Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ «ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ» ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…!!



Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
 
Εάν δείτε να σας χτυπούνε με μίσος τα ανθρωποειδή των ΜΑΤ, να ξέρετε ότι πίσω από τις «κουκούλες-μάσκες», κρύβονται  μισέλληνες που εκπαιδεύονται στα στρατόπεδα που έκλεισαν για να διαμορφωθούν σε λαθρομεταναστευτικά κέντρα και να «αξιοποιηθούν» οι ικανοί λαθρομετανάστες…

Όσο μπορεί κάποιος να μας πει τι γίνεται σήμερα στα λαθρομεταναστευτικά κέντρα άλλο τόσο μπορεί να μας πείσει ότι πίσω από τις «κουκούλες - μάσκες», και εννοούμε φυσικά τα ΜΑΤ, τα οποία επιτίθενται με μίσος στον Ελληνικό λαό δεν κρύβονται εκπαιδευμένοι μισελληνικά λαθρομετανάστες.


«Θα βγάλω τις κουκούλες» είχε πει ο κ. Σαμαράς  στη βουλή αμέσως μετά τις εκλογές, και το κάνει πράξη, εννοώντας «θα βάλω τις κουκούλες» για να επιβάλλω την τάξη..

Τα πράγματα σιγά - σιγά αρχίζουν να ξεφεύγουν και οι Νεοταξικοί Παγκόσμιοι Τραπεζοκυβερνώντες δρουν ανοιχτά και απροκάλυπτα.

Δεν υπολογίζουν πλέον τίποτα γράφοντας στα παλαιοτέρα των υποδημάτων τους  νόμους –σύνταγμα- ήθη κλπ.

Είναι αποφασισμένοι να καταπνίξουν κάθε μορφής αντίδραση, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Βλέπουμε τους εργαζομένους στο ΜΕΤΡΟ να ξεφουσκώνουν σε μια νύχτα, τους εργατοπατέρες της ΓΕΣΕΕ να συμπορεύονται με τους κυβερνώντες, τους αγρότες της Κρήτης να παραδίδονται άνευ όρων, τους αγρότες σε όλη την Ελληνική επικράτεια να παρουσιάζονται ανοργάνωτοι και σχεδόν έτοιμοι να παραδοθούν άνευ όρων.

Βλέπουμε τις μάσκες – κουκούλες του κ. Σαμαρά να επεμβαίνουν άμεσα και απ’ ότι φαίνεται αποτελεσματικά και όπου δεν μπορούν συμπληρώνεται το έργο τους από την δικαιοσύνη με μορφές επιστράτευσης.

Όλα τα παραπάνω φανερώνουν  την αποτελεσματικότητα στην εφαρμογή του δόγματος ΣΟΚ που απαιτεί για την πλήρη εφαρμογή του διαρκή σύγχυση του Ελληνικού λαού, πράγμα που απ ότι φαίνεται το έχουν πετύχει απόλυτα και έχουν διαλύσει τον Ελληνικό λαό και στην ουσία αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να αντιδράσει ο Ελληνικός λαός…!!!

Ένας κουρασμένος λαός που έχει αφαιθεί στη μοίρα του δεν μπορεί πλέον παρά να περιμένει:

  1. Μισθούς 380 ευρώ.
  2. Μετατροπή των συντάξεων σε βοηθήματα ύψους 350 ευρώ.
  3. Πλήρη ιδιωτικοποίηση της υγείας.
  4. Πλήρη τραπεζοποίηση της ιδιοκτησίας.
  5. Πλήρη τραπεζοποίηση των συναλλαγών.
  6. Καθιέρωση της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη.
  7. Την κατάργηση των συναλλαγών με ρευστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: