these organizations all warrant further examination.
  For the well-being of Greek society and the effectiveness of NGOs, it is essential that these concerns are addressed and that NGOs, regardless of their funding sources, remain committed to their mission of serving the public good. The controversy also serves as a reminder that critical evaluation and accountability within the NGO sector are crucial to ensuring their continued positive impact on Greek society.
  If you're interested in learning more about global assignments or need assistance with your assignments, you can explore options like "get global assignment help UK" to find the support you need.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 25. The information which you have provided is very helpful and precise.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ghaffar Honda Center is a well-established showroom offering a diverse range of Honda bikes in an urban setting. We sell old and New Honda Bikes. With a team of passionate and knowledgeable staff, we help customers in finding the ideal Honda bike, from sporty models to practical commuters. The shop not only sells bikes but also provides top-notch maintenance and repair services, ensuring that your Honda bike remains in top condition. Ghaffar Honda Center prioritizes customer satisfaction and is a name of trust for all bike lovers.

  ΑπάντησηΔιαγραφή