Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Η Μασωνία χτυπά Χριστουγεννιάτικα την καρδιά της Ορθοδοξίας

Την αγανάκτηση τον προβληματισμό και την οργή ολοκλήρου της Εκκλησίας έχει προκαλέσει η ΑΔΙΚΗ απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για την προφυλάκιση του Ηγουμένου Εφραίμ.

Θεωρούμε ότι η Μασωνία και όλες οι σκοτεινές δυνάμεις που πολεμούν την Εκκλησία και την Ορθοδοξία, τον κλήρο και τον λαό του Θεού, κάθε παρόμοια εποχή .......
Χριστουγέννων ή εορτής του Πάσχα επιφέρουν χτυπήματα στο σώμα της Εκκλησίας.

Το αυτό έπραξαν και εφέτος, Χριστούγεννα του 2011.

Η Μασωνία και οι εχθροί του χριστιανισμού δείχνουν τα δόντια τους προς την Ορθοδοξία και τον Χριστό, χτύπησαν ανήμερα Χριστουγέννων την καρδιά των πιστών, την καρδιά της Ορθοδοξίας.

Τα λαμόγια της πολιτικής που διέλυσαν το κράτος μας, κυκλοφορούν ελεύθερα σήμερα και οι σκοτεινές δυνάμεις θέλουν επειγόντως τον Ηγούμενο της μεγαλυτέρας Μονής της Ελλάδος στη φυλακή.

Ξεκινούν οι σκοτεινές δυνάμεις άσχημο πόλεμο!

Οι αγιορείτες πατέρες ας αντιδράσουν ΤΩΡΑ ομόφωνα, διότι δεν θα αργήσει να έρθει η σειρά τους και οι εχθροί της πίστεώς μας ξέρουν και έχουν όλα τα μέσα και τον τρόπο τους για να χτυπήσουν την πίστη μας.

Ακούγεται πως το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει τεράστιο οικονομικό έλεγχο των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους, για όλα τα κοινοτικά κονδύλια που έχουν παραλάβει, ερευνώντας ταυτόχρονα το που και πως διετέθησαν.

Άραγε οι πολιτικοί δεν βλέπουν την αναστήλωση όλων των Μονών του Αγίου Όρους; Γιατί κάνουν τους τυφλούς; Πιστεύουμε ακράδαντα ότι σκοπό έχουν ή να φυλακίσουν τους Ηγουμένους ή να τους εκβιάσουν, δημιουργώντας και γι’ αυτούς τεχνητά σκάνδαλα, αρχίζοντας μετά τον έντεχνο εκβιασμό των Ιερών Μονών λέγοντάς τους:

«Αν δεν θέλετε να μπείτε στη φυλακή – έστω κι αν είναι αθώοι σαν τον Γέροντα Εφραίμ – επιτρέψτε την είσοδο των γυναικών στο Άγιον Όρος την οποία έχει εγκρίνει και η Ευρωβουλή με μεγάλη πλειοψηφία ή μπαίνετε φυλακή για βλάβη δήθεν του δημοσίου συμφέροντος».

Οι Ηγούμενοι του Αγίου Όρους και όλοι οι πατέρες, να σταθούν δυναμικά δίπλα στον Ηγούμενο και Γέροντα Εφραίμ.

Να δημιουργήσουν ανθρώπινη ασπίδα προστασίας.

Οι Μητροπολίτες με τηλεγραφήματα να καταδικάσουν την άδικη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών και να μιλήσουν στο λαό του Θεού, για όσα γίνονται εις βάρος της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας από τις σκοτεινές δυνάμεις, ζητώντας να πάψει αμέσως κάθε δίωξη κατά του Ηγουμένου Εφραίμ.

Σε λίγο οι εχθροί της πίστεώς μας δεν θα υπολογίζουν ούτε τους Επισκόπους, ούτε την Ιερά Σύνοδο, ούτε κανέναν.

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου να κλείσει τώρα τις πόρτες της Μονής και οι πατέρες να μην αφήσουν τον Εισαγγελέα και τις αστυνομικές δυνάμεις να εισέλθουν εντός του ιερού χώρου.

Να σηκωθούν τώρα μαύρες σημαίες και να δηλώσουν οι μοναχοί, ότι μόνο πάνω από τα πτώματά τους θα πάρουν τον Γέροντά τους για τη φυλακή.

