Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Βολιβία: Εκδίωξη της Coca Cola από την χώρα

Πράγματι, η Βολιβία θα είναι μια καλύτερη χώρα χωρίς την Coca Cola και τα McDonald 's.

Αυτά τα σκουπίδια δεν θα καταναλώνονται, τουλάχιστον όχι σε αυτή την χώρα που ξεκινάει στις εορταστικές εκδηλώσεις για να γιορτάσει το τέλος του καπιταλισμού και την αρχή της «κουλτούρας της ζωής."...
"Η 21η Δεκεμβρίου 2012 είναι το τέλος του εγωισμού, της διαίρεσης. Το Δεκέμβριο του 21 πρέπει να είναι το τέλος της Coca Cola, και η αρχή της mocochinche (αναψυκτικό ροδάκινο), " δήλωσε ο Choquehuanca είπε σε μια τελετή μαζί με τον Μοράλες απευθυνόμενος στον λαό της Copacabana, η οποία βρίσκεται στις όχθες της λίμνης και συνορεύει με το Περού.

"Είναι το τέλος του καπιταλισμού και η αρχή του κοινοτισμού," τόνισε, επισημαίνοντας ότι σήμερα ζουμε στην εποχή του σκότους, του ατομικισμού και της διαίρεσης. Ωστόσο, δήλωσε, μετά από αυτό οι Ινδιάνοι πρέπει να προάγουν την αγάπη και την αρμονική ζωή με την φύση.
Η Βολιβία εκδιώκει από τον ερχόμενο Δεκέμβρη την coca cola.

Οι ημέρες της Coca-Cola είναι μετρημένες στη Βολιβία

Είναι μια απόφαση που προφανώς έχει επικοινωνιακά χαρακτηριστικά, αλλά αυτό δεν την κάνει να είναι λιγότερο θαυμαστή, η Coca Cola θα εκδιωχτεί από τη Βολιβία από την επόμενη της 21 Δεκεμβρίου του 2012. Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Βολιβίας Ντέιβιντ Choquehuanca, αυτή η αποφασιστικότητα θα είναι σε αρμονία με το "τέλος" του ημερολογίου των Μάγιας, και θα αποτελέσει μέρος των εορτασμών για να σηματοδοτήσει το τέλος του καπιταλισμού και την αρχή της "κουλτούρας της ζωής". Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο θερινό ηλιοστάσιο (νότιο ημισφαίριο) στο Isla del Sol, που βρίσκεται στη λίμνη Τιτικάκα.

"Στις 21 Δεκεμβρίου 2012 είναι το τέλος του εγωισμού, της διαίρεσης. Στις 21 Δεκεμβρίου θα πρέπει να είναι το τέλος της Coca Cola, και η αρχή της mocochinche (αναψυκτικό ροδάκινο),". "Οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται μετά από 26.000 χρόνια [...] είναι το τέλος του καπιταλισμού και η αρχή του κοινοτισμού," πρόσθεσε ο υπουργός.

Η κίνηση αυτή ,επιδιώκει να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας για την κυβέρνηση της Βολιβίας, που έχει δεχτεί αρκετή κριτική από διάφορες πλευρές, για το γεγονός είναι ότι είναι μια πράξη με συμβολικό ενδιαφέρον, ενώ στην ουσία θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα κίνητρο για τη βελτίωση των συνθηκών υγείας των ανθρώπων στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Coca-Cola είναι από τα αναψυκτικά, που περιέχει διάφορες ουσίες που έχουν αποδειχθεί επιβλαβής για τον οργανισμό, και των οποίων η κατανάλωση συνδέεται ακόμα και με καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια.
ΠΗΓΗ
ramnousia

Δεν υπάρχουν σχόλια: