Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Στο πόδι για ΟΕΚ και ΟΕΕ



Παντρικαλινό συλλαλητήριο διοργανώνει μεθαύριο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων με αφορμή την πρόθεση κατάργησης του Οργανισμού Εργατικής Εστίας και του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας από πλευράς κυβέρνησης, καθ' υπόδειξη της τρόικας.
altΗ διοίκηση του ΕΚΤ καλεί τους εργαζόμενους, τους δικαιούχους των Εργατικών Κατοικιών της Σωτήρας, τους δανειολήπτες του ΟΕΚ, τους γονείς των παιδιών που είναι γραμμένα στο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Οργανισμού Εργατικής Εστίας και του εργαζόμενους του ΟΕΚ να δώσουν μαχητικό παρών στο συλλαλητήριο και στη συνέχεια στην πορεία διαμαρτυρίας που θα γίνει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Στο μεταξύ η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου σε υπόμνημά της προς τον υπουργό Εργασίας κ. Γ. Κουτρουμάνη «εκφράζει την αντίθεσή της στην απαράδεκτη απόφαση για κλείσιμο των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας», καθώς «οι δύο οργανισμοί στηρίζουν μέσω των προγραμμάτων τους, τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εισφορές εργαζομένων-εργοδοτών, χιλιάδες οικογένειες χαμηλόμισθων αλλά και τη μικρομεσαία αγορά»

Για το ίδιο θέμα η γραμματεία Τρικάλων του ΠΑΜΕ διοργανώνει αύριο στις 11 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου