Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Ή ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ;

Η Χίλαρυ Κλίντον είναι ο μέντορας, προστατης και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου. Κάποιοι με κακοήθεια την χαρακτηρίζουν ως το “αφεντικό” του τέως πρωθυπουργού, αφού αυτός από τον καιρό ακόμα που ήταν υπουργός εξωτερικών, υπηρέτησε πιστά τους σκοπούς της, ακόμα και όταν αυτοί ήταν δόλιοι και εθνικά επικίνδυνοι όπως η γενοκτονία των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου. Η αποκάλυψη λοιπόν ότι ο γαμπρός της Χίλαρυ Κλίντον πενταπλασίασε τα χρήματα του ποντάροντας στην Ελληνική κρίση, είναι αδιανόητη με τα δεδομένα της ελεύθερης οικονομίας, όπου σοβαροί και μεγάλοι επενδυτές αγωνίζονται για αποδόσεις της τάξης του 9-12%. Οι αποδόσεις επιπέδου καζίνο στην ελεύθερη οικονομία,έχουν συνήθως ως μοναδική εξήγηση την “εσωτερική πληροφόρηση”.

Ο πενταπλασιασμός όμως τον χρημάτων, ίσως πηγαίνει ακόμα πιο πέρα. Στον σχεδιασμό και οργάνωση των καταστάσεων, έτσι ώστε να επιτευχθούν τέτοιας μορφής αποδόσεις. Θα αναρωτηθείτε εύλογα “ειναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια κτήνη που να καταστρέφουν χώρες, να δολοφονούν ανθρώπους και να ρημάζουν κοινωνίες για να κερδοσκοπίσουν ως γύπες πάνω στο αίμα αθώων”; Η απάντηση έρχεται από το προηγούμενο παράδειγμα που παραθέσαμε κυριολεκτικά: Κοσσυφοπέδιο.
Το ιστορικό: 28 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου συναντά τον Μπιλ Κλίντον.
8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, λίγο πριν το μνημόνιο, ο κύριος Παπανδρέου συναντά την Χίλαρυ Κλίντον, η οποία αποθεώνει τις προοπτικές της …Ελληνικής οικονομίας (!!). Εκείνη την στιγμή, κάποιοι ξεφορτώνουν μανιωδώς ομόλογα.
17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Μετά την ακύρωση της επίσκεψης του έλληνα ΥΠΕΞ στη Ρωσία, η Χίλαρυ Κλίντον έρχεται στην Ελλάδα. Στη 1.15 την Κυριακή θα συναντηθεί με το Γ.Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου. Μεσολαβούν άφθονες συνομιλίες πριν και μετά την συνάντηση μέχρι να οδηγηθούμε στο απίστευτο φιάσκο των Κανών, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάποιοι που είχαν εσωτερική πληροφόρηση, κέρδισαν κολοσσιαία ποσά από την ενέργεια του Γιώργου Παπανδρέου. Γνωστά Αμερικάνικα μέσα όμως τον “αποθεώνουν”. Φαίνεται δικαιολογημένα.

Η επίσημη Αμερικανικη ηγεσία αγνοεί τον Παπανδρέου επιδεικτικά. Δεν τολμά ούτε να πατήσει το πόδι του στην Αμερική, αφού όλες οι επαφές με την Κλίντον γίνονται είτε σε Ευρωπαϊκό έδαφος είτε τηλεφωνικά.
Προγραμματίζονται ταξίδια στην Αμερική τα οποία ακυρώνονται αιφνιδίως. Κάποια στιγμή, ο Παπανδρέου ως τέως πρωθυπουργος πλέον, εμφανίζεται στην Αμερική σε κάποιο “ιδιωτικό” φόρουμ που διοργανώνει ο Μπιλ Κλίντον, από το οποίο διαρρέουν κάτι θολές φωτογραφίες. Είναι φανερό ότι ο μοναδικός συζητητής του Γιώργου Παπανδρέου, είναι η οικογένεια Κλίντον.
Στο γύρισμα του χρόνου, οι “φίλοι” και στενοί συζητητές του Γιώργου Παπανδρέου, διεθνείς απατεώνες, ο κύριος Σόρος και ο κύριος Ρουμπινί, προεξοφλούν την πτώχευση της Ελλάδας. Οι κάτοχοι ομολόγων πανικόβλητοι πωλούν τα ομόλογα τους σε τιμές που φτάνουν ακόμα και τα 11 σεντς. Κάποιοι επιτήδειοι τα αγοράζουν. Όπως ο κύριος Marc Mezvinsky, γαμπρός του Μπίλ και της Χίλαρυ Κλίντον, παντρεύτηκε την κόρη τους Τσέλσι. Πρώην τραπεζίτης της …Goldman Sachs.
Μέχρι στιγμής η Ελληνική πολιτεία δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για να διερευνήσει την υπόθεση. Αντίθετα, ο κύριος Χατζηδάκης και ο κύριος Σταυρίδης σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, συζητούν με το εν λόγω κύριο για να συνεχίσει να επενδύει στις “αποκρατικοποιήσεις”.
Προφανώς, συνεχίζοντας την οπτική της πεθεράς του και του φίλου της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κατά την συνάντηση του 2011 στο Παρίσι με τον κ. Παπανδρέου η κ. Κλίντον τοποθετήθηκε θετικά ως προς το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων, το οποίο θεωρεί ως ένα καλό σήμα για τις αγορές. Για τις αγορές του γαμπρού της, οπωσδήποτε.

Συνεχίζεται…

Σχετικό θέμα: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Καταδικασμένος απατεώνας ο Σόρος για “εσωτερική πληροφόρηση”. Κύριε Παπανδρέου;

2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΑΙΣΧΡΑ SITE –ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .

    Γράφει ο Ν Βράχος
    Φθάσαμε σχεδόν στον πάτο του φασιστικού ΒΟΘΡΟΥ.
    Επί τρία και πλέον χρόνια, η λαίλαπα του φασιστο-Ναζισμού μεθοδευμένα , προγραμματισμένα και φυσικά ΚΑΛΟ-ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ! άνοιξαν τα καπάκια των προσωπικών και επαγγελματικών τους …συνειδήσεων. Κτυπούν αλύπητα, οι ΝΑΖΙ την Δημοκρατία. Κτυπούν αδιάντροπα τους εθνικούς μας συνδέσμους, την εθνική μας συνοχή, τη γη των προγόνων μας, την ιστορία μας, το μέλλον των παιδιών μας.
    …Παρασύρουν(;) αδιάντροπα καραγκιόζηδες πολιτικούς αρχηγούς! που τα διαβάζουν και τα επικαλούνται ως ..δημόσιους κατήγορους των αντιπάλων τους και ως μάρτυρες υπεράσπισης της προσωπικής πολιτικής τους ανυποληψίας.
    Και μας θεωρούν ηλίθιους να πιστέψουμε ότι η αποδεδειγμένη αναντρία τους μπορεί και καλυφθεί από τις ‘’πολιτικές τσατσάδες-μπλογκερς’’ των καραγκιόζηδων, αυτών που πνευματικά διακινούν ..πυρότουβλα. Και είναι τόσο ηλίθιοι που νομίζουν ότι είναι..έξυπνοι.
    Και γελά ο κόσμος με τα χάλια τους και τους ..δείχνουν οι μάνες στα μωρά τους όταν..κλαίνε! και γελάνε όλοι μαζί.
    Διαδικτυακή βρωμιά ‘’Ολυμπιακών διαστάσεων’’, ύπουλη, βρώμικη , πληρωμένη, χαφιεδίστικη. Γράφουν κάθε μορφής συκοφαντία και βρωμιά και στο τέλος κολλάνε και ένα ερωτηματικό(;), (στριγκάκι για τον κώλο τους). Βγαίνουν στη κοινωνία τα λαμόγια και ψευδολογούν και συκοφαντούν και παραπληροφορούν ασύστολα για όλους εκτός από τους ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΩΝ !!! Εργολάβοι πολιτικών κηδειών οι άθλιοι μασκοφόροι της ημέρας, κουκουλοφόροι των διαδηλώσεων και πυρολάτρες της νύχτας.
    Ξευτιλισμένοι διαχειριστές ολυμπιακών πρωτείων, αποτυχημένοι της ζωής και της δημοσιογραφίας, συνταξιούχοι και εν ενεργεία υπάλληλοι του παρακράτους, φασίστες και ασφαλίτες, ως επί το πλείστον, συνεργάζονται με κομματικά φερέφωνα διαλογής ,και σαν άλλες «τσατσάδες» φροντίζουν για την καλύτερη υποδοχή των πελατών της προσωπικής ικανοποίησης και βολέμματος.
    Κι έτσι θα πρέπει ο Πρόεδρος της βουλής, εκτός από τα ουισκάκια, να αποφασίσει να αναγερθεί στον προαύλιο χώρο, το άγαλμα του ηλίθιου βουτυροκεφτέ, που θα τρώει το μπακαλιάρο σκορδιαλιά και πάνω στο τραπέζι θα βρίσκονται πέντε γιαούρτια..άπαχα για τις μύγες ,δίπλα στο άγαλμα του προσωπικού του ..εξορκιστή ! ενώ στα πόδια του θα βρίσκονται το ψαροντούφεκο και τα πέδιλα της αργοαπασχόλησης του χαζοτρόφου!
    Και δυστυχώς τους ψηφίζουμε για να τους πληρώνουμε. Κι ύστερα ψάχνουμε να βρούμε ποιος μας φταίει;
    Βρίζουν ! αμφισβητούν ! Υπονομεύουν ! διαστρεβλώνουν! Μηδενίζουν ! Ευτελίζουν τα πάντα ενώ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ δεν γράφουν κουβέντα για τον παιδοβούβαλο. Υπόσχονται τα πάντα, με μόνο εχέγγυο το αγνώστου συνήθως προελεύσεως οικονομικό και βρώμικο παρελθόν τους.
    Μπλόγκερς , σχολιαστές φαντασμένοι ή φαντασιόπληκτοι, άνθρωποι αδίσταχτοι , προϊόντα του συστήματος και εκτελεστές πολιτικών αντιπάλων και όχι μόνον, αποτελούν την μαγιά, τη βρωμιά, το εφαλτήριο της διαφθοράς και της Εθνικής μας ταπείνωσης και καταστροφής.
    Χωρίς ντροπή , και αίσθημα ευθύνης ,αποτελούν σήμερα την προμετωπίδα της εξειδικευμένης ευρωλαγνείας, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα, ανάβουν και κερί στον άγιο που αγνοούν και το ..όνομα του ακόμη ! Το μόνο που τους ενδιαφέρει να μπουν στον ..κήπο της’’ Γεσθημανής’’ κι ας έχουν φιλήσει και του .. κουρή τον κώλο , που τόσο ..άδικα τον είχαν προχαρακτηρίσει ως..βρόμικο ! όταν φιλούσαν άλλους πιο..καθαρούς !
    Αλίμονο στους πολιτικούς μας ..κεφτέδες! που ευτελίζονται τόσο αδιάντροπα δηλώνοντας ότι ..άκουσαν ! η ..διάβασαν από τα μπλόγκς τις πολιτικές μαλακίες που «ταϊζουν» τους αφελείς ψηφοφόρους τους, που περιμένουν μάταια ένα προσωπικό..πολιτικό θαύμα για να «φτιαχτούν» και αυτοί !
    Εμπρός έλληνες σε περιμένουν οι χρυσοέλληνες ! και οι χρυσοβδέλλες!
    ΥΓ.
    Ο Αντωνάκης..βαθμολογεί και κρατά σημειώσεις !
    Και οι ..σκλάβες παρατηρούν και χειροκροτούν τα ..ξόανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ !

    Ο Πάνος που κατέβηκε μόνος από τη σκάλα του ελικοπτέρου .
    Επί τέλους και ένα...ευχάριστο:
    Ο Διάσημος συγγραφέας εγχειριδίων κατασκοπίας και τρομοκρατίας, και μέλος του κοινοβουλίου , κύριος Πάνος παρλαπιπόπουλος ή, και τρεχαγυρεύοπουλος "κατάφερε" μετά από ..ΚΑΤΑ-ΔΙΩΞΕΙΣ είκοσι και πλέον χρόνων, να φθάσει στο αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα....που επί τέλους θα του επιτρέψει να κοιμάται χωρίς …σκύλο κάτω από το κρεβάτι του !
    Ψάχνοντας με τους συνεργάτες τους στα σκουπίδια του..Κορυδαλλού ανακάλυψε τη φωτογραφία του αιώνα.
    Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Ανδρέας Παπανδρέου σε μια στιγμή ασυγκράτητου πάθους συνουσιάζεται με την υπαρχηγό του...17 του Νοέμβρη.
    Τα μάτια του Πάνου "γουρλώνουν" το κεφάλι ξεκουρδίζεται και αρχίζει να..περιστρέφεται. Επί τέλους αναφωνεί ! Επί τέλους..
    Περιχαρής ο... Καημενούλης ετοιμάζεται να "καταθέσει" αυτό το μοναδικό στοιχείο στο..ΟΗΕ και απαιτήσει από το Γενικό Γραμματέα να συλληφθεί ΠΑΡΑΥΤΑ ! Ο πρόεδρος της Βορείου… Κορέας.
    Έτσι οι αδρώς αμειβόμενοι επί 20 χρόνια αντιπρόσωποι του έθνους κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την ιστορική αποστολή τους.
    Έχουν στα χέρια τους την 17 Νοέμβρη ...ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ !!!!

    Ο Πάνος νιώθει το ...κόκκινο χαλί του "θριάμβου" να υπερίπταται του χώρου των..Πυραμίδων του έσω εγκεφάλου του.
    Έχει αρχίσει να "πλάθει" την ιστορία με το ..κίτρινο πετρέλαιο που κατεβάζει ...ο Βόλγας και χαμογελάει σαρκαστικά.
    Τώρα Ανδρέα σε κρατάω !! Δεν ήσουν μόνο αρχηγός της 17 Νοέμβρη αλλά ήσουν και...βιαστής.

    Γρήγορα να πάρουμε υγρό από τον κόλπο της...του ακρωτηρίου της "Καλής ελπίδας" σκέπεται και ..ξαφνικά ακούει την αεροσυνοδό να φωνάζει : Προσδεθείτε προσγειωνόμαστε ....
    Και τα μάτια γεμίζουν δάκρυα. Ήταν όνειρο;
    Και όμως μια μέρα εγώ κυβερνήσω τη...Σελήνη σκέπτεται και χαμογελάει.
    Η απότομη κίνηση του αεροπλάνου του χάλασε την διάθεση....

    Και ο Πουαρό ξεκουράζεται σκέφτηκε !
    Με αγάπη,
    Από τα γραφεία της Μαύρης Λιμουζίνας
    ΝΤΙΚ ΜΑΛΛΟΟΥ!
    ΥΓ.
    Τώρα μπορείτε να δώσετε ..πέντε φά (σ)κελα με ψήφους για τους "ΑΞΙΟΥΣ" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή