Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ο Κατσαβριάς "Ανεβάζει" τον ΙΩΝΙΚΟ...!!!

Μυκονος-Ιωνικός 1-2



Για μια ακόμα φορά ο 22χρονος Άγγελος Κατσιαβριάς έφερε την νίκη στον ΙΩΝΙΚΟ και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει παραμένοντας  πιστός στον ΙΩΝΙΚΟ.

Αργά και σταθερά ο μεσοεπιθετικός του ΙΩΝΙΚΟΥ κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους καθιερώνεται στους ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ελλάδας..

Νίκη... τίτλου πήρε ο Ιωνικός στη Μύκονο, καθώς επικράτησε 2-1 της Ανω Μεράς και αναδείχτηκε και μαθηματικά πρωταθλητής του 9ου ομίλου.
Από το παιχνίδι δεν έλειψε η ένταση, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, μετά από κόντρα των Λαμπρινάτου και Κουτσούκου. Οι Νικαιώτες κέρδισαν πέναλτι μόλις στο 3’, με τον Σκαφτούρο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 0-1. Στο 10’ όμως ο Σταμπούλογλου δέχτηκε απευθείας την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο. Ωστόσο στο 45’ ο Κατσαβριάς σημείωσε το 0-2, δίνοντας σαφές προβάδισμα στον Ιωνικό. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανω Μερά προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και την κούραση του αντιπάλου, μειώνοντας σε 1-2 με τον Νίκο Ασημομύτη στο 60’.
ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Νίκος Τζιώβας): Αγγελίδης, Κεραμιδάς (65’ Κουτσούκος), Δήμα, Κουκάς Μ. (83’ Λούπης), Θεοχάρης, Ασημομύτης Α., Ασημομύτης Ν., Χατζηπαναγιώτης, Τουρέ (75’ Ντιαιέ), Κουκάς Τζ., Πετράι
ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Αδαμόπουλος, Χιώτογλου,Τσακίρης, Σταμπούλογλου, Ατματζίδης (60’ Ανδρεαδάκης), Μαριόλης, Γεωργίου (55’ Τζιώτης), Κουμουλίδης, Σκαφτούρος, Κατσαβριάς (75’ Πολίτης), Λαμπρινάτος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΤΗ,ΣΤΗΝ ΔΙΕΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.