Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Θα τους πολεμάω μέχρι να πεθάνω, και αυτό θα το μεταφέρω και στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου….. έτσι, γιατί... μ’ αρέσει…!!!


THOUREIOS
Ε ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ…!!! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!!

Δύο είναι τα μεγάλα σκάνδαλα που θα καταπολεμήσει ο πρωθυπουργός μας για τα οποία αναφέρθηκε στην ομιλία του στην ΔΕΘ:
  • Την φοροδιαφυγή.
  • Και την γραφειοκρατία.

Tην γραφειοκρατία με την τιμωρία των δημοσίων  υπαλλήλων, με την κατάργηση και την διάλυση της κρατικής μηχανής  με την απαξίωση και με την κλοπή των απολαβών τους.

Θα πολεμήσει την φοροδιαφυγή με την επιβολή 70 φόρων στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους ενώ θα συνεχίσει να αφήνει ανεξέλεγκτους τους φίλους του τραπεζίτες και μεγαλοεργολάβους..

ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

Αλλά καλά να πάθουμε , ένας τέτοιος πρωθυπουργός μας αξίζει, ένας πολιτικός που από το 1993 δεν εξελέγη ποτέ βουλευτής , παρά μόνο το 2007 και μετά εξελέγη σαν αρχηγός της ΝΔ και για την αποτυχημένη του αυτή πολιτική καριέρρα τον τιμήσαμε κάνοντας τον Πρωθυπουργό.

Στις βουλευτικές εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου 1996, πήρε μέρος για δεύτερη φορά ως αρχηγός της ΠΟΛΑΝ, αλλά το κόμμα του δεν συγκέντρωσε το απαραίτητο όριο 3% και έμεινε εκτός Κοινοβουλίου.

Δηλαδή με απλά λόγια σαν αρχηγός κόμματος δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσοστό για να μπει το κόμμα του στη βουλή…!!

Θα ήθελα να ξέρω σε ποια χώρα του κόσμου θα μπορούσαν αποτυχημένοι πολιτικοί να φεύγουν, να έρχονται, και μάλιστα να γίνονται και πρωθυπουργοί με τον μοναδικό τρόπο που γίνονται στη χώρα μας…!!

Πως είναι δυνατόν να παραμένουν από το 1977 στο προσκήνιο δηλαδή περίπου 35 χρόνια στο κοινοβούλιο και να μην ανήκουν σε απολυταρχικά καθεστώτα.…;

Από την άλλη θα ήθελα να ξέρω, υπάρχει κανένας άλλος λαός στον κόσμο που να ξεχνάει τόσο εύκολα;

Μα είναι δυνατόν λαός να ψηφίζει πολιτικούς και μάλιστα για πρωθυπουργούς τέτοιους που σχεδόν κάθε μέρα και μάλιστα κατάμουτρα να τον υπονομεύουν και να τον απαξιώνουν;

Τι στο διάβολο λαός είμαστε, έχουμε επενδύσει στην λογική του «παρά», παραοικονομία, παραπαιδεία, παραυγεία, παραλογία,  παρά. .παρά…κλπ.

Να σκεφτώ ότι ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ  έχει δίκιο όταν λέει , ότι ο Ελληνικός λαός ξεχνάει πολύ εύκολα…!!!

Μα αυτός ο λαός δεν βλέπει ότι τον δουλεύουν σχεδόν κάθε μέρα;
Εκεί να επιμένει να τον πηδάνε….!!!

Τι άλλο να σχολιάσουμε από την σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού μας στην ΔΕΘ, ότι θα συγκαλεί κάθε μήνα τα επιμελητήρια και να σχεδιάζει μαζί τους την οικονομική πολιτική;

Καλά όταν σχεδίαζε η χώρα την δανειακή σύμβαση, που ήταν αυτοί οι φορείς; 

Είχαν υποκατασταθεί από τον ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ -τον ΠΑΠΑΔΗΜΟ και τον ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ;

Ακουσων – άκουσων, δεν θα αγγίξει τα  επιδόματα των ποιο μάχιμων ένστολων, δηλαδή τους ξεχώρισε σε χρήσιμους και άχρηστους….!!!

Κοίτα ρε φίλε που καταντήσαμε να αξιολογούμαστε από τους άσχετους, από αυτούς που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο, από αυτούς που δεν λένε να ξεκαβαλήκουν από τον σβέρκο μας πριστάνοντας τους εθνοπατέρες…!!!

Τι να πρωτοπούμε για αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας;

Το μόνο που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε είναι ,άντε να τελειώνει η θητεία 3 χρόνια του ΣΑΜΑΡΑ, με μια πιθανή παρένθεση του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ,να έρθει μετά η ΝΤΟΡΑ να εκτίσει και αυτή άλλη μια 7ετία, να ξαναβγούν από το κάδρο ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για μία θέση στην προεδρία της Δημοκρατίας, και από πίσω έρχεται και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ και πάει λέγοντας κλείσαμε για τα επόμενα 20 χρόνια …!!!
Και έτσι όπως είμαστε «δεμένοι» στην Ευρώπη με τις συμβάσεις και τα χρέη έχουμε ένα προδιαγεγραμμένο μέλλον σαν λαός….


Δύο είναι οι λύσεις, η την κάνουμε να ζήσουμε σε μια χώρα της προκοπής με ισονομία και ισοπολιτεία για όλους ,η παραμένουμε εδώ και ορίζουμε σαν το βασικό μας χόμπι να μαχόμαστε αυτούς τους κερατάδες…

Εγώ θα κάνω το δεύτερο, θα τους πολεμάω μέχρι να πεθάνω και αυτό θα μεταφέρω και στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου….. έτσι, γιατί... μ’ αρέσει…!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συφωνο απολυτα με τα γραφομενα σου. Συμφωνο δε ,περισσοτερο ,μετην τελευταια παραγραφο . Και εγω θα τους πολεμαω μεχρι θανατου ,και αυτο το εχω μεταφερει και στα παιδια μου.