Επίσης το Άγιον Όρος προστατεύεται διεθνώς και από άλλα Ορθόδοξα Κράτη, να ζητηθεί τώρα η προστασία της Ρωσίας, διότι η Μονή ουσιαστικά διώκεται από το καταρρέον πολιτικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο προσπαθεί ενόψει εσωτερικών πολιτικών εξελίξεων και εθνικών, να αλλάξει τη θεματολογία στα Μ.Μ.Ε μήπως και σωθεί.

Ας γίνει πανορθόδοξος συναγερμός!

Η Εκκλησία βρίσκεται ενώπιον μεγάλου διωγμού που ξεκινά από το Άγιον Όρος και θα καταλήξει και στην μικρότερη Ενορία μας.

Ξεσηκωμός για την πίστη, την Ορθόδοξη και την Αγία Εκκλησία μας ΤΩΡΑ.



www.romfea.gr

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΕΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΜΕ ΟΛΟΧΡΥΣΕΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΑ, ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΣΤΙΣ ΜΗΤΡΕΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΡΩΜΑΪΚΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ, ΒΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1.500.000 ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2.500.000, ΕΠΙΣΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΚΟΜΗ 6.000.000 ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΦΤΩΧΙΑΣ. Η ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΕ ΒΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΡΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΚΑΤΑ 4.000.000 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ 2.500.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

2

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ


Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης
Και εγένετο φως. Ή μάλλον η Νέα Δημοκρατία είδε το φως της. Είναι το δεύτερο θαύμα στον καθαγιεσμένο από τον Εφραίμ χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρώτο ήταν ο τρόπος και η ταχύτητα με την οποία διεκπεραίωσαν και κάλυψαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στη σύγχρονη Ελλάδα.

Αυτή τη φορά, απόντων των πρώην υπουργών και πνευματικών παιδιών του Βατοπεδίου, το ψάρι κρέας αναλαμβάνει να κάνει τμήμα του Τύπου. Σύμφωνα με τους...
θαυματοποιούς, δεν υπάρχει ζημιά για το Δημόσιο από το Βατοπέδι, άρα δεν υπάρχει σκάνδαλο. Μετά απ αυτό μέχρι και ο Καραμανλής μίλησε και είπε πως δεν υπάρχει σκάνδαλο. Το ερώτημα βεβαίως είναι, για τι πράγμα ακριβώς ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το Βατοπέδι, όταν είπε πως την αναλαμβάνει.
Ας δούμε όμως γιατί το Βατοπέδι είναι σκάνδαλο, όπως το αποκαλύψαμε στην εκπομπή «Το Κουτί της Πανδώρας» και όπως το κετέθεσα με έγγραφα στην εισαγγελέα και στην Εξεταστική της Βουλής
1. Η διαμάχη του ελληνικού Δημοσίου με το Βατοπέδι για την Βιστωνίδα, διαρκεί πάνω από 70 χρόνια. Ακόμη και αν υποθέσουμε πως τα χρυσόβουλα του μοναστηριού είναι γνήσια, δεν περιγράφουν την έκταση που έδωσε η ΝΔ στους Βατοπεδινούς αλλά τις νησίδες
2. Όταν η Δεξιά του Κυρίου ανέλαβε την εξουσία μαζί με τα πνευματικά παιδιά του Εφραίμ, οι Βατοπεδινοί θεώρησαν πως ήρθε η ώρα να τελειώσει η ιστορία και να πάρουν τη Λίμνη. Έκαναν αγωγή εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου. Αν η αγωγή ήταν υπέρ τους, θα κατοχύρωναν τίτλο ιδιοκτησίας.
3. Το δικαστήριο ωστόσο με ψήφους δύο προς ένα (μειοψήφισε η Πρόεδρος), δικαίωσε το ελληνικό Δημόσιο. Η απόφαση όμως δεν καθαρογράφτηκε ποτέ για να εκδοθεί.

Η Πρόεδρος του δικαστηρίου ελέγχεται ποινικά ήδη για αυτό
4. Ότι δεν κατάφερε να το κάνει με τα δικαστήρια, η Μονή επιχείρησε να το κάνει με τα πνευματικά τέκνα της κυβέρνησης που πηγαινοέρχονταν στο Βατοπέδι και αντάλλασαν κομποσχοίνια (μόνο;).

