Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Το στήσιμο των δημοσκοπήσεων απο την διαπλοκή έχει κι ένα όριο.

Δημοσκοπικ​ή ομοβροντία κατεδαφίζε​ι τον Σαμαρά και γελοιοποιε​ί τα παπαγαλάκι​α του !
Η αλήθεια ειναι αλήθεια κι οσο κι αν προσπαθήσεις να την κρύψεις, δεν γίνεται.
Η απεγνωσμένη προσπάθεια να φτιαχτεί κλίμα υπερ του ανίκανου Σαμαρά και της Ντόρας-Siemens απέδωσε 5-6 δημοσκοπήσεις με τραβηγμένη απο τα μαλλιά πρωτιά για την ΝΔ.
Έπρεπε να φανεί οτι η ''πανστρατιά'' λειτούργησε.
Έπρεπε να φανεί οτι ο Σαμαράς παίρνει ψήφους απο την Χρυσή Αυγή και .....
τον Καμμένο (και φυσικά απο Ντόρα και ΛΑ.Ο.Σ.).
Έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να φαίνεται δεύτερος κι ας ειναι πρώτος.
Έπρεπε να φαίνεται το ΠΑΣΟΚ οτι κρατάει για να μην φύγουν οι πασοκοι για τον ΣΥΡΙΖΑ. Προέχει βλέπεις η συγκρότηση ''φιλοευρωπαϊκής'' κυβέρνησης.

Έπρεπε γενικά να φτιαχτεί κλίμα ρε παιδί μου μπας και σωθεί τίποτα!

Κλίμα νίκης για ενα διαλυμένο πρώην κόμμα εξουσίας που κατέρρευσε στο 18% και για εναν ανίκανο πολιτικό άνδρα.

Παπαγαλάκια του ΔΝΤ, ξεπουλημένοι διαπλεκόμενοι δημοσιογραφισκοι, εκδοτικά συγκροτήματα και απατεώνες δημοσκόποι έδωσαν (και θα δώσουν) τα ρέστα τους.

Όλα για την Αγία Τριάδα της μίζας και της αρπαχτής Σαμαρά- Βενιζέλου-Ντόρας.
Αλλά το ψέμα εχει κοντά ποδάρια κι επειδη οι δημοσκόποι θα ξεφτιλιστούν τελείως την βραδιά των εκλογών και θα χάσουν καθε ίχνος αξιοπιστίας που τους εχει απομείνει, θα αρχίσουν ενας ενας οσονούπω να ''λένε το ποίημα''.
Ηδη δυο μη ''ελεγχόμενοι'' απο την διαπλοκή φορείς, η VPRC και το Πανεπιστήμιο Πατρών έδωσαν δημοσκοπήσεις που λένε το αυτονόητο: οτι η ΝΔ ηττάται πανηγυρικά και με διαφορά.


Και τους ακολούθησε και μια τρίτη, η Pulse, η οποία κινείται στα όρια της αξιοπιστίας και πασχίζει να κρατήσει την ΝΔ πρώτη. Συγκρίνετε τους πίνακες της προηγούμενης και της σημερινής δημοσκόπησης της και θαυμάστε ζόρι να μείνει ο Σαμαράς πρώτος.


Πόσο στοίχημα πάμε οτι στην επόμενη η ΝΔ θα είναι δεύτερη;
Διαβάζοντας τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων αυτων, τρία πράγματα με εντυπωσίασαν.
Το ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ απο ολα τα κόμματα, η στάση αναποφάσιστου πολλών ψηφοφόρων του Καμμένου (σαν να εχουν απογοητευτεί ή να περιμένουν κάτι) και το πόσο ''μπετοναρισμένοι'' ειναι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Ομολογώ οτι δεν το περίμενα γιατι φανταζόμουν οτι περιέχει μεγάλο τμήμα ψήφου διαμαρτυρίας απο την ΝΔ. Αλλα απο οτι φαίνεται, αυτοι που ψήφισαν Χ.Α. δεν ψηφίζουν Σαμαρά ουτε με σφαίρες κι ας έρθει κι ο... Στάλιν. Μάλιστα η Χρυσή Αυγή εχει κερδη και απο την ΝΔ (λόγω Ντόρας), και απο τον Καμμένο και απο τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας (0,6%) που δεν κατεβαίνει στις εκλογές ξανά.
Το ΠΑΣΟΚ και ο Κουβελης θα καταρρεύσουν. Η ΔΗΜΑΡ θα μπει οριακά στην βουλή (παρα το παρόμοιας εντάσεως σπρώξιμο με τον Σαμαρά που δέχεται απο τους τραγικούς δημοσκόπους) και το ΠΑΣΟΚ θα ειναι μονοψήφιο.
Η κατεδάφιση του Σαμαρά ξεκίνησε και το ρεύμα πλέον ειναι εναντίον του. Τα φθηνά επικοινωνιακά μεταγραφικά κόλπα στέρεψαν. Το νεοφιλελεύθερο νεοταξιτικο απο-κομμα που ονομάζεται ΝΔ βρίσκεται στα πρόθυρα οριστικής διάλυσης.
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ!
ΥΓ: Έρχονται κι άλλες (πραγματικές) δημοσκοπήσεις-κόλαφος για το σάπιο καθεστώς της διαπλοκής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αναμείνατε.

ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: