Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ EVA JOLY ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΕΚ


Γράφει ο Αθανασόπουλος  Περικλής
EVA JOLY-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Αιφνιδίως σήμερα το απόγευμα στις 7:00, η υποψήφια για την Γαλλική Προεδρία και ευρωβουλευτής των Πρασίνων , EVA JOLY , επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του ΟΕΚ  και μίλησε με τους εργαζομένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. ΗΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ την ενημέρωσε αναλυτικά για τα προβλήματα που δημιουργούνται στη Ελλάδα με την κατάργηση  της κοινωνικής πολιτικής και συγκεκριμένα τους τομείς στέγης
, επιδότησης ενοικίου, κοινωνικού τουρισμού, την "κλοπή" των αποθεματικών του ΟΕΚ και της ακίνητης περιουσίας του ύψους 12 δις ευρώ...!!!

Η κ. EVA JOLY έδειξε έκπληκτη από αυτά που της εξηγούσε ο κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ για όσα συμβαίνουν τελευταία στη χώρα μας και κυρίως «διάβασε» την αγωνία στα πρόσωπα του προέδρου και των παρευρισκόμενων εργαζομένων.

Όλοι οι εργαζόμενοι που ευρίσκοντο εκεί έδειξαν ευχάριστη έκπληξη από την παρουσία της και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον αγώνα της στις ερχόμενες εκλογές στη ΓΑΛΛΙΑ…!!!

Σημαντικό πάντως είναι η απλότητα και σεμνότητα με την οποία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη με πολύ μικρή συνοδεία που έγινε τελείως απαρατήρητη !!!

Να σημειωθεί ότι κανένας Έλληνας πολιτικός δεν έχει περάσει από τον ΟΕΚ έκτος από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ  ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ?ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι είναι μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να γνωστοποιειθεί και να το παίξουν τα κανάλια....Ο αγώνας συνεχίζετε και θα κερδηθεί.....