Έτσι ο υφυπουργός Πέτρος Δούκας, με πρόσχημα την γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου του κράτους που δεν είναι δεσμευτική, δίνει εντολή στους δικηγόρους του Δημοσίου, να αποσύρουν τις διεκδικήσεις. Να μην αφήσουν δηλαδή να εκδοθεί η απόφαση για να πάρει η Μονή τη Βιστωνίδα.

5. Παρότι η Μονή προφασιζόταν πως ήθελε την περιοχή για να κάνει Βυζαντινό Χωριό και Πανεπιστήμιο, δεν το κάνει. Ο υπουργός Γεωργίας Ευάγγελος Μπασιάκος, με μια υπουργική απόφαση την 3822 που κρατιέται κρυφή για να μην προσφύγει οποιοσδήποτε στη Δικαιοσύνη και δεν δημοσιεύεται ούτε σε ΦΕΚ, προχωρά στην ανταλλαγή της Βιστωνίδας με άλλη γη της ΚΕΔ. Δηλαδή οι άχρηστες εμπορικά καλαμιές ανταλλάσσονται με οικόπεδα φιλέτα σε όλη την Ελλάδα
6. Ακόμη και αν η ελληνική κυβέρνηση ήθελε να «εξυπηρετήσει» το Βατοπέδι, μπορούσε με βάση το νόμο να αγοράσει ξανά τη Βιστωνίδα δίνοντας το αντίτιμο.

Δεν το έκανε γιατί ο στόχος δεν ήταν η Βιστωνίδα. Τα θολά νερά της Λίμνης ήταν απλώς ένα μέσο πλεύσης προς συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ,ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!!

1. Οι εκτιμητές υπερεκτιμούν τη Βιστωνίδα ως αξία γης και υποεκτιμούν τα φιλέτα. Έτσι το Βατοπέδι παίρνει στην κατοχή του προνομιακές εκτάσεις, μαζί και το Ολυμπιακό Ακίνητο. Σήμερα λοιπόν κάποιοι λένε πως δεν υπάρχει σκάνδαλο επειδή δεν υπάρχει ζημιά στο Δημόσιο. Αυτό δεν είναι αλήθεια.

Ο κύριος Γιάννης Μουρμούρας Πρόεδρος του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών, παραδέχθηκε μιλώντας στην Επιτροπή της Βουλής πως οι Εκτιμητές εκτιμούσαν μια έκταση, αλλά ως εκ θαύματος άλλαζε η χρήση της μετά την εκτίμηση. Έτσι η χορτολιβαδική μη οικοδομήσημη, στα συμβόλαια εμφανιζόταν άρτια και οικοδομήσημη.

Συνεπώς ο κύριος Μουρμούρας δεν λέει πως δεν υπάρχει ζημιά, αλλά πως οι εκτιμητές σωστά εκτιμούσαν με βάση τα στοιχεία που τους έδιναν. Στα συμβόλαιο όμως μετά, όλα εμφανίζονταν διαφορετικά. Πρακτικά δηλαδή λέει, όχι πως δεν υπήρξε σκάνδαλο, αλλά πως πως οι Εκτιμητές δεν συμ*******ίχαν σε αυτό.
2. Σκάνδαλο είναι και η ίδια η πώληση των εκτάσεων. Με βάση το νόμο 1198/1981 περί πώλησης περιουσιακών στοιχείων του Αγίου Όρους εκτός του Αγίου Όρους, οι μονές εκποιούν περιουσιακά στοιχεία μόνο αν υπάρχει σοβαρή ανάγκη.

Όπως αποδεικνύεται όμως, το Βατοπέδι εκποιεί τα περιουσιακά στοιχεία φιλέτα που απέκτησε, όχι από ανάγκη, αλλά για να κάνει real estate και επενδύσεις με offshore εταιρείες. Συνεπώς δεν είχε καν το δικαίωμα πώλησης
3. Όπως ορίζει ο ίδιος νόμος, η εκποίηση περιουσιακών στοιχείων γίνεται μόνο με Δημοπρασία. Οι Δημοπρασίες που γίνονται είναι όμως εικονικές.

Δηλαδή αφού υποβάλλονται κάποιες προτάσεις, ο δικηγόρος της Μονής και η Μονή τις θεωρούν ασύμφορες και επιλέγουν αγοραστή άλλες εταιρείες στις οποίες η ίδια η Μονή είναι μέτοχος!
4. Μέσω των offshore εταιρειών Rassadel ,Madeus η Μονή Βατοπεδίου προχωρά σε διάφορες επενδυτικές αλχημείες που αφορούν στην γη που απέκτησε.

Το Βατοπέδι είναι μέτοχος της ΑΝΘΕΜΙΑΣ, που αγόρασε (με δημοπρασία υποτείθεται πάντα) οικόπεδα φιλέτα.
5. Δια των «δημοπρασιών» η εταιρεία Noliden αγοράζει από το Βατοπέδι το Ολυμπιακό ακίνητο στο οποίο επιχειρεί να αλλάξει τη χρήση γης για να το κάνει ιατρικό κέντρο πολλαπλασιάζοντας την αξία του.

Τα έγγραφα δημοσιοπιούνται στο Κουτί της Πανδώρας και η προσπάθεια σταματά. Η εταιρεία στα ποσά που φαίνεται να καταθέτει για την αγορά του ακινήτου κάνει και μία «δωρεά» 9 εκατομμυρίων στη Βατοπέδι
6. Σε όλη τη διάρκεια των μεθοδεύσεων για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων όλα γίνονται αστραπιαία. Αποχαρακτηρισμοί αρχαιολογικών και δασικών εκτάσεων, εκτιμήσεις υπηρεσιών,επισπεύσεις διαδικασιών.
7. Μέχρι και κούριερ επιστρατεύεται για να μεταφερθούν υπηρεσιακές αποφάσεις.Το μόνο που άργησε ήταν να βγει η απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωνε το ελληνικό Δημόσιο.

Ακόμη και όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο ,η Επιτροπή Καταπολέμησης Μαύρου χρήματος έδωσε εντολή δέσμευσης 31 λογαριασμών σε 7 τράπεζες.

Τα στοιχεία αυτά δεν μεταβιβάστηκαν με τον φάκελο των στοιχείων στη Βουλή.Οι υπουργοί συνομιλούν με μοναχούς, τους δέχονται στο Μαξίμου και κάποιοι απ αυτούς τυλίγονται με την Αγία Ζώνη για να γίνουν καλά.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων η θρησκοληψία γίνεται πολιτική και το προσευχητάρι μπερδεύεται με το μπλοκ επιταγών. Σκάνδαλο πάντως είναι.


Είναι άγνωστο αν ο «ενορατικός» Εφραίμ προφήτεψε πράγματι για τον πρώην πρωθυπουργό ότι «θα γίνει ο μέγας ηγέτης της Ευρώπης», προς το παρόν πάντως, ο ίδιος αρνείται να παίξει το ρόλο ενός πρώην ηγέτη της χώρας.

Στην αρχή μιλά για τις πολιτικές του ευθύνες τις οποίες αναλαμβάνει, στη συνέχεια σωπαίνει και ξαφνικά αναφωνεί πως δεν υπάρχει σκάνδαλο.
Αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, τότε στο Βατοπέδι υπάρχουν πολλοί άγιοι.
Αν όμως το θάρρος χαρακτηρίζει τον πολιτικό,τότε οι ηγέτες μας είναι…αχαρακτήριστοι


Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα REAL την Κυριακή 10 Οκτωβρίου

Ανώνυμος είπε...

RE ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑμΠΑΚΙΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΘΟΣ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ;

Μήπως πάμε για ..."συγκάλυψη" με ...ΣΦΡΑΓΙΔΑ;

Δηλαδή οι Υπάλληλοι του Υπουργείου ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν: Αφού δεν έχουμε δουλειά δεν κάνουμε με το...ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ καμιά ...ανταλλαγή;

ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ και ΑΛΗΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ φταίει κανείς;

250 συμβόλαια σε...μια εβδομάδα;
Και έίχαμε και...επιστροφές;

Κύριε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !! ΔΕΝ Υπάρχει ΙΧΝΟΣ φιλοτίμου;
Δεν υπάρχει ΙΧΝΟΣ Ελληνικού αίματος που να διεγείρει Εθνικές συνειδήσεις;

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ

Μια φορά κι έναν καιρό
στον τόπο τούτο το μικρό
ζούσαν κάτι φουκαράδες,
οι ραγιάδες

Κοτσαμπάσηδες, πασάδες
και σεβάσμιοι δεσποτάδες
κυβερνούσανε τη χώρα,
καλή ώρα

Είδε κάτι ο τσιφλικάς,
πως στο κόψιμο ο πασάς
υπαγόρευε το ράσο,
σφάξε με αγά μ' ν' αγιάσω

Κοτσαμπάσηδες, πασάδες
και σεβάσμιοι δεσποτάδες
κυβερνούσανε τη χώρα,
καλή ώρα

Έτσι τρεις από κοινού
πίναν το αίμα του λαού
αφού τότε τσιφλικάδες
ήσανε οι μπουρζουάδες

Κοτσαμπάσηδες, πασάδες
και σεβάσμιοι δεσποτάδες
κυβερνούσανε τη χώρα,
καλή ώρα
ΜΗΤΣΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ (1945-2003)

Ανώνυμος είπε...

Δωρεάν λάβετε Δωρεάν δότε !!!

Και αυτοί λένε: """ΕΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΙΣ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ !!!!""

΄ΟΤΑΝ ακούγεται ο ήχος του χρήματος η ψυχή α;ναπηδά από το καθαρτήριο, λέγανε οι τραγόπαπες λίγα χρόνια ΠΡΙΝ !!!

Εν τόπω..χλοερό

Εν τόπω ...δροσερό.

Καλά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΡΕ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ;;;!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ............ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ
ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πως όλα γίνονται για εντυπωσιασμό και κατόπιν υπόγειων συνεννοήσεων. Στο τέλος όλα θα ξεχαστούν και το ζόρι θα το 'χει ο μέσος έντιμος Έλληνας οικογενειάρχης, που σπάει τον κουμπαρά του παιδιού του για να πληρώσει τους βαρύτατους φόρους. Μην ασχολείστε με το θέμα. Δεν υπάρχει νόημα. Χρησιμοποιούν τη μέρα των Χριστουγέννων και το βίωμα για να μας αποχαυνώσουν με μια ακόμα τάχα ψευτοδικαίωση του περί δικαίου αισθήματος...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΣΟΥΣ "ΕΒΑΛΕΣ" ΦΥΛΑΚΗ;

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΤΕ;

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ;

ΛΟΓΙΑ !!!!ΛΟΓΙΑ !!!!!

ΚΑΙ ΛΙΓΗ...ΝΤΡΟΠΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

ελα ο εφραιμ στη μπουζου!!!!!!αν και ολοι οι αγιοι καποια στιγμη φυλακιστηκαν!!!!!λες μετα απο χρονια να τον κανουμε και αγιο.....ο αγιος εφραιμ ο βατοπαιδινος!!!!!!!!!ο προστατης των αγιων λιμνων!!!!!!*******χα

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ
ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙ*******ΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΩΦΟΚΡΥΟ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΗΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΛΗΡΟΣ
Εγώ τον ζυγόν δεν τον γνωρίζω δυό ποθώ, και μα τας εικόνας,
τρώγω, πίνω, ψάλλω μ' ευθυμία άσπρα πολλά και καλάς κοκώνας.
αυτή του τούρκου η τυραννία περί της Ελλάδος πού λέτε
εις εμέ είναι ζωή μακαρία, δεν με μέλει κι ας τυραννιέται
Αφού το ράσον τούτο φόρεσα μα αν βαστάζει χωρίς να στενάζει
πλέον τινά ζυγόν δεν εγνώρισα όλος τάς αμαρτίας εβγάζει.
Ο κλήρος στην τουρκοκρατία είχε μεγάλα προνόμια που τα είχε δώσει ο ίδιος ο Σουλτάνος, για να μπορεί μέσω του κλήρου να κυβερνάει (δηλαδή να ληστεύει), καλύτερα τους ραγιάδες. Είχε διοικητικές και δικαστικές αρμοδιότητες. Το πόσο περιζήτητη ήταν η θέση του πατριάρχη φαίνεται από το ότι ο Σουλτάνος έβγαζε σε πλειστηριασμό τον πατριαρχικό θρόνο, και οι υποψήφιοι πατριάρχες πλήρωναν πολλά λεφτά για να προτιμηθούν.
μερικά παραδείγματα
1476 - Ο Συμεών Τραπεζούντιος έδωσε 1.000 φλουριά πεσκέσι στον σουλτάνο.
1572 - Ο Ιερεμίας 2.000 φλουριά και άλλες 2.000 στον διάδοχο Μουράτ.
1584 - Ο Παχώμιος Πατέστας ανέβασε το πεσκέσι σε 10.000 δουκάτο και έστειλε στην φυλακή τον προηγούμενο πατριάρχη.
1604 - Ο Λεόντιος Λαρίσης 10.000 άσπρα.
1755 - Ο Χίου Διονύσιος 6.000 άσπρα.
(Αθ. Υψηλάντη, «Τα μετά την άλωσιν»)

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ,πασοκτσηδες,μασωνοι και λοιποι ανθελληνες τωρα που βγηκατε αποτο καβουκι σας να προστατεψετε τους ανικανους ηγετες σας ,ηρθε η ωρα της αναμετρησης...αφηστε στη ακρη τους παπαδες ,..και δες τε τι κακο κανατε στον καθε ελληνα,..οικονομικο και ηθικο,...αν δεν επανορθωσετε ,εαν δεν επιστρεψετε τους μισθους συνταξεις ,εφαπαξ,επικουρικα, και οτι αλλο περικοψατε..θα περασετε απο την οργισμενη λαικη δικαιοσυνη,...λιγες ειναιοι μερες σας και τα ψωμια σας,...τα κουφαρια σας θα ειναι τα μονα που θα αφησουν ασυγκινητο το πανελληνιο.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ....ΟΥΑΙ... ΤΡΙΞΙΜΟ ΟΔΟΝΤΩΝ... ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ, ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ, ΔΩΡΕΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ Κ.Λ.Π ΠΡΑΞΕΙΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΪΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΟ ΕΞΩΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΠΑΓΚΑΡΙΑ, ΚΕΡΑΚΙΑ, ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΑ. ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.
ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ....... ΛΕΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΦΙΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ******* ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

κλέφτεσ μητροπολίτες και κλέφτες πολιτικοί. ρουσόπουλος βουλγαράκης σύσζυγος βουλγαράκη (συμβολαιογράφος, τα παρανομα συμβόλαια) λαλιώτης, γιώρ.παπανδρεου,κωστ.καραμνλής,σαμαράς,λοιποί πολιτικοί,εφραιμ και οι εταιρείες του και όλοι οι λοιποί, σούμπιτο μέσα στην φυλακή λαμόγια, μαζί και οι ψεύτες προπαγανδιστές τους, αντε χριστουγεννιάτικα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ (Ε.Ε) ΦΑΓΑΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ. ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ (ΛΙΣΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ) ΠΕΝΤΕ ΚΙΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΣ. ΡΕ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΒΡΕ ΨΕΥΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ. Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ 22 ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΕΙ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚ. ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ. ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ kassianos@in.gr

Ανώνυμος είπε...

το βατοπαίδι είναι καραμπινάτο οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο. οι πολιτικοί από την νέα δημοκρατία και το πασόκ το κουκούλωσαν και κάλυψαν αλλήλους με τις συνεχόμενες διενεργείσες βουλευτικές εκλογές (με αυτό το κόλπο που προβλέπεται νομικά -παραθυράκι τους - γλυτώνουν την φυλακή) από την άλλη ο επιχειρηματίας και ο αγίου όρους εφραίμ (καμία σχέση με τον άγιο Εφραίμ) ακόμη και τώρα μετά την αποδεδειγμένη του και πρωτοπορούσα εμπλοκή και ενοχή του, είναι αμετανόητος και δεν ζητά συγχώρεση. το παίζει τρελίτσα, ότι πέρναγε από του μαξίμου και τα γραφεία υπουργών για μια καλημέρα κλπ χαζομάρες, δεν δηλώνει τους ακόμη 50 εμπλεκόμενους πολιτικούς, και θα το παίζει άρρωστος (ζάχαρο, πίεση κλπ) για να γλυτώσει την φυλακή. Ίδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ) ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΩΣ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ. ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ, ΘΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ -ΓΝΩΣΗΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠOIHΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ (ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.