Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Οι όροι της οργάνωσης E.N.D. (End National Debt)

πηγή TV Creta


Μπράβο κύριε Μανόλη Λαμπράκη! Καλά τα λέτε! Προσωπικά συμφωνώ με τους λογικούς όρους που θέτετε για να προχωρήσει το E.N.D. και σας ευχαριστώ για τον πατριωτισμό σας και τη διάθεση ουσιαστικής προσφοράς στην Ελλάδα. Εκ φύσεως είμαι καλοπροαίρετη και απροκατάληπτη. Μακάρι να γίνει κανένα θαύμα, αλλά δυστυχώς καταδυναστευόμαστε από σάπιους, ντόπιους και ξένους λύκους άρπαγες, που το τελευταίο που τους απασχολεί είναι η εθνική μας ανεξαρτησία και η ευημερία του ελληνικού λαού.

Πηγή video taxalia.

Γιώργο Παπαδάκη, εσύ δεν είσαι δημοσιογράφος! Είσαι απαράδεκτα παρορμητικός για το επάγγελμα που κάνεις. Μου θυμίζεις σκύλο που γαβγίζει, με το συμπάθιο.  Σε άλλη χώρα δεν θα ήσουν ούτε κλητήρας σε τηλεοπτικό κανάλι.


Δεν σέβεσαι στοιχειωδώς τον καλεσμένο σου, δεν γνωρίζεις να κάνεις ήρεμο και πολιτισμένο διάλογο, ουρλιάζεις, φωνασκείς,  προσβάλλεις, μιλάς πάνω στον άλλο, δεν τον αφήνεις να τελειώσει τη σκέψη του, και διάκεισαι εχθρικά σε όποιον δε γουστάρεις ή έχεις πάρει εντολή να μη γουστάρεις.
Με τον οργίλο τρόπο σου,  μεταδίδεις στον τηλεθεατή άγχος, του προκαλείς σύγχυση, θυμό και οργή και τον αναγκάζεις να κλείσει την τηλεόραση διότι του ζαλίζεις το κεφάλι χωρίς να μπορεί να καταλάβει τίποτα από τη συζήτηση. Αναρωτιέμαι τι σε φυλάνε τόσα χρόνια εκεί στον ΑΝΤ1; Απορώ και με την υπομονή των πολιτισμένων προσκεκλημένων σου που δε σηκώθηκαν να φύγουν τινάζοντας και τη σκόνη των υποδημάτων τους, μετά από τέτοια επιθετικότητα και αρνητική προκατάληψη που έδειξες απέναντί τους...

Λοιπόν, παίδες, ο λόγος που η κυβέρνηση δεν καλεί τους ομογενείς να συζητήσει σοβαρά την πρότασή τους είναι ότι δεν δέχονται τους όρους που θέτουν.  Οι κυβερνοδυνάστες μας θέλουν να συνεχίσουν ανεξέλεγκτοι την ασυδοσία και τη διαφθορά διότι αυτή είναι ο βιότοπός τους, κι  εφόσον οι ίδιοι τρώνε καλά και δεν τους αγγίζει η κρίση, γαία πυρί μιχθήτω. Χωρίς τη διαφθορά και τη διαπλοκή θα ψοφίσουν όπως το ψάρι έξω από το νερό. Άλλωστε ο οποιοσδήποτε σοβαρός οικονομικός έλεγχος θα έβαζε όλους τους επιζώντες πολιτικάντηδες από το 1974 και μετά στη φυλακή. Κορόιδα είναι λοιπόν να δεχτούν τη βοήθεια των ομογενών με τους όρους που τη συνοδεύουν για να σκάψουν το λάκκο τους;

Έτσι, τους βολεύει να κατασυκοφαντούν τους εκπροσώπους του E.N.D. και να βάζουν τα τσιράκια τους να τους βαφτίζουν τσαρλατάνους. Τι κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια; Πάντως οι ομογενείς τους ξεβράκωσαν στην κυριολεξία. Τους εξευτελιστικούς όρους της Τρόικας τους δέχονται οι κυβερνοδυνάστες μας, επειδή οι ίδιοι μένουν στο απυρόβλητο. Όμως τους  δίκαιους και λογικούς όρους των ομογενών δεν θέλουν καν να τους ακούσουν. Τζιζ!

Μου θυμίζουν τις επιθέσεις που δέχεται κάποιος έξω από το ιατρικό και φαρμακοβιομηχανικό κατεστημένο που θα δημοσιεύσει μια ελπιδοφόρα ανακάλυψη για τη θεραπεία του καρκίνου. Πέφτουν όλοι επάνω του να τον κατασπαράξουν, χωρίς να δώσουν μια ευκαιρία να διερευνηθεί η πρότασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: