Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ Ο 43ΧΡΟΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ. ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.

Ο τραγικός αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος το Σάββατο από το φωτιστικό της κρεβατοκάμαρας του πατρικού του σπιτιού στο Βόλο. Τον βρήκε η μάνα του να αιωρείται άψυχος. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος Δημήτρης, ήταν επί δύο χρόνια άνεργος και αντιμετώπιζε τα προβλήματα των νέων ανθρώπων που τα πολιτικά παράσιτα έχουν καταδικάσει την ελληνική κοινωνία....
 
Απασχολείτο περιστασιακά στο τοπικό Θεσσαλικό Θέατρο αλλά το πενιχρό μεροκάματο ήταν πικρό. Αποφάσισε να φύγει βίαια και άδικα.Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Δημήτρης, απεφοίτησε από το θέατρο Τέχνης. Ήταν ένας καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την πετυχημένη σειρά του Mega «Αέρινες Σιωπές» και συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις.Το καλοκαίρι του 2011(κατά τα όσα έγραψε το gossip-tv) έπαιξε στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τον Πέτρο Φιλιππίδη. 
 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον συνάδελφό του, Χρήστο Συριώτη, ο οποίος ήταν συντετριμμένος, μας επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός. Ο Χρήστος, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκριά του μας είπε: «Το πληροφορήθηκε πριν λίγη ώρα και δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν φίλοι. Παίζαμε μαζί το καλοκαίρι...» 
Η τηλεφωνική μας επικοινωνία σταμάτησε εκεί μιας και ο Χρήστος Συριώτης δεν μπορούσε να μιλήσει από τα δάκρυα και τη συγκίνηση. 
 
Πριν λίγη ώρα σοκαρισμένος έγραψε στην προσωπική του σελίδα «Πονάω και κλαίω για τον φίλο και συνάδελφο Δημήτρη Βογιατζή που έβαλε τέλος στη ζωή του»! Το gossip-tv.gr επικοινώνησε και με το δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη, ο οποίος γνώριζε καλά τον Δημήτρη Βογιατζή και είχανε συνεργαστεί και στο παρελθόν. «Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω ότι έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης», μας είπε ο δημοσιογράφος.
Ο Δημήτρης Βογιατζής είχε γίνει ευρύτερα γνωστός από το εξαιρετικό σήριαλ "Αέρινες Σιωπές".

http://makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: