Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Μια_αφελή_ερώτηση:

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Σχετικό: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011
Άρειος Πάγος: Διαβιβάζουμε στη βουλή την μήνυση Δ. Αντωνίου για Εσχάτη Προδοσία
Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: Στην μήνυση μου για Εσχάτη Προδοσία
έχω επικαλεσθεί νομολογία (ΟλΑΠ 680/75) (αν θυμάμαι καλά την απόφαση) και το αρ. 62, 97, 120 Συντ. και ΠΚ 134Α`, τα οποία ορίζουν ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι κακούργημα Διαρκές και Αυτόφωρο κι είχα ζητήσει εγγράφως και τεκμηριωμένα στην μήνυση, αλλά και προσωπικά από τον αρμόδιο Αντ/λέα του ΑΠ να συλλάβει τους υπόπτους μηνυθέντες 173 βουλευτές της κυβέρνησης Παπανδρέου, ακριβώς όπως έγινε με τους βουλευτές της ΧΑ, των οποίων επίσης τα φερόμενα Εγκλήματα (σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ΠΚ 187) χαρακτηρίστηκαν ως Διαρκή και Αυτόφωρα Κακουργήματα.

Ο τότε εισαγγελέας του ΑΠ μου είπε ότι "είχα δίκιο, αλλά την απόφαση αυτή δεν μπορεί να την πάρει αυτός, αλλά η Βουλή" (Συντ. 86) και διαβίβασε την μήνυση στην Βουλή, όπου και παράνομα παραμένει αδρανής από την 24-11-2011....αυτό, φερομένη ως Εισαγγελέα του ΑΠ , δεν συνιστά το κακούργημα της Κατάχρησης Εξουσίας εναντίον κυρίως του Προέδρου της Βουλής και των λοιπών, γεγονός για το οποίο έχω επίσης καταθέσει μήνυση με άγνωστη στην τύχη της?
Συνιστά αυτή η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ μεταχείρισης κατάργηση της ΟΥΣΙΑΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που είναι η ΙΣΟΤΗΤΑ και δι αυτής η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ? ...γι αυτό είσαι κι εσύ υπόλογος ενώπιον του ελληνικού λαού...και σύντομα.

Δημ. Αντωνίου

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: