Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ο Πρίγκιπας Γεώργιος ο 2ος… η μαμά MARGARET …«το παιδί» … και το ΠΑ.ΣΟ.Κ….!!!

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Μετά μιλάμε για περήφανους Έλληνες …!!!
Σκατά  είμαστε  ας κοιταχτούμε στον καθρέφτη να δούμε…!!!
Μην ξεχνάμε  σε καθημερινή βάση να  περιμένουμε την ώρα των χουντοειδήσεων να στηθούμε  στους καναπέδες να βλέπουμε τα χαμαιτυπεία των Ελληνικών Μ.Μ.Ε.

Τελικά η  ψηφοφορία για την ανάδειξη αρχηγού στο ΠΑ.ΣΟ.Κ  το 2006 ποιος θα το πίστευε ότι θα σήμαινε επί της ουσίας το τέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ…!!!
Με την εκλογή του πρίγκιπα ΓΕΩΡΓΙΟΥ του 2ου απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει η ανάγκη λειτουργίας του κόμματος για την λήψη των αποφάσεων επί των μεγάλων εθνικών θεμάτων …!!!
Ο πρίγκιπας ΓΕΩΡΓΙΟΣ διαχειρίζεται τα πάντα προσωπικά και σχεδόν έχει επωμιστεί την  «σωτηρία» της χώρας και θα πρέπει όλοι να τον εμπιστευτούμε και να τον λατρέψουμε, γιατί αυτός ξημεροβραδιάζεται από χώρα σε χώρα και τα λοιπά μέλη της οικογένειας από «οίκο σε οίκο» για την σωτηρία της πατρίδος και του Ελληνικού Λαού…!!!
Αλήθεια μπορεί κάποιος να μας  πει αν είχαν παιχτεί στοιχήματα για το αν θα υπάρξει ανάκληση του δημοψηφίσματος η όχι και πόσα;

Ένας από τους λόγους που διαφωνούσε με το όλο ΠΑ.ΣΟ.Κ ο  ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ήταν η διαιώνιση της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, και συγκεκριμένα ο ΜΙΧΑΛΗΣ δεν τον αποκαλεί με το όνομα του αλλά με το υποκοριστικό που τον αποκαλεί  η  μαμά  MARGARET ..  «το παιδί»….
Ας  είναι καλά η γενιά του Πολυτεχνείου που παρήγαγε πολιτικούς της υποταγής στην καρέκλα και εκπαιδευμένους  μόνο στην διεκδίκηση και διατήρηση της εξουσίας…!!!
Όχι μόνο τα πολιτικά υψηλόβαθμα στελέχη αλλά και σχεδόν πολλά κομματικά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να εισπράττουν…!!!
Ας είναι καλά και τα όργανα του ΠΑ.ΣΟ.Κ που σε αυτή την κρίσιμη περίοδο της χώρας είναι  ανύπαρκτα…!!!
Χτές δε ο Πρίγκιπας Γεώργιος «έχρισε» νέο αρχηγό από μόνος του τον εν δυνάμει  δικτάτορα ΒΜΠΕΝΥ...!!!
Όπως σε όλους είναι κατανοητό εδώ και καιρό , στις δύσκολες αποφάσεις της χώρας μας δεν υπάρχει λόγος να λειτουργήσουν τα όργανα του ΠΑ.ΣΟ.Κ γιατί τα πάντα τα εκτελεί ο Πρίγκιπας και αρχηγός του ΠΑ.ΣΟ.Κ Γεώργιος ο 2ος κατ, εντολή της μαμάς MARGARET και με την σιγουριά ότι για όλα θα φροντίσει  «το παιδί»…!!!
Μήπως νομίζουμε ότι κάποια στιγμή θα τελειώσουν όλα αυτά;
Αδύνατον, έχουμε 6η δόση,  7η δόση, 8η δόση, 9η δόση, 10η δόση, 11η δόση......
Ε ρε μάσα που θα πέσει...!!! και να σκεφτείτε ότι από τα 250 δίς που θα πέσουν με το μεσοπρόθεσμο  και τη δανειακή σύμβαση στη χώρα μας τίποτα δεν θα πάει στο λαό… .θα πάνε  στις τράπεζες και σε αυτούς που μας τα δανείζουν …και εμείς σαν αντάλλαγμα θα τους δώσουμε και τον πλούτο της χώρας……
Πως διάβολο καταντήσαμε έτσι να μας πηδάνε και να ετοιμάζουν την καταδίκη και της  γενιάς των παιδιών μας ….και να μην κουνιέται φύλλο ….γιατί δεν έχουμε πάρει τους δρόμους ακόμα; 

 THOUREIOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: