Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Η Πυθία έδινε πιο εύκολους χρησμούς

voukelatosste του Κώστα Βουκελάτου
 Το μαύρο έγινε μπάρες γιατί από την μία το ΣτΕ κρίνει νόμιμη την απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ, άρα τέλος το παλιό καθεστώς, ζητάει όμως και το άνοιγμα των συχνοτήτων προσωρινά και μέχρι να ξεκινήσει το νέο κανάλι.
Πώς και με ποιους θα ξεκινήσει το άνοιγμα των συχνοτήτων είναι στα χέρια πλέον της κυβέρνησης; Πέρασε η σημερινή ημέρα κάνοντας ανάλυση της απόφασης και κανένας δεν ασχολείται πώς θα γίνει πράξη η απόφαση του ΣτΕ.
Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης θεωρούν ότι δικαιώθηκαν γιατί η Σολομώντεια λύση του ΣτΕ δίνει αυτό το δικαίωμα να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Αφού η απόφαση ήρθε την ώρα της σύσκεψης θα έπρεπε έστω και μέχρι το πρωί εάν χρειαζόταν να αποφασίσουν για το πώς θα ανοίξουν οι συχνότητες προσωρινά, αλλά αυτοί αποφάσισαν να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και να γίνει ανασχηματισμός.
Η ανικανότητα και των τριών που ανάγκασαν με τις πράξεις τους ένα δικαστή να βγάλει μια πολιτική απόφαση που τους αφορά δεν τους άγγιξε καθόλου για να ντρέπονται και δεν τους έγινε μάθημα ώστε να συζητήσουν επί της ουσίας σοβαρά επιτέλους για μια φορά μέσα σε αυτό τον χρόνο.
Και μόνο το ότι η πολιτική απόφαση για το μέλλον της ΕΡΤ βγήκε από έναν δικαστή και όχι από τους τρείς αρχηγούς ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και ο Σαμαράς έχει δημιουργήσει με την αυταρχική του συμπεριφορά μέγα θέμα επάρκειας δικιά του για να διαχειριστεί τα προβλήματα της χώρας και αυτό είναι το συμπέρασμα από όλη αυτή την ξευτίλα.
Δεν με ενδιαφέρουν τα εννέα σημεία του Σαμαρά για να μειώσει την ξευτίλα και να δείξει ότι δήθεν υποχωρεί μήπως και χάσει το δικαίωμα να είναι διορισμένος Πρωθυπουργός , με ενδιαφέρει ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν την απόφαση του ΣτΕ και το χειρότερο να την διαβάσουν σωστά.
Και ο χρόνος περνάει χωρίς καμία σοβαρότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου