Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

"Βόμβα" Σταυρίδη επιβεβαιώνει κώλυμα στην ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: Αναπάντητο άφησε το ερώτημα ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης, για το τί θα γίνει με τον ΟΠΑΠ, αν δεν λύσουν τις διαφορές τους, ώστε να υπογράψουν την σύμβαση για τα λαχεία, οι τέσσερις εταιρείες που τα διαχειρίζονται, μιλώντας στο.... "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο, εάν μπορεί με απόλυτη βεβαιότητα να πεί ότι θα προχωρήσει η υπογραφή της σύμβασης και ακολούθως η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ 1.000.000%, ο κ. Σταυρίδης δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Όχι, εγώ δεν μπορώ να πω αυτά τα πράγματα. Εγώ λέω το εξής, ότι πιέζουμε να υπογραφεί η σύμβαση με τα λαχεία και κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να έρθουν οι τέσσερις να υπογράψουν τη σύμβαση για τα λαχεία. Από εκεί και ύστερα, τί
άλλο μπορείς να κάνεις; Δεν μπορώ εγώ να υπογράψω για λογαριασμό τους, δεν με έχουν εξουσιοδοτήσει".

Να υπενθυμίσουμε ότι το ΤΑΙΠΕΔ για λογαριασμό του ελληνικού κράτους και ενώ οι κυβερνώντες γνώριζαν ότι αργά ή γρήγορα θα προχωρούσε η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ στην ολότητά του, έδωσαν μέσω διαγωνισμού την διαχείριση των λαχείων για 12 χρόνια σε κοινοπραξία τεσσάρων μετόχων, εκ των οποίων ο ένας είναι και ο ΟΠΑΠ.

Για να προχωρήσει λοιπόν η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, οι τέσσερις εταιρείες θα πρέπει να υπογράψουν την μεταξύ τους σύμβαση, γεγονός που καθυστερεί και έχει τροφοδοτήσει με απίστευτα σενάρια τα τελευταία 24ωρα την κοινή γνώμη, ακόμα για πιθανή εμπλοκή στην ιδιωτικοποίηση και του ΟΠΑΠ, μετά το ναυάγιο της ΔΕΠΑ.

Σε κάθε περίπτωση, ακούστε τις δηλώσεις του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέλιου Σταυρίδη και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου