Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ



THOUREIOS
Άρχισε η αλυσιδωτή αντίδραση που φοβάται η κυβέρνηση και που απειλεί σε γενική απεργιακή σύρραξη των εργαζομένων στη  χώρα.

Μετά την «επίταξη-επιστράτευση» στους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ που αποφάσισε ως ύστατο μέτρο η κυβέρνηση, συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ και αποφάσισε να συμπαρασταθεί στον αγώνα των εργαζομένων.

Από την άλλη σήμερα το πρωί ξεκίνησαν και οι αγρότες την συμμετοχή τους σε όλη την Ελλάδα σε πρώτη φάση με παράταξη των τρακτέρ τους παραπλεύρως των κεντρικών δρόμων της χώρας.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ αργά χθες το βράδυ έστειλε μήνυμα μέσω κινητού με αποδέκτες τους δημοσιογράφους.

Ακριβώς το μήνυμα λέει τα παρακάτω:

«Φίλοι  δημοσιογράφοι, πριν από λίγη ώρα το Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα, ως απάντηση στην αυταρχική παράνομη και αντισυνταγματική απόφαση της κυβέρνησης να βάλλει τους συνδικαλιστικούς αγώνες στο γύψο επιστρατεύοντας τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ, αλλά και για λόγους αλληλεγγύης στον αγώνα των συναδέλφων μας στα ΜΜΕ,
Αποφάσισε την προκήρυξη  24ωρης απεργίας την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, ταυτοχρόνως καλούμε την ΓΣΕΕ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»  

Δεν υπάρχουν σχόλια: