Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας αποστέλουμε τις ανακοινώσεις των Ανεξάρτητων Δημοσιογράφων για τέρατα που λαμβάνουν χώρα στον κλάδο μας, και ΚΑΝΕΙΣ τους δεν κάνει το παραμικρό.

ΕΣΗΕΑ των ολίγων...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δυστυχώς, οι πιο δυσοίωνες εκτιμήσεις μας επιβεβαιώθηκαν. Όχι ότι οι Ανεξάρτητοι Δημοσιογράφοι είμαστε «Κασσάνδρες»! Απλά είμαστε η φωνή της λογικής. Αυτής που έχει απολέσει προ πολλού η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και δυστυχώς αρνείται, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μας, να εισακούσει.




Θα πάρει θέση η ΕΣΗΕΑ για τον ΕΔΟΕΑΠ και το έκπτωτο ΔΣ;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Πολύ μεγάλη ήταν η έκπληξη των Μελών του Μεικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ διαβάζοντας ηλεκτρονικό μήνυμα της έκπτωτης Προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ, με το οποίο τα καλεί σε ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία του Ασφαλιστικού ΜΑΣ Ταμείου, που «ισοπεδώθηκε» από τις ενέργειές της.



Η έκπτωτη Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ αναζητά άλλοθι για το νέο κούρεμα και την υποβάθμιση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Μετά την αγωνιστική γυμναστική των συνδικαλιστικών ταγών του Κλάδου και την απόσπαση (για μία φορά ακόμη) καταγέλαστων υποσχέσεων από τους ΣΥΝ-Κυβερνώντες η έκπτωτη Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΔ επανέρχεται, ζητώντας αλλοθι για αυτά που ετοιμάζει, και μας καλεί σε ενημέρωση.




Στην λαιμητόμο του Μνημονίου και στην ΕΟΖ των Εκδοτών τα «δελτία παροχής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πρόσφατη ανακοίνωσή μας, της Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, είχε σαν τίτλο «Ο Κλάδος των ΜΜΕ έγινε η πρώτη ΕΟΖ της Ελλάδας και η ΕΣΗΕΑ χτυπάει τον ελέφαντα με σπιρτόξυλα». Για όσους δεν το κατάλαβαν όσοι συνάδελφοι αμοίβονται (μόνο ή και) με δελτίο παροχής υπηρεσιών, απλά θα δώσουν πάνω από το 80% των αμοιβών τους στην Εφορία. Διαβάστε περισσότερα...







Με την παράκληση όπως δημοσιευθούν, αναρτηθούν, κοινοποιηθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια: