Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Επιτόκια 14% πληρώνουν οι Έλληνες Πολίτες για τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου που έλαβαν οι Τραπεζίτες

1 σχόλιο:

  1. Ο ‘’ΣΟΥΣΙ ΜΑΣΤΕΡ’’, ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ
    Αφού δεν μπόρεσε να συλλάβει και να ταυτίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου με τη 17 Νοέμβρη, ο σούπερ μαν της στρογγυλής ..γής του στομάχου του, ή της μεγάλης κοιλίας, το ''γύρισε'' στην ειδικότητα που έχει αποκτήσει είκοσι(20) τόσα χρόνια στη βουλή,στους τσελεμεντέδες!
    Δωρεάν φαγητό, αυτοκίνητο τσάμπα, έξοδα γραφείου, μπόλικα έξοδα ..αερομετακίνησης και ειδικό πριμ αντιτρομοκρατικής υστερίας και συκοφαντία..ειδικώς και γενικώς τους τσελεμεντέδες!

    Αρέσκεται ο Πάνος των ..κάτω, τα τελευταία είκοσι (20) χρόνια, να απασχολείται με κάτι εκτός από την..ηλιοθεραπεία.

    Ετσι έγινε " ΣΟΥΣΙ -ΜΑΣΤΕΡ" !
    ===============
    Πάρτε μια..γεύση, έστω και αν δεν συμμετέχει από ..πρώτο χέρι.

    [[Φτιάχνοντας το πρώτο σούσι , χωρίς να ρωτήσεις τον Πάνο ]]
    ==============================
    (…)* Μην ξεχνάς πως το ρύζι, ειδικά στο σούσι θέλει πολύ καλό ξέπλυμα με κρύο τρεχούμενο νερό, πριν το βράσεις.
    * Κόψε τα λαχανικά σου και το ψάρι σε λεπτές λωρίδες.
    * Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές στο είδος του ψαριού, με το δημοφιλέστερες να περιλαμβάνουν τόνο, καβούρι, γαρίδες ή και σολωμό .
    * Το τύλιγμα του σούσι θέλει υπομονή κι εξάσκηση! Για να το πετύχεις φρόντισε να μην παραγεμίζεις με πολύ ρύζι, ψάρι και λαχανικά. Για αρχή, προτίμησε να κάνεις μικρότερα σε μήκος ρολάκια , κόβοντας το κάθε φύλλο νόρι σε δύο κομμάτια. Τέλος, για να κλείσει καλά το ρολάκι , βρέξε λίγο τις άκρες του φικιού (νόρι ) ώστε να σφραγίσει καλύτερα το σούσι σου.
    * Το σούσι σερβίρεται σχεδόν πάντα με σάλτσα σόγιας, γουασάμπι και τζίντζερ.
    ΥΓ.
    Αν και τόσο ‘’ηλιολάγνος’’ ο Πάνος, ελπίζουμε να αντιληφθεί ότι η συνταγή , δεν αποτελεί κρυπτογραφημένο …μήνυμα για τους εξωγήινους του ‘’Αραράτ’’ της Αρμενίας.
    Και μη ξεχνάτε η συκοφαντία ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή