Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...!!! ΠΩΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...…!!!


Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος
ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Τα γεγονότα που εξελίσσονται με τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας  τα τελευταία χρόνια εντάσσονται στο ευρύτερο σχέδιο απαξίωσης της χώρας που βασικό σκοπό έχουν να αγανακτήσουν τους κατοίκους και να τους προτρέψουν σε φυγή άρων-άρων από το κέντρο της πόλης.

Για να επιτευχθεί, αυτό πρώτιστος έπρεπε να επιλεγούν δήμαρχοι «μαριονέττες»  έτσι ώστε να μην μπορούσαν να εφαρμόσουν ανεξάρτητη προσωπική πολιτική και να είναι φερέφωνα των κομμάτων.

Συγκεκριμένα ο σημερινός Δήμαρχος κ. ΚΑΜΙΝΗΣ προτεινόμενος από τον κ. ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ είναι ο ιδανικότερος που θα μπορούσε να επιλεγεί γι, αυτή τη δουλειά.
Συγκεκριμένα το σχέδιο προβλέπει:
  •  Απαξίωση της περιοχή σε πρώτη φάση από τρομοκρατικές φθορές που προκαλούνται σε κάθε συγκέντρωση.
  •    Εγκατάσταση λαθρομεταναστών ανεξέλεγκτα και μάλιστα με την δυνατότητα δημιουργίας επαγγελματικών καταυλισμών.
  •    Κατάληψη κτιρίων από λαθρομετανάστες-πρεζόνια-αναρχικούς, και μάλιστα ανενόχλητα.
  •  Οικονομικά προβλήματα στις μικρές επιχειρήσεις του κέντρου της πόλης.
  •    Απογοήτευση των κατοίκων και μικροϊδιοκτητών.
Αυτά θα οδηγήσουν σε μεταπώληση αντί πινακίου φακής των ακινήτων και κάποια στιγμή  που θα αρχίσει η ανάπτυξη της του κέντρου της Αθήνας, αυτοί που τα πούλησαν θα βαράνε το κεφάλι τους.
Σε οικονομικά μεγέθη αυτή η κίνηση θα έχει σαν αποτέλεσμα να χαθούν περίπου 10 δίς ευρώ από τους μικροϊδιοκτήτες, και νέα εμπορική αξία του κέντρου της Αθήνας αφ, ότου θα διαμορφωθεί, θα 10πλασιαστεί τα επόμενα χρόνια και θα αγγίξει τα 100δίς ευρώ.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το κέντρο της Αθήνας, και ειδικά η περιοχή της Πλάκας-Μοναστηράκι- ψειρή  κλπ, κάτω από την Ακρόπολη σε μερικά χρόνια θα είναι η ακριβότερη περιοχή στον κόσμο…

Αυτά εμφανίζονται σε μελέτη που έχει γίνει για την ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και  μάλιστα αυτοί που θέλουν να την εφαρμόσουν είναι κυρίως άνθρωποι του ΚΟΥΒΕΛΗ και της ΔΗΜΑΡ οι οποίοι  ελέγχουν πλήρως τον ΚΑΜΙΝΗ και περιμένουν να «ωριμάσουν» οι συνθήκες για να ξεκινήσουν..

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας ήταν ένα όραμα των αείμνηστων  ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ και ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ οι οποίοι απείχαν μακράν των πράξεων των σημερινών πολιτικών που τα ξεπουλούν όλα…!!!


Το σημαντικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι ενώ όλα αυτά τα γνωρίζουν οι ηγέτες των εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΡΚΙΔΗΣ- ΜΙΧΑΛΟΣ, ποιούν την νήσσα…!!!


Το δε πρόγραμμα «εκτέλεσης» της απαξίωσης ,έχει προταθεί και επιβλέπεται η εκτέλεση του από τους «γνωστούς κουκουλοφόρους» που προτείνουν τα μέτρα στην ΤΡΟΪΚΑ για την υποβάθμιση της Ελλάδας ,και ενώ έχουν βγάλει τα χρήματά τους στο εξωτερικό, περιμένουν την ολοκλήρωση της υποταγής της χώρας και την εξαθλίωση του λαού για να αρχίζουν να αγοράζουν αντί πινακίου φακής.

Γι, αυτό,
ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,
κρατάτε γερά έρχεται η ώρα..
Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: