Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 142 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…!!!


Του Αθανασόπουλου Περικλή
Με το «κλείσιμο» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  ως τρομοκρατική οργάνωση θα περιμένουμε να δούμε στις επόμενες μέρες αν πράγματι δεν θα επιτραπεί και με ποια δικαιολογία η απαγόρευση εισόδου στη βουλή των υπολοίπων βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που δεν διώκονται.

Αν η βουλή συνεδριάσει με σκοπό να θέση την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός βουλής, δηλαδή στην ουσία θελήσει να τη διαλύσει  ως τρομοκρατική οργάνωση, για να πάρουν μέρος οι υπόλοιποι βουλευτές που δεν διώκονται θα πρέπει να δηλώσουν ότι διαγράφονται από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και λειτουργούν σαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.

 Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να τους αφαιρεθεί το βουλευτικό τους αξίωμα άσχετα με την διάλυση του κόμματος τους.

Να δούμε τώρα πως διαμορφώνεται η λειτουργία της Βουλής με το εκλογικό σώμα αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαθέτει 18 έδρες.


Έδρες  κομμάτων στη Βουλή (εκλογές 2012)
ΝΔ
129
129
129

129
ΣΥΡΙΖΑ
71
71
71
71

ΠΑΣΟΚ
33
33
33

33
ΑΝ.ΕΛΛ.
20
20
20
20

Χ.Α.
18
12
0
0

ΔΗΜΑΡ
17
17
17
17

ΚΚΕ
12
12
12
12


300
294
282
120
162
3./5
180
176
169




Από τον παραπάνω πίνακα βγαίνουν τα ακόλουθα συμπεράσματα:

  • Με την κατάργηση των βουλευτών της Χ.Α τα 3/5 που απαιτούνται για την τροποποίηση του εκλογικού νόμου είναι 169 αντί 180.
  •  Αν ανεξαρτητοποιηθούν οι 12 παραμένοντες βουλευτές της ΧΑ τότε τα 3/5 απαιτούν 176.
  •  Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ συγκεντρώνουν 162 άρα μην απορήσουμε αν δούμε να φεύγουν από τους ΑΝ. ΕΛΛ. 7 βουλευτές για να συμπληρωθεί το 169 στην πρώτη περίπτωση.
  •  Σε περίπτωση απλής βουλευτικής πλειοψηφίας στη βουλή απαιτούνται μόλις 142 σε περίπτωση που διαγραφούν όλοι της Χ.Α και 148 αν παραμείνουν ως ανεξάρτητοι.
  •  Αφού τα δύο κόμματα που συγκυβερνούν συγκεντρώνουν 162 είναι αδύνατον να οδηγηθούμε σε εκλογές γιατί πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να αποσχιστούν  21 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ, άρα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον χρόνο που απαιτείται έως τις δημοτικές-περιφερειακές και Ευρωεκλογές και με το δεδομένο της ανάληψης της Προεδρίας ο ΣΑΜΑΡΑΣ θα θελήσει να μην διαταραχθεί η πολιτική ισορροπία στην Ελλάδα.
  •  Ακόμα και για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας ο ΣΑΜΑΡΑΣ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα .


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επί τέλους η δικαιοσύνη αναλαμβάνει το έργο της
ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ….
"Σαλτάρουν και…σαλπάρουν " οι διάφοροι Θέμοι , Πάνοι και λοιπά μου@@@@@α ολυμπιακών διαδικτυακών διαστάσεων.
Επί τέλους η δικαιοσύνη αναλαμβάνει το έργο της αποκατάστασης της αλήθειας και της τιμωρίας των κόπρων του νεοφασισμού, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης των φοβισμένων τρωκτικών , των άθλιων σπεκουλαδόρων και των νταβατζήδων πατρώνων τους. Πίστευαν, ότι μια ζωή θα ασελγούσαν εις βάρος των Ελλήνων, καλυπτόμενοι πίσω από βρώμικα κατεστημένα και άθλιους σπεκουλαδόρους. Συκοφαντούσαν, ύβριζαν, λοιδορούσαν, παραπληροφορούσαν, εκβίαζαν και ψευδολογούσαν ασύστολα και ατιμώρητα.
Παραθέτουμε μερικές δικαστικές υποθέσεις, που θα συγκινήσουν τον ελληνικό λαό, τόσο με το αποτέλεσμά τους , όσο και με τους κατηγορούμενους, εκφραστές της αθλιότητας.

1). [[Καταρρέει πανηγυρικά ο μύθος περί αλλοίωσης του ελλείμματος του 2009
Τη μη συνέχιση της ποινικής διαδικασίας σε βάρος των κατηγορουμένων στελεχών της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), μετά το πέρας της ανάκρισης, εισηγείται 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Συγκεκριμένα, η κ. Ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, πρότεινε να μη συνεχιστεί η διαδικασία σε βάρος της κ. Αθανασίας Ξενάκη και των κ. Ανδρέα Γεωργίου (Πρόεδρος ΕΛΣΤΑΤ) και Κωνσταντίνου Μολφέτα , θεωρώντας...
...ότι δεν υπέπεσαν σε αξιόποινες πράξεις.]]

2 ). Επικυρώθηκε η19μηνη φυλάκιση σε Θ. Αναστασιάδη-Πρώτο Θέμα. Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλλει ο Θέμος Αναστασιάδης και η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", για απόφαση του Εφετείου ένα χρόνο πριν, με την οποία είχε επιβληθεί 19μηνη ποινή φυλάκισης( με αναστολή) στον εκδότη της εφημερίδας Θ. Αναστασιάδη καθώς και στα υπόλοιπα 7 μέλη της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας. Η υπόθεση αφορούσε την δημοσιοποίηση εικόνων από βίντεο με ερωτικές στιγμές της Εύης Τσέκου και του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου, τον Ιανουάριο του 2008.

3). Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Θέμου Αναστασιάδη Κακουργηματική ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη μετά από πολύμηνη έρευνα για την υπόθεση μεγάλου χρηματικού ποσού που είχε καταθέσει σε υποκατάστημα γαλλικής τράπεζας το 2007.Ο εκδότης διώκεται πλέον για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδικήματα που αφορούν ποσό 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, που δεν δικαιολογείται βάσει των οικονομικών στοιχείων που έχει δηλώσει.

4). Παρέμβαση εισαγγελέα για ενδεχόμενη υπόθεση φοροαποφυγής της οικογένειας Καμμένου Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι αποκαλύψεις των «ΝΕΩΝ», για την υπόθεση φοροαποφυγής του σκάφους της οικογενείας Καμμένου.
Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής, έδωσε παραγγελία στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος ζητώντας...
...διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη εγκλημάτων φοροδιαφυγής από εμπλεκόμενα στα δημοσιεύματα πρόσωπα.

5). ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ !!!
«ΑΔΗΛΩΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ και ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!
Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει τελικά το σκάφος αναψυχής με το όνομα «Ηλιάτορας », ξεκινά το Υπουργείο Οικονομικών.
Κατά δήλωση Πάνου Καμμένου, το σκάφος αυτό ανήκει στον πατέρα του, αλλά στο παρελθόν το χρησιμοποιούσε και ο... ίδιος...!!! Ο Βουλευτής της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι το σκάφος ανήκει στον ίδιο τον Καμμένο και όχι στον πατέρα του και δεν το έχει δηλώσει ποτέ στο «πόθεν έσχες » του, επειδή ανήκει σε υπεράκτια εταιρεία. Το Υπουργείο Οικονομικών λοιπόν αποφάσισε να δώσει λύση στον «γρίφο» και να διεξαγάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς από μια πρώτη ματιά διαπίστωσε ότι τέτοιο σκάφος δεν έχει δηλωθεί ούτε από τον Π. Καμμένο αλλά ούτε και από τον πατέρα του.

Ανώνυμος είπε...

O KAMMENOS KI O LAOS O KAMENOS!!













ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΜΕΝΟΝ ????
Διαβάστε την "αλήθεια" τουπολιτικού που ψηφίσατε, γαμώ το κέρα τόμου??

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΣΤΙΣ 18:00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
Το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου στις 18:00 στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Συγγρού και Χαροκόπου 2.
Παράλληλα η ίδια απόφαση απαγόρευσε στον κ. Καμμένο να χρησιμοποιεί δημόσια την λέξη «λαμόγιο» καθόσον έκρινε ότι δεν συνάδει σε πολιτικό να χρησιμοποιεί την ανωτέρω έκφραση όταν αναφέρεται στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ...???????

Καταδικάστηκε ο Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Παπανδρέου!

Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Επίσης, του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, και κάθε φορά που θα παραβιάζει την εντολή και θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο.

Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Ανδρεα Παπανδρέου έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για δήθεν εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.

Τι έγινε στη δίκη
«Ποτέ δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου», διαβεβαίωσε ενώπιον του δικαστηρίου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, .

Συγκεκριμένα όταν ο Καμμένος ερωτάται «εσείς λοιπόν λέτε ότι δεν είχατε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου...» απάντησε Καμμένος «καμία κε πρόεδρε και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,
μάλιστα, υποστήριξε ότι «ουδέποτε έχουν ειπωθεί. Είναι προϊόν διαδικτύου όπου υπάρχουν σχόλια διαφόρων ανθρώπων που ελευθέρως γράφουν στο διαδίκτυο και τα οποία παίρνοντας τις δηλώσεις τις δικές μου εντός του κοινοβουλίου ή όπως έχω υποχρέωση λόγω του δημοσίου συμφέροντος στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και αναπαράγουν ιστοσελίδες».

Ανώνυμος είπε...

Πάει χάσαμε τον Πάνο
Νοίκιασε αεροπλάνο
Στο Αιγαίο να πετάξει
Γιατί τούρχεται να κλάψει
Τον επήδηξε ο Αντρέας
Με μια σπιθαμή όλο κρέας
νόμισε ο φαφλατάς ,
ο ηλίθιος γιαουρτάς,
πως μπορεί να κοροϊδεύει,
του γαϊδάρου τον γυρεύει
η βαρβάτη του ..φωνή
Πάνο θα φωνάξεις…ΜΗΗΗΗ!

Ανώνυμος είπε...

’Ένα υπουργείο και για μένα
Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο".

Πατήστε για μεγέθυνση
Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως για τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Πάνο Καμμένο προκειμένου να επιτευχθεί η συγκρότηση κυβέρνησης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΟΝ PAPER

"Δεν αναγνωρίζουμε τέτοιο χαρτί", λέει ο Τέρενς Κουίκ για το ορφανό non paper



«Ο κ. Καμμένος και χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί με δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς εξήγησε και τα είπε, ότι τέτοιο χαρτί δεν ενεχείρισε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και όχι μόνον αυτό. Είπε, επίσης, και παρακαλώ διαβάστε τα πρακτικά, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα, από
κανένα διάλογο δεν προκύπτει ότι τέτοιο χαρτί έγινε αντικείμενο συζήτησης» υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Τέρενς Κουίκ στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5.

Ανέφερε ακόμη ότι ο κ. Καμμένος είπε πως θα στείλει «με συστημένη επιστολή» τις θέσεις του, αν και στα πρακτικά αναγράφεται πως «θα δώσει τον κατάλογο των θέσεών του με επιστολή στη Γραμματεία της Προεδρίας».
Ωστόσο, πρόσθεσε ότι παρέδωσε το πρόγραμμα του κόμματος «με σπιράλ». Πάντως ο κ. Παπούλιας παρέδωσε στους αρχηγούς που ακολούθησαν μετά τον κ. Καμμένο τις θέσεις του -όπως προκύπτει και από τα πρακτικά- όπου όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ υπάρχει και το επίμαχο σημείωμα.
Εκτίμησε πως «κάποιοι θέλουν με αυτή τη μέθοδο να τον κάψουν. Να παίξουν όπως θέλουν στα δικά τους τα γήπεδα. Και δεν αναφέρομαι στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Μακριά από μένα».
Ο κ. Κουίκ πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να κάθισαν στη Γραμματεία της Προεδρίας Δημοκρατίας να σύνταξαν ένα κείμενο και να το έστειλαν προς τα έξω. Το πώς αυτό το έγγραφο έφτασε στα χέρια της Προεδρίας κι από κει και πέρα η Προεδρία το διένειμε… Εμείς επιμένουμε και μένουμε πάνω στα επίσημα πρακτικά. Διότι scripta manent. Ό,τι λέγεται, αυτό καταγράφεται. Κι αυτό που καταγράφεται είναι και το επίσημο».
Ο κ. Κουίκ, συμπλήρωσε πάντως πως «τέτοιο χαρτί δεν έχει φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον πρόεδρό μας. Τέτοιο χαρτί δεν το αναγνωρίζουμε. Καταρχήν δεν έχει υπογραφή. Υπάρχει περίπτωση να φύγει χαρτί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, από τον πρόεδρο τον Πάνο Καμμένο και να πάει στην Προεδρία χωρίς να ζητήσουμε αριθμό πρωτοκόλλου, χωρίς να έχει συνοδευτική επιστολή, χωρίς να είναι υπογεγραμμένη;». Ο κ. Κουίκ ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητα και ο φάκελος που εστάλη η επιστολή

Ανώνυμος είπε...

“Καίει” τον Καμμένο ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής

"Ο ίδιος ο Πρόεδρος μου έδωσε στα χέρια το χαρτί που του παρέδωσε νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε εκπομπή του Extra 3.

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχεται ο Μανώλης: Ο "Καμμένος ήθελε να μείνουμε σε χαμηλά ποσοστά για να μην πάρουμε την καυτή πατάτα" - Πολιτική
"Το non paper πήγε μόνο του. Πέταξε από το γραφείο του Καμμένου και πήγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...", δήλωσε, σε απάντηση των δηλώσεων Καμμένου στον ΣΚΑΙ, ο Γιάννη Μανώλης, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου.[...]

Ανώνυμος είπε...

Στα πρόθυρα διάλυσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες – Μανώλης κατά Καμμένου: Έγινε λαγός – Το non paper υπήρχε! - Πολιτική
- Την πόρτα της εξόδου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες άνοιξε το Γιάννης Μανώλης
- Ολομέτωπη επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου
- Έχω αποδείξεις ότι έδωσε το non paper στον Παπούλια – Γκάφα που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο
- Τον κατηγόρησε και για τις... δίμηνες διακοπές που έκανε το καλοκαίρι
- Είπε ότι ήθελε να φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες το Μάιο, αλλά τον κράτησε ο Χρήστος Ζώης
- Βουλευτές των ΑΝΕΛ φλερτάρουν με τη ΝΔ ή νέο κόμμα

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
ΥΓ.
Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη;
***Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!


Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ...ΧΟΝΤΡΟΣ !...


ΣΕ ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Παπανδρέου αναφέρονται τα εξής :

«Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνωμοσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα.

Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου "απατεώνα" και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο μνημόνιο "εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο".
Εναγωνίως προσπαθεί να τεκμηριώσει τις απόψεις τους με συνεχή ψεύδη.

Χθες μάλιστα, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, επικαλέστηκε δήθεν δήλωση του ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν το 2010, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, είχε δηλώσει δημοσίως ότι "αφού δεν θέλετε τα 22 δισ. που σας δίνουμε, να πάτε στο ΔΝΤ".

Μία ακόμη απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας. Φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπάρχει.

Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει μόνο η δημόσια προτροπή του τότε προέδρου της Ρωσίας κ. Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα, στις 16 Φεβρουαρίου 2010.

Στη συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ρ. Ζέλικ, ο κ. Μεντβέντεφ είχε πει:

"Μόλις συναντήθηκα με τον έλληνα πρωθυπουργό και του σύστησα να στραφεί στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα για να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας".