Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Αποκαλύψεις για την Οικογένεια Καρχιμάκη

Να γιατί ο κ. Καρχιμάκης αντιδρά στο deal Πειραιώς – ΑΤΕ Bank.
 Η ανιψιά του Αγγελική Καρχιμάκη κατέχει θέση  στις νομικές υπηρεσίες της ΑΤΕ Bank και σύντομα θα αποκαλύψουμε τι γίνεται με κάποια ξενοδοχεία στην Κρήτη.
Ο  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης συνεχίζει να επιτίθεται κατά διαδικασιών και να κατηγορεί την διοίκηση της ΤτΕ γιατί δεν ανακεφαλαιοποίησε απευθείας την ΑΤΕ.
Ο κ. Καρχιμάκης που είναι λαλίστατος και αποκαλυπτικότατος απέφυγε…. να αποκαλύψει πως.. μεταφέρθηκε σε ειδική θέση που δημιουργήθηκε για εκείνον στον υπουργείο Υποδομών;
Το πολιτικό προσωπικό της χώρας πρέπει να συμβάλλει στην εξυγίναση και αναδιάρθρωσης της χώρας και να πάψει να συμπεριφέρεται λαικίστικα.

Παραθέτουμε την απόφαση που αφορά τον κ Μ. Καρχιμάκη…
 
.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
(4)

Με την υπ’ αριθμ. οικ. 64311Υ7277/27−12−2010 κοινή
απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ,του Υφυπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του ν.3717/2008, και του Π.Δ 293/99 (Φ.Ε.Κ263/26.11.99), ύστερα από την με αριθμό 4/2010
Γνωμοδότηση της Α΄ Επιτροπής που συγκροτήθηκε με την με αριθμό 3502/39/20−1−2010 απόφαση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, μεταφέρεται ο Μιχαήλ Καρχιμάκης του Ελευθερίου πρώην υπάλληλος της εταιρείας «Ολυμπιακή Αεροπορία − Υπηρεσίες Α.Ε.» στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ και ειδικότητας Διοικητικού−Οικονομικού.
Η ανωτέρω θέση καταργείται αυτοδίκαια με την καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποχώρηση του μεταφερόμενου. Ο μεταφερόμενος κατατάσσεται σε βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του ν. 3717/2008.
Ο ανωτέρω οφείλει να παρουσιασθεί για ανάληψη υπηρεσίας με τη λήξη της θητείας του ως Βουλευτής, για οποιοδήποτε λόγο.

(Αριθμ. βεβ. Υ.Δ.Ε./Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών
και Δικτυων: 216/8−2−2011).

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΟΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ
ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΕΠΠΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ηγετικη ομαδα της κλεφτοσυμμοριας του ΠΑΣΟΚ εχειπροβλεψει και ταχει οργανωσει με τετοια μαεστριαωστε μολις ξεμπερδευουν η τους ξεμπερδευει ο λαος απο το φαγοποτι και τα μιζαρισματα στη βουλη να επανερχονται στις ειδικες υψηλομισθες κρατικες θεσεις που αυτοι δημιουργησαν για τις αφεντιες τους. Δεν ειναι δυνατον κατι πρεπει να γινει,ο λαος πρεπει να τους παρει παραμαζωμα και να τους
ξεπαστρεψει. Πρεπει να τελειωνουμε μ αυτους για
να σωθουμε γιατι αλιως θα χαθουμε!!!