Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΚ-ΠΛΗΡΩΣΗ» ΤΟΥ « ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ» ΤΗΣ Ν.Δ. & ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΔ ΦΩΤΟ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΔ ΦΩΤΟΤου Τ. Φούλη
Αθήνα 23-3-2017
Προς τους εκπροσώπους των δύο «μεγάλων» κομμάτων  της Ν.Δ. & του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν την χώρα τα τελευταία 40 χρόνια.
 Κύριοι,
Αποτέλεσμα εικόνας για stelexoi pasokΟι αντίπαλοί σας, δεν μας επιτρέπουν να σας ψηφίσουμε ασκώντας την εξής κριτική εναντίον σας.
Τα χρόνια της κυβερνητικής σας θητείας, ήσασταν οικονομικά εύρωστοι οργανισμοί, όπως και τα στοιχεία που παρουσιάζατε για την χώρα.
Όσο τα στοιχεία αυτά τα παρουσιάζατε οι ίδιοι, όλα πήγαιναν καλά, όταν όμως ελέχθησαν από ανεξάρτητους μηχανισμούς, απεδείχθησαν τα λεγόμενά σας «φούμαρα», ότι δηλαδή οι ίδιοι περνούσατε σαν «πασάδες» και η  χώρα, δηλαδή οι πολίτε,ς φτωχοποιήθηκαν μέχρι αηδίας

Όταν μάλιστα αποκαλύφθηκαν και τα πραγματικά οικονομικά σας στοιχεία από την επιτροπή της βουλής ( χρέος από δανειοδοτήσεις προς τις τράπεζες από 200.000.000 € κάθε κόμμα), εκεί πλέον ρεζιλευτήκατε, διότι απεδείχθησαν ότι τα κόμματά σας, τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ δεν διέφεραν από τις γνωστές επιχειρήσεις με τα θαλασσοδάνεια που οι ιδιοκτήτες τους περνούσαν πλουσιοπάροχα και η επιχείρησή τους πτωχευμένη έπεφτε στην αφάνεια και μαζί  της  χιλιάδες εργαζόμενοι στο δρόμο.
Συνεχίζοντας δε την κριτική τους, λένε πως παρ’ όλες τις αποκαλύψεις τα κόμματά σας θέλουν να μας κυβερνήσουν εκ νέου, κανοντάς μας καθημερινά πλύση εγκεφάλου με τους ΜΜΕδες τους και αυτό το κάνετε επειδή ένας από τους λόγους της λυσσώδους θελησής σας για επάνοδο σας στην κυβέρνηση, είναι να μπορέσετε με «κάθε τρόπο» να αποπληρώσετε και τα χρέη σας αυτά.
Για να αντικρούσουμε λοιπόν την απαράδεκτη αυτή κριτική τους,  προτείνω τα παρακάτω:
1.      Από 200 μεγαλομέτοχοι εκάστου κόμματος ( π.χ. από την Ν.Δ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΉΣ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΒΟΡΙΔΗΣ, ΔΕΝΔΙΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ  κλπ και από το ΠΑΣΟΚ, ΛΟΒΕΡΔΟΣ , ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΦΛΩΡΙΔΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΜΗΤΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ  κλπ ) να καταθέσουν στην πιστώτρια τράπεζα από 1.000.000€ έκαστος εκπληρώνοντας έτσι το «Πατριωτικό τους Χρέος» προς την κοινωνία, ή οποία με την ψήφο της, τους βοήθησε τόσα χρόνια να ζήσουν πλουσιοπάροχα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να το ανταποδώσουν, διότι το χρέος αυτό δεν πρέπει να μείνει ως βάρος στην πατρίδα, την κοινωνία και τους πολίτες.
2.      Εναλλακτικά επειδή και τα δύο κόμματα είναι μεγάλα, και οι συμμέτοχοι ( αρχηγοί, βουλευτές, διοικητές, δήμαρχοι, στελέχη κλπ), πάρα πολλοί, δύνανται αντί για την προσφορά 200 στελεχών να προσφερθούν 400 ή και 600 στελέχη με λιγότερη συμμετοχή ώστε να πέσει το μέρισμα.
3.      Δύναται επίσης, οι καλύτερα αμειφθέντες όλα αυτά τα χρόνια, να προσφέρουν περισσότερα. Αυτό  βέβαια είναι ένα θέμα που θα το βρούνε μεταξύ τους.
Σημασία έχει, αυτά τα μεγάλα στελέχη, να βοηθήσουν να εκπληρωθεί το  «χρέος» επιτελώντας το «δικό τους».
Σκεφτείτε την πρότασή μου και εφαρμόστε την το δυνατόν συντομότερα, οπωσδήποτε δε πριν από τις εκλογές, για να αποδείξετε στο λαό το «κιμπαριλίκι» σας, ώστε να σας ψηφίσουμε χωρίς «δεύτερες σκέψεις», όπως αυτές που ακούγονται από τους αντιπάλους σας ότι θέλετε την κυβέρνηση με «κάθε τρόπο» ώστε με την διαχείριση που θα κάνετε να εξοφλήσετε έτσι και το χρέος των κομμάτων σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: